TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Fiyat Klasmanlarına Göre Tavsiye Edilen Saat Markaları

Hakkında Bilgi Almak İstediğiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, Saat Danışma Platforumu Bölümünde Yeni Saatinizle İlgili Bütçe ve Marka/Model Bazlı Tavsiye ve Kullanıcı Tecrübesi Talebinde Bulunabilirsiniz. Düşünülen Kriterlerin Detaylı Olarak Belirtilmesi Üyelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmasını ve Tecrübelerini Paylaşmalarını Sağlayacaktır. Lütfen Açtığınız Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir Şeklinde Yazmayınız. Sorulan Saatin Model Fotoğrafı, Özellikleri ve Öncelikle Kendi Yorumlarınızı Ekleyerek Sorunuz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Re: Fiyat Klasmanlarına Göre Tavsiye Edilen Saat Markaları

Mesaj rolexcollector » 20 Eyl 2018, 08:43

SeSsizlik yazdı:
ozgtegin yazdı:
SeSsizlik yazdı:valla arkadaslar 10 günden beridir arastirma yapiyorum nette site site dolaniyorum dedigim gibi ilk defa saat alicam ama okyanusta ada aramak gibi bisey cok fazla marka ve secenek var karar vermek gercekten cok zor ( belli bi BÜTCE dahilinde ) :roll:

o yüzden burada bu isin tecrubeli meraklilarinin tavsiyelerini bekliyorum hayal perest biri degilim fiyat araligim 400 euro ile 750 euro

ilk defa saat alacak biri oldugumdan hata yapmak istemiyorum yorum yapan fikirlerini sunan arkadaslara tesekkür ediyorum

Bütçe aralığı belli ama, diğer kriterler nedir? Otomatik mi, kuvars veya dijital mi? Ne renk kadran, hangi tarz, kasa çapı tercihi, japon mu, İsviçre mi... yani sadece fiyata göre bakmak pek seçme ve tavsiye imkani vermez gibi...

Sent from my SM-C7000 using Tapatalk

valla yukarida yazdigim gibi verdigim fiyat araliginda alina bilecek en mantikli modelleri burdaki tecrubeli arkadaslara danisiyorum yani kriterler demissin ama o kriterlerden ben anlamiyorumki anliyan insanlardan yardim istiyorum iste.
Döveydin bir de! Yardım mardım edilmez bu tavırla yaklaşana! (evet yine ters tarafımdan uyandım sanırım)

SM-G965F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
The best , or nothing..
Instagram : rolex.collector
Kullanıcı avatarı
rolexcollector

Mesaj CptOz » 20 Eyl 2018, 12:06

Sayın Sessizlik; önce biraz araştırma yapın, nasıl bir şey istediğinize karar verin. Nasıl bir şey derken en başta otomatik mi, kuvars mı, dijital mi olmalı onu belirleyin. Gerçi ben otomatik tavsiye ederim ama siz belki araştırdıkça yeter ulen kum saati alacam diceksiniz. [emoji16]
Bileğiniz ince ise nal gibi bir 50 lik diver kolunuzu yorabilir. Bilek kalın ise 36 lık bir dress sizi fazla narin gösterebilir. Kısacası kabaca nasıl bir saat istediğinize karar verin, sonra burda mutlaka marka ve model tavsiyesi verecek arkadaşlar olur. Ama illa bir tavsiye istiyorsanız aha rastgele seçtim;
Raymond Weil Maestro Automatic 2838-PC5-00209

http://www.creationwatches.com/products ... 12792.html

GÜLE GÜLE KULLANIN. [emoji16][emoji48]Resim

Kullanıcı avatarı
CptOz

Mesaj SeSsizlik » 20 Eyl 2018, 13:57

nzmokur@@@@......

kardes estafullah sanirim cidden ters tarafindan kalktin :) ben gayet dogal bi cevap yazdim yani bi tepki falan degildi sana ve yardimci olmaya calisan herkese tesekkür ediyorum.

ozgtegin@@@....

o zaman biraz uzun gibi olucak ama tam anlamiyla yazayim.

1) Bileklerim ince evet. ( kac mm lik olmali 40mm 45 mm arasi iyimi )

2) Otomatik kuvars vss inanin hic anlamiyorum yani benim icin skintisiz ve güncel gecerli teknoloji neyse o olsun ( tavsiyelere acigim yani )

3) Swis made önemliymis olmusken Swis made olsun

4) Celik ve titanyum arasinda kararsizim titanyum cabuk ciziliyormus ( Deri kesinlikle istemiyorum ) gönlüm mat degil parlak metalden yana ama MAT tta olabilir ( Tavsiyeyeler acigim )

5) Hayatimda ilk defa saat alicam fiyat araligim 400 euro ile 750 euro arasinda ( Almanyada yasiyorum )

6) Cam olarak en iyisi Safirmis sanirsam

Baska kriter kaldimi benim aklima gelmeyen yada bilmedigim siz hatirlatin onlarida yazarim skinti yok.

ilgilenen yardimci olmaya calisan herkese tekrardan tesekkür ediyorum ( Site yönetimine keske bi TESEKKÜR butonu olsaydi )
Kullanıcı avatarı
SeSsizlik

Mesaj CptOz » 20 Eyl 2018, 14:20

Sayın Sessizlik Almanya'da Made in Germany saatlere bakabilirsiniz bence. Nomos beğendiğim markadır. 1000€ veya biraz yukarısına kadar çıkabilirseniz uygun bir Nomos mekanik bulabilirsiniz diye düşünuyorum. Ordaki fiyatlar daha uygun olabilir... Bileğiniz ince ise 37-41 mm aralığındaki saatler iyi olur...

