Döveydin bir de! Yardım mardım edilmez bu tavırla yaklaşana! (evet yine ters tarafımdan uyandım sanırım)SeSsizlik yazdı:ozgtegin yazdı:SeSsizlik yazdı:valla arkadaslar 10 günden beridir arastirma yapiyorum nette site site dolaniyorum dedigim gibi ilk defa saat alicam ama okyanusta ada aramak gibi bisey cok fazla marka ve secenek var karar vermek gercekten cok zor ( belli bi BÜTCE dahilinde )![]()
o yüzden burada bu isin tecrubeli meraklilarinin tavsiyelerini bekliyorum hayal perest biri degilim fiyat araligim 400 euro ile 750 euro
ilk defa saat alacak biri oldugumdan hata yapmak istemiyorum yorum yapan fikirlerini sunan arkadaslara tesekkür ediyorum
Bütçe aralığı belli ama, diğer kriterler nedir? Otomatik mi, kuvars veya dijital mi? Ne renk kadran, hangi tarz, kasa çapı tercihi, japon mu, İsviçre mi... yani sadece fiyata göre bakmak pek seçme ve tavsiye imkani vermez gibi...
Sent from my SM-C7000 using Tapatalk
valla yukarida yazdigim gibi verdigim fiyat araliginda alina bilecek en mantikli modelleri burdaki tecrubeli arkadaslara danisiyorum yani kriterler demissin ama o kriterlerden ben anlamiyorumki anliyan insanlardan yardim istiyorum iste.
SM-G965F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi