Tüm Genel Saat Konuları Üzerine Paylaşımlar
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz. Genel Saat Sohbeti Bölümümüzde Saatlerle İlgili Diğer Spesifik Konu Başlıklarımız Haricideki Sohbet ve Paylaşımlarınızı Yapabilirisiniz. Düzenli ve Anlaşılabilir Bir Ortam Olması Amacı ile Lütfen Mesajlarınızı Yazım Kurallarına Uygun Formatta Yazmaya Gayret Ediniz.
İyi Forumlar Dileriz
TSF
lazisky » 03 Kas 2018, 13:21
Umutt yazdı:khef yazdı:Nev-i şahsına münhasır bir omega fakat düz versiyonu tercih ederdim. Daha dengeli bir saat.

Başlık konusu saate gelirsek:
Artıları:
-boyut(38mm)
-fiyat/performans
-lume
Eksileri:
-Kalınlık (muhtemelen 15mm civarındadır.)
-Orantısız ve birbiriyle uyumsuz sub-dial’lar
-Saati ortasından dik bir çizgi ile ikiye ayırdığımızı düşünürsek; solda kalan alanın çok üst üste ve sıkışık olması. (Özellikle 8 ile 12 arası panayır yeri gibi.)
-Birbirleriyle alakasız fontlarda rakam ve üç farklı stilde kol kullanımı.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Bayıldım bu yoruma..
Ayrıca Sn. Lazisky hayırlı olsun güzel zamanlar göstersin, benim nazarımda da olumlu yönler daha ağır basıyor bu modelde.. Parasının karşılığını cömertçe verdiğini düşünüyorum.
Teşekkürler sayın Umutt bende fiyat performans açısından doğru bir tercih yaptığımı düşünüyorum

-

lazisky
-
lazisky » 03 Kas 2018, 13:24
Dgkndrmn yazdı:İyi gunlerde kullanin. Cok guzel bir saat. Pandasi da varmis [emoji41] Ama Turkiye’de bulmasi zor sanirim.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Saolun sayın Dgkndrmn pandasınıda çok beğendim ancak limitli üretim sanırım o yüzden bulmak biraz daha zor

-

lazisky
-
lazisky » 03 Kas 2018, 13:26
görkemk yazdı:çelik kordonla daha sık gözüküyor bence
Çelik kordonuda çok güzel aslında ancak deri daha konforlu geldi Görkem bey biraz daha saati hafifletti o sebeple deriyi tercih ettim
-

lazisky
-
Dön TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion
Kimler çevrimiçi
Bu forumu gezen kullanıcılar: evreseli, Majestic-12 [Bot] ve 229 misafir