Teşekkürler cres! Daha güzelleri senin olsun inşallahCres yazdı:Nazım abi hayırlı olsun. [emoji1319] Yine çok güzel bir kutu açılışı olmuş. Enfes bir tasarımı var...![]()
Çok teşekkür ederim. Samimi yazınızı çok beğendim...matadormax yazdı:Tebrik ederim, mükemmel bir seçim. [emoji106] Şu sıralar hedef tablosuna koyduğum bir saat.
Gerald Genta bu saati 1 gecede, Nautilus'u ise 10dk'da çizmiş. Aradaki devasa süre farkı 15202'nin detaylarında gizli... Bu kadar akılcı dizayn olamaz, tam bir sanat eseri. Tabi kolda görenlere şu altıgen vida olayını kimseye anlatamıyorum, o vida nasıl dönecek mantığı ağır basıyor![]()
Saate dönersek, iki dezavantajı var o da kasaya oranla aşırı inceliği ve hafifliği. Keşke 1mm daha kalın olup saniyesi de olsaydı, pilli saat gibi hissediliyor demeyeyim daha çok 39mm kadranda biraz fazla sade gibi. Tabi horolojisinden dolayı bu dediklerim asla değişmez. Yine de mükemmel tasarımlar eleştirilmez diye bir kaide yok. (IP'de bile titanyum kullanarak ağırlığı korudular, daha ne diyeyim. Tabi titanyumun üstünde platin öyle patlıyor ki, disko topu benzetmesi yanlış olmaz.
Heyecanımı mazur görün fazla uzattım... AP ve PP'yi kolda taşımak ayrı bir his, anlatılmaz yaşanır gerçekten.
Tekrar tebrik eder, en güzel günlerde mutlu mesut kullanmanızı dilerim.
Dön TSF İsviçre Saat Kullanıcı İncelemeleri - Swiss Watch User Reviews
Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 282 misafir
|