ok g羹zel bir i yapm覺s覺n

Gereksiz bir saat almamana 癟ok sevindim.
Tapatalk kullanarak iPhone arac覺l覺覺yla g繹nderildi
danGerfuLL yazd覺:Hayirli olsun, gule gule kullanin.
Redmi Note 4 cihaz覺mdan Tapatalk kullan覺larak g繹nderildi
Pardayan yazd覺:Tebrikler K覺van癟 bey, 癟ok ince eleyip s覺k dokuyup bilin癟li bir al覺veri yapm覺s覺n覺z. Sonucunda m羹kemmel olmas覺 ka癟覺n覺lmaz olmu. G羹zel g羹nlerde kullan覺n.
ozgtegin yazd覺:G羹le gule kullan覺n, g羹zel gunlerde...
Sent from my SM-C7000 using Tapatalk
salguz yazd覺:Hay覺rl覺 olsun g羹le g羹le kullan覺n.
Fatih28 yazd覺:K覺van癟c覺m g羹zel g羹nlerde kullan, ger癟ektende bileine 癟ok yak覺m覺...
uhpu yazd覺:Hay覺rl覺 olsun,
襤yi g羹nlerde kullan覺n
asymptote yazd覺:Harika bir saat alm覺s覺n kiwi, tebrik ederim..En beendiim mavi..
gkhnbaggio yazd覺:K覺van癟c覺m, 癟ok tebrik ederim![]()
![]()
Payla覺mlar覺ndan, konulara yazd覺klar覺ndan, yakla覺mlar覺ndan, gitim tarz覺ndan ve kar覺l覺kl覺 postlar覺m覺zdan seni az 癟ok tan覺yorum kendimce. Ve buradan yola 癟覺karak bu saatle 癟ok badat覺rd覺m seni, 癟ok yak覺m覺 [emoji1360]Harika bir se癟im olmu, ki yaad覺覺n al覺m s羹reci de kafanda soru iareti b覺rakmam覺.
Yatarken bile 癟覺karmad覺m dedin ya; uzun bir s羹re tek saat olarak kullanmak zorunda kalacaks覺n, kendimden biliyorum [emoji16] ve bu tek saatlik uzun d繹nemde umar覺m lacivert kadrana uygun bolca 癟orab覺n vard覺r [emoji1][emoji1]
G羹zel g羹nlerde keyifle kullanmam dileiyle...
Ground yazd覺:K覺van癟 hay覺rl覺 olsun,
ok g羹zel bir i yapm覺s覺n
Gereksiz bir saat almamana 癟ok sevindim.
eyimen yazd覺:34 mm 癟ok g羹zel durmu bilekte, model de harika. Rolex'in mavileri her daim yak覺yorG羹zel g羹nlerde kullan覺n
Speedy 2 halde de yak覺m覺.. Rolex ve Omega aras覺nda bir tercihten 癟ok al覺m 繹ncelii belirlendi bence..O moonwatch o bilee gelecek [emoji38]
D繹n TSF 襤svi癟re Saat Kullan覺c覺 襤ncelemeleri - Swiss Watch User Reviews
Bu forumu gezen kullan覺c覺lar: Hi癟 bir kay覺tl覺 kullan覺c覺 yok ve 411 misafir
|