Örnek:

https://www.jomashop.com/nomos-club-cam ... h-735.html

Resim
Kullanıcı avatarı
CptOz

Mesaj mereras » 05 Ara 2018, 10:28

Ankthas yazdı:
bgdogan yazdı:Merhaba Arkadaşlar ,
Bankacıyım. 0-1.000 TL aralığında , takım elbise ile kullanılacak , hem spor hem klasik havası olabilen , bileğimin ince olması münasebeti ile ağır olmayan erkek saati tavsiyelerinizi bekliyorum. Evlendirme programında gibi hissettim bir an :lol:

Bütçenin biraz üstünde ama kendi fiyat skalasındaki en iyi dress watch olduğu için Seiko SRPB41J Cocktail Time Blue Moon diyorum:

http://www.hepsiburada.com/seiko-presage-srpb41j-otomatik-erkek-kol-saati-p-HBV000008KF84?magaza=EDESSA%20SAAT&wt_gl=cpc.tum.genel.pla&gclid=EAIaIQobChMI_IjB-6K32AIVoQvTCh169Ab1EAQYAiABEgIBDvD_BwE

Bu saati 1400tl ye almıştım. 2000tl yi geçmiş. Güzel hafif beğendiğim bir saat. Otomatik olması da en iyi tarafı. Tek kötü yanı fosforlu olmaması. Karanlıkta saate bakmak çok zor.
Kullanıcı avatarı
mereras

Mesaj espinosa » 06 Oca 2019, 00:18

SeSsizlik yazdı:nzmokur@@@@......

kardes estafullah sanirim cidden ters tarafindan kalktin :) ben gayet dogal bi cevap yazdim yani bi tepki falan degildi sana ve yardimci olmaya calisan herkese tesekkür ediyorum.

ozgtegin@@@....

o zaman biraz uzun gibi olucak ama tam anlamiyla yazayim.

1) Bileklerim ince evet. ( kac mm lik olmali 40mm 45 mm arasi iyimi )

2) Otomatik kuvars vss inanin hic anlamiyorum yani benim icin skintisiz ve güncel gecerli teknoloji neyse o olsun ( tavsiyelere acigim yani )

3) Swis made önemliymis olmusken Swis made olsun

4) Celik ve titanyum arasinda kararsizim titanyum cabuk ciziliyormus ( Deri kesinlikle istemiyorum ) gönlüm mat degil parlak metalden yana ama MAT tta olabilir ( Tavsiyeyeler acigim )

5) Hayatimda ilk defa saat alicam fiyat araligim 400 euro ile 750 euro arasinda ( Almanyada yasiyorum )

6) Cam olarak en iyisi Safirmis sanirsam

Baska kriter kaldimi benim aklima gelmeyen yada bilmedigim siz hatirlatin onlarida yazarim skinti yok.

ilgilenen yardimci olmaya calisan herkese tekrardan tesekkür ediyorum ( Site yönetimine keske bi TESEKKÜR butonu olsaydi )

Bana göre tek saat kullanılacaksa o saat rolex submariner olmalı. Bütçe aralığı buna elvermediğine göre pekala steinhart ocean one veya davosa ternos alınabilir.
Kullanıcı avatarı
espinosa

Mesaj SeSsizlik » 08 Şub 2019, 20:02

Arkadaşlar gerek burdan, gerek değişik kanallardan edindiğim bilgiler sonrasında spor, gündelik ve özel aktivitelerde 3 ü biarada rahat ve güvenli şekilde (sağlamlık) olarak kullana bileceğim model olarak Garmin fenix 5 te karar kıldım safir cam koyu gri çelik kordon ve kutudan çıkan ilave silikon kordonla 900 euroluk liste fiyatı Black friday indirimli 600 euro ya almış bulunuyorum. Ve iyikide almışım her yönüyle memnunum. Yorum ve fikirleriyle yardımcı olmaya çalişan herkese tekrar teşekkür ediyorum. Resim

BLA-L29 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Kullanıcı avatarı
SeSsizlik

Mesaj Yuyanikatc » 06 Mar 2019, 17:03

Merhabalar sıfır Breitling Navitimer 1 B04 Chronograph 48 Black Croco ve Omega Speedmaster Moonwatch Caliber 1863 arasında kararsız kaldım. İlk olarak hangisini almalıyım ikinci el değeri-prestij vs gibi farklı bakış açıları ile görüşlerinizden yararlanmak isterim.
Kullanıcı avatarı
Yuyanikatc

ÖncekiSonraki

Dön TSF Saat Danışma Platformu - Ask Your Next Watch

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 26 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners