TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Fiyat Klasmanlarına Göre Tavsiye Edilen Saat Markaları

Hakkında Bilgi Almak İstediğiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, Saat Danışma Platforumu Bölümünde Yeni Saatinizle İlgili Bütçe ve Marka/Model Bazlı Tavsiye ve Kullanıcı Tecrübesi Talebinde Bulunabilirsiniz. Düşünülen Kriterlerin Detaylı Olarak Belirtilmesi Üyelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmasını ve Tecrübelerini Paylaşmalarını Sağlayacaktır. Lütfen Açtığınız Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir Şeklinde Yazmayınız. Sorulan Saatin Model Fotoğrafı, Özellikleri ve Öncelikle Kendi Yorumlarınızı Ekleyerek Sorunuz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Re: Fiyat Klasmanlarına Göre Tavsiye Edilen Saat Markaları

Mesaj Ankthas » 18 May 2018, 18:34

mermertaş yazdı:Gerçek AP fotolarına kendi markalarını basmışlar, ortada ürün fotosu bile yok, uzak durun derim

VIA_F1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Valla videoda gözüktüğü kadarıyla gayet iyi duruyor. Bence denenebilir:

https://www.youtube.com/watch?v=SFMiONGxjYo

https://www.youtube.com/watch?v=eCcy2BgbFzQ
Deniz
Kullanıcı avatarı
Ankthas

Mesaj castilla » 18 May 2018, 19:53

Olumlu yorumlarda geliyor kafam karıştı :) alsam mı acaba
Kullanıcı avatarı
castilla

Mesaj CptOz » 02 Ağu 2018, 12:31

Evet ne yazik ki saatler dolara bağlı olarak fırlıyor. Dolayısıyla limitleri dolar bazında belirlemek daha mantıklı. Ben otomatik/mekanik saat meraklısı biri olarak kendi üst limitimi 200$ belirledim. Bu durumda listemde öncelikli olarak seiko 5, orient ve vostok modelleri yer alıyor.

Sent from my SM-C7000 using Tapatalk
Kullanıcı avatarı
CptOz

Mesaj Pardayan » 02 Ağu 2018, 16:01

Dün bacanağa Almanya dan bir saat ısmarladım 66 Euroya, 375 tl ye geliyordu, eh güzel al dedim. Üstüne daha 24 saat geçmeden saat bugün 400 tl oldu. Yarına Allah kerim !
Kullanıcı avatarı
Pardayan

Mesaj Pardayan » 31 Ağu 2018, 15:09

Pardayan yazdı:Dün bacanağa Almanya dan bir saat ısmarladım 66 Euroya, 375 tl ye geliyordu, eh güzel al dedim. Üstüne daha 24 saat geçmeden saat bugün 400 tl oldu. Yarına Allah kerim !

Bir güncelleme yapayım. Yarına Allah kerim diyerek isabetli bir tahmin yapmışım. 28 gün sonra yani bugün 66 Euro etti mi sana 66x7.66 = 505 tl. 505/375 = % 35 artış.
Kullanıcı avatarı
Pardayan

Mesaj SeSsizlik » 16 Eyl 2018, 16:53

iyi günler arkadaslar Almanyadan katiliyorum, yasim 41 genelde normal spor tarz giyinirim saat hevesim depresti nette arastirma yaparken siteyi buldum üye oldum.

cok faydali bi forum olmus SAAT meraklilari icin :)

Simdi aslinda benim ilk düsüncem samsungun son cikan akilli saat modeliydi 400 euro civari ona o parayi verecegime daha agir ve elegant bi saat alayim dedim ama saat dünyasi o kadar büyükki karar vermek imkansiz derecede ZOR gibi arastirmalarimda Seiko SNP153P1 Premier
diye bi saat buldum. Fiyati 750 euro civari simdi merak ettigim buna degermi yada siz tecrubeli arkadaslarin tavsiyesi ne yönede olur fiyat araligim 400...750 euro arasinda.

En önemli önceliklerim tasarim ve malzeme olarak kasa olarak Titan, cam olarak safir olmasi benim önceliklerim mümkünse.
Kullanıcı avatarı
SeSsizlik

Mesaj CptOz » 16 Eyl 2018, 22:06

SeSsizlik yazdı:iyi günler arkadaslar Almanyadan katiliyorum, yasim 41 genelde normal spor tarz giyinirim saat hevesim depresti nette arastirma yaparken siteyi buldum üye oldum.

Simdi aslinda benim ilk düsüncem samsungun son cikan akilli saat modeliydi 400 euro civari ona o parayi verecegime daha agir ve elegant bi saat alayim dedim ama saat dünyasi o kadar büyükki karar vermek imkansiz derecede ZOR gibi arastirmalarimda Seiko SNP153P1 Premier
diye bi saat buldum. Fiyati 750 euro civari simdi merak ettigim buna degermi yada siz tecrubeli arkadaslarin tavsiyesi ne yönede olur fiyat araligim 400...750 euro arasinda.

En önemli önceliklerim tasarim ve malzeme olarak kasa olarak Titan, cam olarak safir olmasi benim önceliklerim mümkünse.
Ben olsam bütçeye göre Almanya'daki otomatik/mekanik made in Germany saatlere bakardım; Laco, Sinn, Mont Blanc, Nomos,  A. Lange & Söhne gibi... Ama iyi markaların fiyatları oldukça yüksek...

Kullanıcı avatarı
CptOz

Mesaj rolexcollector » 16 Eyl 2018, 22:13

ozgtegin yazdı:
SeSsizlik yazdı:iyi günler arkadaslar Almanyadan katiliyorum, yasim 41 genelde normal spor tarz giyinirim saat hevesim depresti nette arastirma yaparken siteyi buldum üye oldum.

Ben olsam bütçeye göre Almanya'daki otomatik/mekanik made in Germany saatlere bakardım; Laco, Sinn, Mont Blanc, Nomos,  A. Lange & Söhne gibi... Ama iyi markaların fiyatları oldukça yüksek...

Als ve 750 eur? Güzel hayalgücü!

SM-G965F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
The best , or nothing..
Instagram : rolex.collector
Kullanıcı avatarı
rolexcollector

ÖncekiSonraki

Dön TSF Saat Danışma Platformu - Ask Your Next Watch

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 34 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners