TSF yelerine zel 襤ndirimli L羹ks Saat Modellerini 襤ncelemek 襤癟in T覺klay覺n覺z

"Yurtd覺覺" S覺cak Saat F覺rsatlar覺

T羹m Genel Saat Konular覺 zerine Payla覺mlar
Forum kurallar覺
Say覺n yeler TSF'ye Ho Geldiniz. Genel Saat Sohbeti B繹l羹m羹m羹zde Saatlerle 襤lgili Dier Spesifik Konu Bal覺klar覺m覺z Haricideki Sohbet ve Payla覺mlar覺n覺z覺 Yapabilirisiniz. D羹zenli ve Anla覺labilir Bir Ortam Olmas覺 Amac覺 ile L羹tfen Mesajlar覺n覺z覺 Yaz覺m Kurallar覺na Uygun Formatta Yazmaya Gayret Ediniz.

襤yi Forumlar Dileriz

TSF

Re: Yurtd覺覺 S覺cak Saat F覺rsatlar覺

Mesaj ibrahim223 » 13 Eyl 2018, 10:53

Turkuazdan 2 saat ald覺m..
Fiyatlar覺 genelde uygun oluyor..
Bende problem yaamad覺m..

LG-H815 cihaz覺mdan Tapatalk kullan覺larak g繹nderildi
Kullan覺c覺 avatar覺
ibrahim223

Kay覺t: 12 Oca 2018, 22:11

Mesaj lazisky » 13 Eyl 2018, 11:45

Tetii 癟ektim hay覺rl覺 olur inAllah :) bu arada arkadalar kargonuz ka癟 g羹n i癟inde elinize ulat覺 bilgi verebilirmisiniz
Kullan覺c覺 avatar覺
lazisky

Ya: 36
Kay覺t: 20 Eki 2016, 17:23

Mesaj CptOz » 13 Eyl 2018, 12:23

Kargolama bilgisi 18 Eyl羹l, muhtemel 19-20 si elinizde olur... G羹le g羹le kullan覺n... [emoji16] indirim bitmesine son 1 saat kald覺 ... Kasa benim bilek i癟in fazla b羹y羹k olmasa ben de al覺rd覺m [emoji21]

Sent from my SM-C7000 using Tapatalk
Kullan覺c覺 avatar覺
CptOz

Kay覺t: 01 Au 2018, 11:27

Mesaj lazisky » 13 Eyl 2018, 12:58

Teekk羹r ederim :) Daha g羹zelleri sizin olsun :thumbup:
Kullan覺c覺 avatar覺
lazisky

Mesaj ibrahim223 » 13 Eyl 2018, 13:24

lazisky yazd覺:Tetii 癟ektim hay覺rl覺 olur inAllah :) bu arada arkadalar kargonuz ka癟 g羹n i癟inde elinize ulat覺 bilgi verebilirmisiniz
2 g羹nde ist-konya [emoji106]

LG-H815 cihaz覺mdan Tapatalk kullan覺larak g繹nderildi
Kullan覺c覺 avatar覺
ibrahim223

Kay覺t: 12 Oca 2018, 22:11

Mesaj Maradona » 13 Eyl 2018, 16:09

Epos az 繹nce geldi... Sinirden kuduruyorum... Hi癟bir koruyucu jelatini olmayan, kasas覺 darbeli, boynuz aras覺 tozlu, kay覺 astar覺 hafiften renk deitirmi bir saat 癟覺kt覺 paketten...

Bariz bir ekilde kullan覺lm覺 ya da hor bir ekilde incelenmi tehir 羹r羹n羹 g繹nderilmi... Telefonla arad覺m, inceleme i癟in g繹nderin dediler... Duruma g繹re deiim ya da iade olacakm覺... Sonras覺nda n11 羹zerinden yazd覺m... Biraz sitem de ettim... Deiim deil iade istiyorum dedim... Gelen umursamaz cevap deli etti beni... z羹r羹 ge癟tim, kusura bakmay覺n bile demiyorlar...

Birazdan kargoya gidip geri yolluyorum saati... Umar覺m dier 羹癟 arkada ayn覺 eyi yaamaz/yaamam覺t覺r...

Ahl璽k buralar覺 terk edeli 癟ok olmu, unutuyoruz bazen...
Kullan覺c覺 avatar覺
Maradona

Ya: 48
Kay覺t: 30 May 2010, 05:43

Mesaj lazisky » 13 Eyl 2018, 16:29

Teekk羹rler 襤brahim223 :thumbup:
2500 lira liste fiyat覺 olan bir saatin 420 liraya sat覺lmas覺 asl覺nda kafamda ciddi soru iaretleri oluturdu,
Bende ge癟imimi saat firmalar覺nda sat覺 temsilcilii yaparak kazan覺yorum az 癟ok kar marjlar覺 belli bu saatlerim imdi zam gelmeden 繹nce firma stoklam覺 olsa 羹r羹n羹 hadi bide y羹kl羹 miktarda alm覺lar bide ordan ciddi bi indirim alsalar diyorum ancak ne kadar zorlarsam zorliyim maliyeti 420 liran覺n alt覺na d羹羹remedim kendi kafamda :) acizane g繹r羹羹m bu eee bu firma hi癟mi kar yapmadan sat覺cak bu saatleri n11'in komisyonu var birde b繹yle bak覺nca durum iyice kar覺覺k :D Ancak 7300 yorum ve y羹zde 95'lik memnuniyet oran覺 ve Ersa garantisi ile g繹nderiyor olmalar覺 saatin orijinallii konusunda bi g羹vence oluturdu bakal覺m inAllah hi癟 bir problem yaamadan kolumuza takar覺z, ya Nasip :)
En son lazisky taraf覺ndan 13 Eyl 2018, 18:45 tarihinde d羹zenlendi, toplamda 1 kere d羹zenlendi.
Kullan覺c覺 avatar覺
lazisky

Mesaj lazisky » 13 Eyl 2018, 16:34

Maradona yazd覺:Epos az 繹nce geldi... Sinirden kuduruyorum... Hi癟bir koruyucu jelatini olmayan, kasas覺 darbeli, boynuz aras覺 tozlu, kay覺 astar覺 hafiften renk deitirmi bir saat 癟覺kt覺 paketten...

Bariz bir ekilde kullan覺lm覺 ya da hor bir ekilde incelenmi tehir 羹r羹n羹 g繹nderilmi... Telefonla arad覺m, inceleme i癟in g繹nderin dediler... Duruma g繹re deiim ya da iade olacakm覺... Sonras覺nda n11 羹zerinden yazd覺m... Biraz sitem de ettim... Deiim deil iade istiyorum dedim... Gelen umursamaz cevap deli etti beni... z羹r羹 ge癟tim, kusura bakmay覺n bile demiyorlar...

Birazdan kargoya gidip geri yolluyorum saati... Umar覺m dier 羹癟 arkada ayn覺 eyi yaamaz/yaamam覺t覺r...

Ahl璽k buralar覺 terk edeli 癟ok olmu, unutuyoruz bazen...

Ge癟min olsun sinir bozucu bir durum umar覺m tez zamanda sorunu 癟繹zerler
Kullan覺c覺 avatar覺
lazisky

ncekiSonraki

D繹n TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion

Kimler 癟evrimi癟i

Bu forumu gezen kullan覺c覺lar: Majestic-12 [Bot] ve 32 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners