Ankthas yazd覺:"Ablogtowatch" bu ay ansl覺 bir kiiye Omega - Aqua Terra veriyor, umar覺m forumdan birine 癟覺kar:
https://www.ablogtowatch.com/watch-giveaway-omega-seamaster-aqua-terra-150m-watchbox/
Kat覺ld覺m ama bende bu ans varken 3 in 1 癟覺kar.

Ankthas yazd覺:"Ablogtowatch" bu ay ansl覺 bir kiiye Omega - Aqua Terra veriyor, umar覺m forumdan birine 癟覺kar:
https://www.ablogtowatch.com/watch-giveaway-omega-seamaster-aqua-terra-150m-watchbox/
[emoji4] [emoji122][emoji122][emoji122]Maradona yazd覺:CreationWatches'dan bir adet Seiko Atlas, CheapestNatoStraps'den ise bir balya kay覺 alarak art覺k ben de yerel tak覺lmay覺 b覺rak覺p global d羹nyaya ad覺m att覺m az 繹nce... Ne kadar kolaym覺 bu iler, a覺rd覺m... Ayn覺 zamanda da kendimden korktum... C覺lk覺n覺 癟覺kar覺r覺m ben bu yurtd覺覺 al覺veriin gayr覺... Biri beni durdursun... :-P
Bekle beni Grand Touring, bekle beni k覺rm覺z覺 M-Force, bekle beni G-Shock... als覺n sazlar oynas覺n @Maradona... Tey tey tey... Hobarey... Fiyuvvv... 覺k覺 癟覺k覺 癟覺k覺 癟覺k覺... :-P
Allah覺m sana geliyorum...
Maradona yazd覺:CreationWatches'dan bir adet Seiko Atlas, CheapestNatoStraps'den ise bir balya kay覺 alarak art覺k ben de yerel tak覺lmay覺 b覺rak覺p global d羹nyaya ad覺m att覺m az 繹nce... Ne kadar kolaym覺 bu iler, a覺rd覺m... Ayn覺 zamanda da kendimden korktum... C覺lk覺n覺 癟覺kar覺r覺m ben bu yurtd覺覺 al覺veriin gayr覺... Biri beni durdursun... :-P
Bekle beni Grand Touring, bekle beni k覺rm覺z覺 M-Force, bekle beni G-Shock... als覺n sazlar oynas覺n @Maradona... Tey tey tey... Hobarey... Fiyuvvv... 覺k覺 癟覺k覺 癟覺k覺 癟覺k覺... :-P
Maradona yazd覺:CreationWatches'dan bir adet Seiko Atlas, CheapestNatoStraps'den ise bir balya kay覺 alarak art覺k ben de yerel tak覺lmay覺 b覺rak覺p global d羹nyaya ad覺m att覺m az 繹nce... Ne kadar kolaym覺 bu iler, a覺rd覺m... Ayn覺 zamanda da kendimden korktum... C覺lk覺n覺 癟覺kar覺r覺m ben bu yurtd覺覺 al覺veriin gayr覺... Biri beni durdursun... :-P
salguz yazd覺:Creationwatches dan verdiim sipari 25 gunde elime ge癟ti. Ayr覺ca paketin 羹zerine hediye bile yazsalar kesinlikle vergi 癟覺kar覺yorlar.
D繹n TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion
Bu forumu gezen kullan覺c覺lar: Hi癟 bir kay覺tl覺 kullan覺c覺 yok ve 180 misafir
|