TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Seiko Black Monster vs Orient Mako

Hakkında Bilgi Almak İstediğiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, Saat Danışma Platforumu Bölümünde Yeni Saatinizle İlgili Bütçe ve Marka/Model Bazlı Tavsiye ve Kullanıcı Tecrübesi Talebinde Bulunabilirsiniz. Düşünülen Kriterlerin Detaylı Olarak Belirtilmesi Üyelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmasını ve Tecrübelerini Paylaşmalarını Sağlayacaktır. Lütfen Açtığınız Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir Şeklinde Yazmayınız. Sorulan Saatin Model Fotoğrafı, Özellikleri ve Öncelikle Kendi Yorumlarınızı Ekleyerek Sorunuz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Seiko Black Monster vs Orient Mako

Mesaj aurora » 11 Şub 2011, 01:19

Arkadaşlar ilk saatimi almayı düşünüyorum.300-350 lira civarı bütçeme göre araştırma yaptım ve seiko black monster ve orient mako arasında kaldım.İlk saatim olacak olması açısından ve kalite açısından hangisini tercih etmeliyim.Yorumlarınızı bekliyorum.
Kullanıcı avatarı
aurora

Re: Seiko Black Monster vs Orient Mako

Mesaj punk » 11 Şub 2011, 04:02

Valla 350 liraya Black Monster bulursanız ben de alayım. Bu bütçeye Mako uygun gibi duruyor. Kalite ve işçilik açısından pek farkları yoktur, içiniz rahat olsun. Siz hangisini daha çok beğeniyorsanız onu alın.
Kullanıcı avatarı
punk

Mesaj nickynick » 11 Şub 2011, 07:14

aurora TSF'ye hoşgeldin, arama özelliğini kullanırsan, bu saatler hakkında bilgilere ulaşabilirsin. Benim tercihim Monster olurdu.
Time is a great teacher, but unfortunatelly it kills all its pupils.
Kullanıcı avatarı
nickynick

Mesaj aurora » 11 Şub 2011, 14:49

NickyNick yazdı:aurora TSF'ye hoşgeldin, arama özelliğini kullanırsan, bu saatler hakkında bilgilere ulaşabilirsin. Benim tercihim Monster olurdu.

Teşekkür ederim, hoşbulduk.Saatleri zaten araştırmıştım.İkisi de fiyatına göre iyi saatler ve ikisini de kullananlar memnun görünüyor.İkilemde kalmamın nedeni de bu zaten.Orientin avantajı kolay bulunuyor ve fiyatı biraz daha ucuz.Monster zor bulunan bir model.Resimlerden gördüğüm kadarıyla monster daha çok hoşuma gitti ama kullanan arkadaşların fikirlerini almak istedim.
Kullanıcı avatarı
aurora

Mesaj aurora » 11 Şub 2011, 14:53

punk yazdı:Valla 350 liraya Black Monster bulursanız ben de alayım. Bu bütçeye Mako uygun gibi duruyor. Kalite ve işçilik açısından pek farkları yoktur, içiniz rahat olsun. Siz hangisini daha çok beğeniyorsanız onu alın.

Forumda daha önce 300 liraya kullanılmamış olarak satıldı bu model.Başka ilanlarda da gördüm 300 ve daha aşağısına satıldığını.O yüzden 350 liraya bulabileceğimi düşünüyorum.Bulursam sizi de haberdar ederim.
Kullanıcı avatarı
aurora

Mesaj razz » 11 Şub 2011, 15:13

Seiko Monster bilezik kalitesi açısından Orient Mako'yu geride bırakacak niteliktedir.. Eğer iki ürünü de yan yana inceleme şansınız olursa ne demek istediğimi daha iyi anlayabilirsiniz ancak online bir alışveriş düşünüyorsanız en bariz fark olarak bileziğin kasaya bağlandığı kısım olan ve "atkı" tabir edilen parçanın Monster'da masif yani içi dolu olduğunu, Mako'da ise aynı parçanın ince bir sacın bükülerek form verilmesi işlemiyle yapıldığını detaylı fotoğraflardan görebilirsiniz ki bu ( en azından benim için ) tercih sebebi olabilecek bir fark..

Bunun dışında Mosnter'ın fosfor özelliği de Mako'ya nazaran daha iyidir.. Ayrıca Monster'ın yine Mako'ya nazaran biraz daha özgün bir dizaynı olduğunu hatırlatmakta fayda görüyorum..

Genel yapım kalitesi ve kalibre özellikleri açısından benzer modeller.. Her ikisi de fiyat/performans açısından gayet başarılı ve uzun yıllar sorunsuz kullanılabilecek nitelikte saatler.. Şimdiden hayırlı olsun..
" The difference between men and boyZ is the price of their toyZ "
Kullanıcı avatarı
razz

Mesaj Thevenin » 11 Şub 2011, 19:28

Ben Mako kullanmadim hic; ancak cogunu razz'in belirttigi sebeplerden oturu ben de Monster diyorum. Ayrica dakikligi de beklenmeyecek derecede iyi.
Thevenin
Kullanıcı avatarı
Thevenin

Dön TSF Saat Danışma Platformu - Ask Your Next Watch

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 166 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners