Hakkında Bilgi Almak İstediğiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, Saat Danışma Platforumu Bölümünde Yeni Saatinizle İlgili Bütçe ve Marka/Model Bazlı Tavsiye ve Kullanıcı Tecrübesi Talebinde Bulunabilirsiniz. Düşünülen Kriterlerin Detaylı Olarak Belirtilmesi Üyelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmasını ve Tecrübelerini Paylaşmalarını Sağlayacaktır. Lütfen Açtığınız Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir Şeklinde Yazmayınız. Sorulan Saatin Model Fotoğrafı, Özellikleri ve Öncelikle Kendi Yorumlarınızı Ekleyerek Sorunuz.
İyi Forumlar Dileriz
TSF
punk » 07 Şub 2011, 19:58
bu kadranın adına izninizle "emre sıfır sekiz" kadranı adını vermeyi öneriyorum.
kabul edenler?

-

punk
-
Emre » 07 Şub 2011, 20:07
punk yazdı:bu kadranın adına izninizle "emre sıfır sekiz" kadranı adını vermeyi öneriyorum.
kabul edenler?

Beyler fikirler havada ucusuyo saatlerden ses yok

Jaeger'lere kadar Poljok ondeydi

Jaeger LeCoultre AMVOX1 - 190.84.70

Jaeger LeCoultre AMVOX3 Tourbillon GMT

T S F = P A Y L A Ş I M
-

Emre
- Editor
-
-
Thevenin » 07 Şub 2011, 20:37
Bu patent bize agir gelir beyler, yedirmezler. Hele bakin ne guzeller eylemisler...

Ama tercihimiz tabii ki

dial
Thevenin
-

Thevenin
-
Emre » 07 Şub 2011, 20:59
Thevenin yazdı:Bu patent bize agir gelir beyler, yedirmezler. Hele bakin ne guzeller eylemisler...
That's it! Harika bi Rolex

T S F = P A Y L A Ş I M
-

Emre
- Editor
-
-
Archezia » 09 Şub 2011, 17:21
emre08 yazdı:That's it! Harika bi Rolex

Şu Rolex'in biyerlerini kaldırmayın hocam artık ya

Ben de beğendim saati ama bu yazdıklarımız sonra aleyhimize delil olarak kullanılabilir o yüzden korkuyorum.
Kadran tipine de "Centric Dial" ismini koyuyorum. Ciddi adaylar karşıma çıkabilir, kapışmaya hazırım.
"I may be wrong (But I doubt it!)"
Steinhart Nav. B-Uhr TSF Special Edition 23/44
-

Archezia
-
Emre » 10 Şub 2011, 08:58
Archezia yazdı:emre08 yazdı:That's it! Harika bi Rolex

Şu Rolex'in biyerlerini kaldırmayın hocam artık ya

Ben de beğendim saati ama bu yazdıklarımız sonra aleyhimize delil olarak kullanılabilir o yüzden korkuyorum.
Kadran tipine de "Centric Dial" ismini koyuyorum. Ciddi adaylar karşıma çıkabilir, kapışmaya hazırım.
Her saatin begendigimiz veya begenmedigimiz modelleri olabilir Archezia. Acikcasi saatler konusunda fanatik goruslerim yok veya daha olusmadi

Yani hic sevmedigim bi marka cok guzel bir saat uretirse ve bana da cazip gelirse alabilirim.
T S F = P A Y L A Ş I M
-

Emre
- Editor
-
-
Dön TSF Saat Danışma Platformu - Ask Your Next Watch
Kimler çevrimiçi
Bu forumu gezen kullanıcılar: Google [Bot], Majestic-12 [Bot] ve 96 misafir