TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Ekonomik kriz ve artan saat fiyatları

Tüm Genel Saat Konuları Üzerine Paylaşımlar
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz. Genel Saat Sohbeti Bölümümüzde Saatlerle İlgili Diğer Spesifik Konu Başlıklarımız Haricideki Sohbet ve Paylaşımlarınızı Yapabilirisiniz. Düzenli ve Anlaşılabilir Bir Ortam Olması Amacı ile Lütfen Mesajlarınızı Yazım Kurallarına Uygun Formatta Yazmaya Gayret Ediniz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Re: Ekonomik kriz ve artan saat fiyatları

Mesaj gozdentunay » 16 Eki 2018, 20:51

nzmokur yazdı:
Mandos yazdı:
gozdentunay yazdı:Bu kadar zamda bu kadar fırsatçılkta alınmaz olur biter ,satış ilanlarında dolar attı diye yüksek fiat koyanlar patır patır fiat düşürmeye başladı,o zaman ne manası kaldı? Sat hadi şimdi o fiatlardan ,madem gidişata karşı bi zam yapacaksan (ki buna itirazımız olamaz) ikinci el ilanlarında kur arttsada insanların alabileceği normal normlarda bi fiat belirlersin,kur beşik gibi oynadığında şaşırmassın.Önce biz kendi içimizde insaflı olacaz .Al şimdi dolar düştü [emoji3] Azcık el insaf..

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

2 hafta önce forumdan alınan bir saat şu an 1.5 kat (+700₺) fazlasına satılıyor. Bu ay içinde oluyor bu olay. Bu nasıl açıklanabilir merak ediyorum. Dolarla da açıklayamazsın 6.50lerden geldi 5.70lere. Bazı firmalar fazladan indirime gitti üstelik. Eskiden forum içinde kalsın diye uyguna yazılırdı fiyatlar ama artık fırsatçılığa dönmüş.
Kimse almaz sorun kalmaz.

SM-G965F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

+1

Kullanıcı avatarı
gozdentunay

Mesaj Ground » 16 Eki 2018, 21:26

Ufkynl yazdı:Bu başlık sanki biraz amacından çıktı gibi. Forumdaki ilişkileri ile olması gereken fiyattan ucuz alıp üzerine fazlaca kar koyup satanlar eleştiriliyordu en son ben de katılıyordum:) şimdi olay saatler pahalı kime çatsak da sinirimizi çıkartsak a dönmüş:)
Maliyet artarsa fiyat da artar. Ülkede %40 enflasyon var. 2 ay önce haftada 50 liralık yakıt yetiyordu. (Ben hep 50 liralık aldığım için espirileri burada) artik 100 tl alıyorum.
Büyük resmi gorelim arkadaşlar bunlar hep tramp yüzünden:)

Şimdi bu durumda forumdan ucuza alıp sahibinden de çok pahalıya satanları eleştiriyormusunuz ? , savunuyormusunuz ?

Tam anlamadım, beni ve forumu aydınlatabilir misiniz?

Kullanıcı avatarı
Ground

Mesaj Ufkynl » 16 Eki 2018, 21:47

Ground yazdı:
Ufkynl yazdı:Bu başlık sanki biraz amacından çıktı gibi. Forumdaki ilişkileri ile olması gereken fiyattan ucuz alıp üzerine fazlaca kar koyup satanlar eleştiriliyordu en son ben de katılıyordum:) şimdi olay saatler pahalı kime çatsak da sinirimizi çıkartsak a dönmüş:)
Maliyet artarsa fiyat da artar. Ülkede %40 enflasyon var. 2 ay önce haftada 50 liralık yakıt yetiyordu. (Ben hep 50 liralık aldığım için espirileri burada) artik 100 tl alıyorum.

Şimdi bu durumda forumdan ucuza alıp sahibinden de çok pahalıya satanları eleştiriyormusunuz ? , savunuyormusunuz ?

ben sizi hiç tanımam mesela. siz bi ilan koysanız ben de talip olsam saati alsam sizin satmayı dusundugunuz fiyata belki makul bi pazarlıkla. sonra bu saati satmısa koysam aldıgımdan daha yuksek bi fiyata -ki son 3 aydır ortaya cıkan ekonomık durum ortada- bunda bi sıkıntı gormuyorum.
ama ben sizii baya baya bi tanısam siz de beni. yanı baskasına 10 liraya verecegınız saati ben istiyorum dıye 7 liraya versenız. hatır gonul meselesi yanı. bende 15 liradan satısa koysam -normal seyretmıs olan bir ekonomık ortamda- evet burda bi sorun vardır.
temel ekonomık bu.teklıf edilir kabul gorur ya da gormez. burası saatsever insanlardan olusan bi grup insanı barındırdıgından biraz duygusal davranılıyor. en nihayetinde saat dediğimiz şey sadece bir maldır.
Kullanıcı avatarı
Ufkynl

Mesaj hozburun » 16 Eki 2018, 21:53

Saat tüccarsanız maldır, Saat Forumunda candır ...Malın fiyatı olur , canın değeri ...

Kullanıcı avatarı
hozburun

Mesaj EnderE » 16 Eki 2018, 22:00

Hasan Abi yeminle Heredot Cevdet'e ders verecek adamsın

BLA-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ender Erdogan / Eski Kullanıcı Adı Forestsoul
Kullanıcı avatarı
EnderE

Mesaj Fatih28 » 16 Eki 2018, 22:01

hozburun yazdı:Saat tüccarsanız maldır, Saat Forumunda candır ...Malın fiyatı olur , canın değeri ...

[emoji1319][emoji1319][emoji1319][emoji1319][emoji1319][emoji1319][emoji1319][emoji1319]

Kullanıcı avatarı
Fatih28

Mesaj Ground » 16 Eki 2018, 22:01

Ufkynl yazdı:
Ground yazdı:

ben sizi hiç tanımam mesela. siz bi ilan koysanız ben de talip olsam saati alsam sizin satmayı dusundugunuz fiyata belki makul bi pazarlıkla. sonra bu saati satmısa koysam aldıgımdan daha yuksek bi fiyata -ki son 3 aydır ortaya cıkan ekonomık durum ortada- bunda bi sıkıntı gormuyorum.
ama ben sizii baya baya bi tanısam siz de beni. yanı baskasına 10 liraya verecegınız saati ben istiyorum dıye 7 liraya versenız. hatır gonul meselesi yanı. bende 15 liradan satısa koysam -normal seyretmıs olan bir ekonomık ortamda- evet burda bi sorun vardır.
temel ekonomık bu.teklıf edilir kabul gorur ya da gormez. burası saatsever insanlardan olusan bi grup insanı barındırdıgından biraz duygusal davranılıyor. en nihayetinde saat dediğimiz şey sadece bir maldır.

Valla ne diyeyim,

Saatseverlik hem güzel hem de kazançlı bir şey demek ki :)

Kullanıcı avatarı
Ground

Mesaj sobek » 16 Eki 2018, 22:03

hozburun yazdı:Saat tüccarsanız maldır, Saat Forumunda candır ...Malın fiyatı olur , canın değeri ...

Nokta olmuş Hasan abi

MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Kullanıcı avatarı
sobek

ÖncekiSonraki

Dön TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 44 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners