Hakkında Bilgi Almak İstediğiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, Saat Danışma Platforumu Bölümünde Yeni Saatinizle İlgili Bütçe ve Marka/Model Bazlı Tavsiye ve Kullanıcı Tecrübesi Talebinde Bulunabilirsiniz. Düşünülen Kriterlerin Detaylı Olarak Belirtilmesi Üyelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmasını ve Tecrübelerini Paylaşmalarını Sağlayacaktır. Lütfen Açtığınız Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir Şeklinde Yazmayınız. Sorulan Saatin Model Fotoğrafı, Özellikleri ve Öncelikle Kendi Yorumlarınızı Ekleyerek Sorunuz.
Merhaba, ilk speedmasterımı talihsiz bir olay sonucu kaybettiğim için koleksiyonuma tekrar eklemek istiyorum. Ama iki model arasında kararsız kalmış durumdayım. Biri hemen bulunabilecek racing modeli diğeri Ocak ayında temin edilebilecek olan Dark Side of the moon modeli. Racing olan bildiğiniz üzere otomatik diğeri kurmalı. Sizin tercihiniz hangi yönde olurdu?
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
İkincide kadrana ay koymuşlar ama ayın hangi gününde olduğumuzu koymamışlar, o yüzden birinci diyorum... Yemekteyiz'e de katılsam hiçbir yemeği beğenmezdim zaten, bir kulp takardım mutlaka... ;-)
İlk saatin otomatik oluşu benim için çok cazip, ama diğer taraftan 2.saatin içini ayın yüzeyine benzetmeleri çok hoşuma gitti. Hala ikisine de eşit mesafede duruyorum bir türlü karar veremedim. Bir de Mekanizma ve kalite olarak 2.olanı biraz yurtdışı forumlarda ve inceleme sitelerinde yermişler. Bu kafamı çok karıştırdı, birkaç farklı yerde mekanizmanın bu saatin kasasına tam oturmayıp boşluklar kaldığını yazmışlar. Bu konuda bilgisi olan var mı acaba?
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Ben de tam farklı modellere de bakmalısınız yazacaktım ki Özgür hocam benden önce davranmış ve harika önerilerde bulunmuş. Bunlara ilave olarak bu ara bu model de çok hoşuma gitmeye başladı