Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz. Genel Saat Sohbeti Bölümümüzde Saatlerle İlgili Diğer Spesifik Konu Başlıklarımız Haricideki Sohbet ve Paylaşımlarınızı Yapabilirisiniz. Düzenli ve Anlaşılabilir Bir Ortam Olması Amacı ile Lütfen Mesajlarınızı Yazım Kurallarına Uygun Formatta Yazmaya Gayret Ediniz.
Merhaba, Mondaine Classic Automatic Classic 40mm A132.30359.16SBB saati almayı düşünüyorum. Türkiye'de Tevfik Aydın Saatte baktığımda 3984,19 TL aynı saat amazon.com'da 264 dolar ve birkaç satın alma seçeneği daha var bunların da birisinde 259 dolar başka birisinde de 359 dolar. Mondaine Amerika mağazasında ürünü şu anda 850 dolara satıyor, Almanya mağazasında ise 799 euro. Bu fiyat farklarından dolayı kafam çok karışmış durumda amazon.com'daki 264 dolar olan saat diğerlerinden neden bu kadar ucuz sizce?
Saatin kodları arasında farklılıklar var, şöyle bir tasarım nüansı da var. Biri fırçalı öbürü parlak bir kasaya sahip gibi. Bilemedim aradaki o fark değer mi, teknik bir farklılık yoksa ucuzunu alırdım ben olsam..
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
IG: mrokanito "Do better if possible, and that is always possible."
Kendi sitesinde Classic modeli Evo Big'den daha pahalı. Amazon'dan attığım linkteki diğer satın alma seçenekleri arasında da çok fiyat farkı olanlar var 264 dolarla. https://www.tevfikaydin.com.tr/tr/monda ... 86626.html bu da Türkiye'deki satış linki.
Şu an 264 dolar olan Classic modeli sipariş verdim. Ama aradaki fiyat farklarının sebebini anlayamadığım için iptal edebilirim. Saatin orijinal olmama ihtimali var mı sizce?
Satıcının geri dönüşleri yüksek ve Amazon’da satış yapıyor. Güven problemi pek olacağını sanmam ama isterseniz satıcıya fiyat konusunu sorun içiniz rahatlar
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
IG: mrokanito "Do better if possible, and that is always possible."