danGerfuLL yazdı:Bugun M-Force.
Redmi Note 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Kordon guzel durdu. Kordonu da hediye etti sag olsun abim. [emoji846] Insallah bulursunuz bir tane siz de.Maradona yazdı:danGerfuLL yazdı:Bugun M-Force.
Redmi Note 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Harika durmuş...![]()
Bıkmadan, usanmadan aramaya devam... :-(
Maradona yazdı:@danGerfuLL,
Tertemiz, muhteşem görünüyor... Kayış da harika yakışmış... Güle güle kullanın...![]()
@nzmokur,
Teşekkürler ilginiz için... Biliyorum o saati, detaylı fotoğraflarını da istedim hatta... Biraz hor kullanılmış bir saat olduğu için vaz geçtim almaktan... Bezelinde ve arkasinda ciddi çizikler var... :-(
Aynı mecradaki diğer saat ise sıfır, sahibi de forumdan ancak o da fazla pahalı... Geçen sene sevgili @ozanxos'tan aldığım ve severek kullandığım lacivert kadran M-Force'un temizliğinde ve bütçeye uygun arayışa devam...
Yalnız şunu tekrar söylemek isterim, Orient bu modeli muhteşem yapmış... Teknik özellikler, işçilik, estetik; hepsi on numara... Daha önceki ve sonraki M-Force modelleri bu kadar güzel gelmiyor bana...
ozanxos yazdı:Maradona yazdı:@danGerfuLL,
Tertemiz, muhteşem görünüyor... Kayış da harika yakışmış... Güle güle kullanın...![]()
@nzmokur,
Teşekkürler ilginiz için... Biliyorum o saati, detaylı fotoğraflarını da istedim hatta... Biraz hor kullanılmış bir saat olduğu için vaz geçtim almaktan... Bezelinde ve arkasinda ciddi çizikler var... :-(
Aynı mecradaki diğer saat ise sıfır, sahibi de forumdan ancak o da fazla pahalı... Geçen sene sevgili @ozanxos'tan aldığım ve severek kullandığım lacivert kadran M-Force'un temizliğinde ve bütçeye uygun arayışa devam...
Yalnız şunu tekrar söylemek isterim, Orient bu modeli muhteşem yapmış... Teknik özellikler, işçilik, estetik; hepsi on numara... Daha önceki ve sonraki M-Force modelleri bu kadar güzel gelmiyor bana...
Merhabalar..saati size teslim ettikten sonra öyle böyle pişman olmadım [emoji16] işçilik konusunda ben seiko sumo ile eşdeğer tutuyorum şahsen.Şuan sıfır kapalı kutu arayışlarım devam ediyor bakalım limited edition modelinde gözüm inşallah bulurum.
Tabi elinde çok temiz tercihen mavi kadranlı ve limited edition beast varsa mutlaka İrtibata geçerse çok sevinirim.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Dön TSF Bugün Kolunuzda Hangi Saat Var - Daily Wrist Check
Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 34 misafir
|