TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Sadece Okuyan, Hiç Yazmayan Hayalet Üyelere Sesleniyorum!!!

Tüm Genel Saat Konuları Üzerine Paylaşımlar
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz. Genel Saat Sohbeti Bölümümüzde Saatlerle İlgili Diğer Spesifik Konu Başlıklarımız Haricideki Sohbet ve Paylaşımlarınızı Yapabilirisiniz. Düzenli ve Anlaşılabilir Bir Ortam Olması Amacı ile Lütfen Mesajlarınızı Yazım Kurallarına Uygun Formatta Yazmaya Gayret Ediniz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Re: Sadece Okuyan, Hiç Yazmayan Hayalet Üyelere Sesleniyorum!!!

Mesaj nickynick » 11 Şub 2011, 00:07

Bu bölümü tekrar güncel yapalım :)
Time is a great teacher, but unfortunatelly it kills all its pupils.
Kullanıcı avatarı
nickynick

Mesaj cdemiray » 12 Şub 2011, 19:32

Aranıza yeni katıldım ortam çok güzel, sıcak ve samimi :thumbup: Paylaşımların ciddi ve kaliteli olmasını beğeniyorum ancak Bond'un belirttiği gibi yorum yapmak veya fikir beyan etmek konusunda bilgilerimi ve birikimimi yeterli görmüyorum:( Dolayısıyla şu aşamada forumda paylaşılan bilgileri hatmederek siz üstadların seviyesine yaklaşmaya çalışıyorum. Elimden geldiğince aktif olarak, Frax1'in sözünü tutarak hiç değilse beğendim,beğenmedim,HOŞGELDİNİZ demeye çalışıyorum:D İlerleyen zamanlarda daha da aktif olmaya devam edeceğim. Foruma katkı yapabilirsem ne mutlu bana.
Kullanıcı avatarı
cdemiray

Mesaj jedi » 01 Mar 2011, 19:47

Selamlar

Galiba 5-6 aydır forumu takip ediyorum. Farklı konularda (saat, motosiklet, kayak, yeme-içme, kite) farklı yerli yabancı bir sürü forumlara da üyeyim.
TSF açıkara en kalitelisi. Bunun için kuruculara, adminlere ve sık katkıda bulunan üyeleri tebrik ederim. Ne yalan söyleyim, şu günlerde sevgili memleketimde böylesine medeni bir oluşumla karşılaşmak beni bayağı şaşırtmıştı. Sadece paylaşılan bilgiler değil, paylaşanların heyecanı, birbirlerine ve zevklerine saygıları ve farklı fyat aralıklarından da olsa hep belli kalitede saatlerin konu olması bu forumun başlıca özellkleri bence.

Maalesef parmaklarım çenem kadar hızlı değil ama daha aktif olmayı istiyorum.
Kullanıcı avatarı
jedi

Mesaj Bond » 02 Mar 2011, 10:05

TSF'ye ve aramıza hoşgeldin Jedi. :champ: Düşüncelerin için çok teşekkürler. Yakın düşünceleri birçok üyemiz ve dostumuz paylaştı çeşitli konularda buda bizi mutlu etti. En başından beri bu konulara çok özen gösterdik ve bu durumda TSF'de paylaşım yapan genel kullanıcı profiline aynı oranda yansıdı diye düşünüyorum. Ne ekersen onu biçersin durumu diyebiliriz kısaca. Forumlarda görüşmek üzere.
Kullanıcı avatarı
Bond
Administrator

Mesaj gidakontrol » 06 Mar 2011, 22:55

Bende devamlı okuyan ama yazmayan üyelerdenim; keşke yazan arkadaslar kadar saat bılgım olsa da yazsam,saat konusunda daha baslangıc asamasındayım.Bundan sonra daha aktıf olmaya calısırım
Kullanıcı avatarı
gidakontrol

Mesaj Kaans » 07 Mar 2011, 01:49

gidakontrol yazdı:Bende devamlı okuyan ama yazmayan üyelerdenim; keşke yazan arkadaslar kadar saat bılgım olsa da yazsam,saat konusunda daha baslangıc asamasındayım.Bundan sonra daha aktıf olmaya calısırım

Bence bunun için çok fazla bilgiye gerek yok gidakontrol... Ben de kendi adıma çok derin saat bilgilerine sahip olduğumu söyleyemem ama burada öğrendiklerimin ışığında araştırma yapıp paylaşmaya çalışıyorum ve yardımcı olmaya çalışıyorum... Forumların da amacı bence budur. Herkes her şeyi bilemez ve herkes bildiklerini paylaşırsa bu bilgiler çoğalır... En basitinden ilginç ve önemli bir bilgiyi barındıran bir internet sitesini paylaşmak bile önemlidir bence...
Hayata nicelik değil, pozitif nitelik kattığımızda yaşadığımız zaman değerlenir...
Kullanıcı avatarı
Kaans

Mesaj ZenLogic » 07 Mar 2011, 13:35

Merhabalar sevgili forum üyeleri,
Bir şeyler öğrenmeye çalışan, saat konusundaki ilgisi meraka yeni dönmüş, oldukça da yeni bir üyenizim. Kendi zevkimi ifade edecek kadar saatten anladığımdan bu foruma bir şeyler yazmak konusundaki tedirginliğimi anlıyorsunuzdur sevgili aktif üyeler. Benim gibi düşünen yüzlerce üyemiz olduğuna da eminim. Burada Nickynick, Bond, Clk, 2fast4u v.s gibi engin bilgisini bizimle paylaşanlar varken saat ve saatçilik ile ilgili ahkam kesmek olmaz.
Daha önce dediğim gibi; benim yapacağım paylaşımların kendi zevkimi ve kişisel düşüncemi paylaşmaktan öte bir yere gitmeyeceğini açık yüreklilikle söyleyebilirim. En azından sahip olduğum Seiko'larla ilgili bir konu açmayı düşünüyorum. Beni paylaşım yapmaya teşvik edecek bu konuyu açan Nickynick'e ayrıca teşekkürlerimi sunuyorum.
Kullanıcı avatarı
ZenLogic

Mesaj 2fast4u » 07 Mar 2011, 13:51

zenlogıc tesekkur ederım fakat benım bırlıkte yazdıgın uyeler kadar saat mekanık bılgım yok itiraf ediyım sadece dıver saatlere merakım fazla.katılımını beklıyoruz.
The world is yours .
" serial flipper"
Kullanıcı avatarı
2fast4u

Önceki

Dön TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Majestic-12 [Bot] ve 204 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners