TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Aydın saat teknik servis ile yaşadığım sorun

Forum Kurallarına Uygun Farklı Konular Üzerine Sohbet ve Paylaşımlar
Forum kuralları
Sevgili Üyeler Forum Kurallarında Tartışılması Uygun Olmadığı Belirtilen Konular Hakkında Bu Bölümde Paylaşım ve Fikir Bildirimi Yapmayınız. İnançlar, Politika, Fanatizm, Irkçılık Vb. İçeriklerde Konular Açmayınız. Ayrıca Kişisel Mahremiyet ve Ailesel Durumlarınızı İçeren Konuları Burada Paylaşmayınız. Birbirinize Saygılı Olunuz Lütfen.

Aydın saat teknik servis ile yaşadığım sorun

Mesaj Kb8 » 05 Eyl 2018, 08:41

Merhabalar,
Seiko saatimin titanyum tokası, yaklaşık 2 hafta gibi kullanım sonrasında kararmıştı.
Aydın saat teknik servisine götürdüm. Ellerinde toka olmadığı için sipariş vereceklerini, temin süresinin yaklaşık 2 ay süreceğini ve bu süreçte de saatin kendilerinde kalmasını istediklerini söylediler. Tabi ki de saatin onlarda kalmasını kabul etmedim, bir daha kararma olursa değiştirmeyeceklerini söyleyerek sipariş verdiler.
Üzerinden 2 ay geçtikten sonra telefon ile teknik servisi aramama rağmen bir türlü telefonları açan olmadı. Neyse ki dün kendileri arayıp tokanın geldiğini söylediler.Tesadüfen oraya yakın olduğum için de gelip alabileceğimi söyledim.
Gittiğimde ilk olarak 375 TL talep ettiler. Bende itiraz edip, saatin daha yeni olduğunu garanti kapsamında değişeceğini söyledim.
Alaycı bir tavırla aksesuarlarda ücretsiz değişim yapmadıklarını söylediler. Ben itirazıma devam edip servis fişini gösterince içeri gidip, birkaç dakika sonra döndüler. Ücretsiz değişimi kabul ettiklerini ancak diğer tokanın yanımda olmadığı için veremeyeceklerini söylediler. Diğer tokayı kargoya vermemi, ellerine ulaştığında da bana yeni tokayı kargoya vereceklerini söylediler.
Sonuç olarak tokayı alamadım ve bu yaşanan samimiyetsiz durumlardan sonra da almayı düşünmüyorum.
Kullanıcı avatarı
Kb8

Re: Aydın saat teknik servis ile yaşadığım sorun

Mesaj canzdmr » 05 Eyl 2018, 09:16

İletişimsizlik olmuş sanki Aydın saatin kendi içerisinde. Bedelsiz değişim yapacaklarını söyleyip sonradan sizden ücret istemeleri hiç hoş değil.

Ama sizin hakkınız bu değişim. Neden bu hakkı kullanmayasınız ki ? kargo ile uğraşmak yerine alın tokayıda gidip değiştirin derim.
Kullanıcı avatarı
canzdmr

Mesaj Rolexozden » 10 Kas 2018, 09:56

Aslında işini iyi yapan bir şirket gibi göründü bana. Mailime bile hemen dönüş sağladılar...
Kullanıcı avatarı
Rolexozden

Mesaj fare34 » 30 Kas 2018, 09:41

Aydın saat normalde iyi çalışıyor ama bilemedim neden böyle yaptılar :roll:
Kullanıcı avatarı
fare34

Mesaj Rolexozden » 06 Ara 2018, 09:13

Bende bir sorun yaşadım bunu dememin üzerine :D
Kullanıcı avatarı
Rolexozden

Dön TSF Sohbet - Off Topic Discussion

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 45 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners