TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Ekonomik kriz ve artan saat fiyatları

Tüm Genel Saat Konuları Üzerine Paylaşımlar
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz. Genel Saat Sohbeti Bölümümüzde Saatlerle İlgili Diğer Spesifik Konu Başlıklarımız Haricideki Sohbet ve Paylaşımlarınızı Yapabilirisiniz. Düzenli ve Anlaşılabilir Bir Ortam Olması Amacı ile Lütfen Mesajlarınızı Yazım Kurallarına Uygun Formatta Yazmaya Gayret Ediniz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Re: Ekonomik kriz ve artan saat fiyatları

Mesaj Mandos » 09 Eyl 2018, 22:18

Tartışmadan dolayı konuyu pek canlandırmak istemiyordum ama bazı firmalar doların 9 ayda %70 artmış olmasına rağmen %300 zam yapmayı uygun görmüşler. Araç fiyatları bile bu sürede %50 arttı ancak saatler 3e katlamış. Bunun sebebi ne olabilir? Yerine yenisini koyamaz deniliyordu başlıkta ama yerine 3 tane koymayı planlıyor herhalde.
Kullanıcı avatarı
Mandos

Mesaj cemmt » 09 Eyl 2018, 23:49

Arkadaslar selamlar ,forum ticaret icin kullanilmamali , her urunun belli bir degeri ve belli iskonto oranlari var hepimiz bunu cok iyi biliyoruz , o yuzden kimse kimseyi kandirmasin . Ancak bu platformda ya tutturursam diye ederinin cok ustunde ilan acip dusecek bir uyeyi bekleyen findik beyinlilerde var ve hatta otesi forum icinde aldigi fiyati belli bir saati 1 hafta sonra ederinin cok ustunde satmaya calismak isteyen cin fikirlilerde mevcut( bknz: hakanefeden aldigim ve daha sonra sattigim tudor blackbay in baska bir uye tarafindan acilan satis ilani) bu elbette yasak degil ancak boyle bir forumda etik degil , birde rolex ilanimda cok yasiyorum euro ve dolar boyleyken halen abi son fiyatmi , ben su rakami dusunmustum diyen sark kurnazlar mevcutki onlari beyzbol sopasiyla kovalayasim geliyor , zaten fiyat cok uygun malesef bize ulke olarak vuran vuruyor bu durumda bile herkes durtecek birilerini ariyor. Sozun ozu herseyin , ticaretin ahlaklisi makbuldur.
Kullanıcı avatarı
cemmt

Mesaj Pardayan » 09 Eyl 2018, 23:59

Ben bu konunun bu kadar uzatılmasını hiç anlamıyorum . Yahu bu forumdaki herkes saat sevdalısı hangi saatin ne olduğunu ederini gayet iyi biliyor. Daha önce de yorumladım bu konuyu ; saati ederinin çok üstünde satmaya kalkan varsa kimse almaz yahu bu kadar basit. Birde afişe olduğuyla kalır. Gelecek satışlarını ve güveninirliğini tehlikeye sokar. Daha ne diyeyim ...Ha sattığı saati o fiyata alan varsa da onu ben bilmem. Her kör satıcının bir kör alıcısı vardır derler.
Kullanıcı avatarı
Pardayan

Mesaj khef » 10 Eyl 2018, 08:24

Nedense toplumumuzda “tartışma” negatif bir algıya sahip. Halbuki saygılı ve dengeli fikir alışverişine dayalı olan tartışmalar, taraflara ve varsa dinleyenlere çok şey katabilir. Bu başlığın da böyle görülmesi gerektiği kanaatindeyim.

Sessiz kalanlar olduğu gibi, daha önce bu tip konulara hiç yazmayan bazı arkadaşlar rahatça düşüncelerini dile getirdiler. Çok kişinin ortak paydada buluştuğu bir başlık ortaya çıkmış gözüküyor. Dolayısıyla konunun aktif kalmasında, kendi adıma, bir beis görmüyorum.

Elbette “bir an önce başlık unutulsa da, keyfimize baksak.” diyecek kişiler olacaktır. Kendilerince haklı olabilirler ama konuyu okumamak da basit bir çözüm yolu. :thumbup:

Herkese selamlar. :champ:

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Kullanıcı avatarı
khef

Mesaj mturann » 10 Eyl 2018, 09:34

Karışık işler :) :) :)
En son mturann tarafından 10 Eyl 2018, 16:48 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Kullanıcı avatarı
mturann

Mesaj omega10 » 10 Eyl 2018, 10:15

uyanık çok, biraz önce birisi aradı, ya yerse diye, ilana yazdığınız fiyat yerine euroyu 4 den dikkate alsak olur mu dedi:)
ben yeni saat almak istediğimde, sen bana 4 den saat bulacak mısın dedim, yok:), ee

perşembe günü 1000 baz puan artırsa bile 6 yı zor görür, çok çılgın bir hareket lazım, kasa anahtarının iadesi gibi:)
Kullanıcı avatarı
omega10

Mesaj cagatay1903 » 10 Eyl 2018, 10:45

Perşembe artırım olmaz:) olmaz dediysem 250 - 350 arası olur :geek:
Kullanıcı avatarı
cagatay1903

Mesaj solinari » 10 Eyl 2018, 12:07

Mandos yazdı:Tartışmadan dolayı konuyu pek canlandırmak istemiyordum ama bazı firmalar doların 9 ayda %70 artmış olmasına rağmen %300 zam yapmayı uygun görmüşler. Araç fiyatları bile bu sürede %50 arttı ancak saatler 3e katlamış. Bunun sebebi ne olabilir? Yerine yenisini koyamaz deniliyordu başlıkta ama yerine 3 tane koymayı planlıyor herhalde.

+1000
Kullanıcı avatarı
solinari

ÖncekiSonraki

Dön TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: okz ve 222 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners