+1, biraz kasıp submariner alın. Bir ömür aşk yaşayıntpskl yazdı:Rolex alın. İkinci el OP ya da jubile bilezikli DJ.
SM-G965F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
+1, biraz kasıp submariner alın. Bir ömür aşk yaşayıntpskl yazdı:Rolex alın. İkinci el OP ya da jubile bilezikli DJ.
nzmokur yazdı:+1, biraz kasıp submariner alın. Bir ömür aşk yaşayıntpskl yazdı:Rolex alın. İkinci el OP ya da jubile bilezikli DJ.
5500 eur lara bulunur sub no date.kiwi21 yazdı:nzmokur yazdı:+1, biraz kasıp submariner alın. Bir ömür aşk yaşayıntpskl yazdı:Rolex alın. İkinci el OP ya da jubile bilezikli DJ.
Sub'ların fiyatları 30+ değil mi? Rolex piyasasını çok bildiğim söylenemez. Bilgi verebilir misiniz?
omega ile de zenith ile de pişman olunmaz. Bence zenith; içindeki el primero mekanizmasından dolayı. Marka algısı da bende daha yüksek nedense. Diğer konuya gelirsek; dreyfuss’tüm modelleri ya cartier bir ya jaeger lecoultre ya vacheron constantin ya da IWC homage. Şahsi olarak homage’larla bir sıkıntım yok mesela tüm diverlar neredeyse rolex sub homage ya da aşağı yukarı aynı tasarım dili ama dreyfuss’un bir tane özgün modeli yok. Tercih meselesi tabii.Inyotef yazdı:arkadaslar zenith mi omega mi ve neden bilgisi olan varmidir ? rolex beni asiyor hocam) onerileriniz icin sagolun baska onerisi olan varmi? dreyfuss hakkinda hic bir konu goremedim forumda aydinlatacak birileri varmidir yakinimda var dreyfuss cogu handmade sanirim farkli biraz sagolun arkadaslar
)
nzmokur yazdı:5500 eur lara bulunur sub no date.kiwi21 yazdı:nzmokur yazdı:+1, biraz kasıp submariner alın. Bir ömür aşk yaşayıntpskl yazdı:Rolex alın. İkinci el OP ya da jubile bilezikli DJ.
Sub'ların fiyatları 30+ değil mi? Rolex piyasasını çok bildiğim söylenemez. Bilgi verebilir misiniz?
Arayan arkadaş 3000 pounddan bahsetmiş bir mesajında ki kabaca 3600 eur demek.
3600 verip acaba demektense 5500 e oh be derim diye düşünüyorum [emoji4]
kiwi21 yazdı:Anladım, teşekkürler bilgi için.Siz biraz kasıp deyince acaba dedim arada ufak bir fark mı var. Matematiğim yanıltmıyorsa kaba bi hesapla %40 civarı fark var.
+1 kesinlikle katılıyorum.. [emoji106]nzmokur yazdı:+1, biraz kasıp submariner alın. Bir ömür aşk yaşayıntpskl yazdı:Rolex alın. İkinci el OP ya da jubile bilezikli DJ.
Dön TSF Saat Danışma Platformu - Ask Your Next Watch
Bu forumu gezen kullanıcılar: Agk22 ve 138 misafir
|