TSF yelerine zel 襤ndirimli L羹ks Saat Modellerini 襤ncelemek 襤癟in T覺klay覺n覺z

"Yurtd覺覺" S覺cak Saat F覺rsatlar覺

T羹m Genel Saat Konular覺 zerine Payla覺mlar
Forum kurallar覺
Say覺n yeler TSF'ye Ho Geldiniz. Genel Saat Sohbeti B繹l羹m羹m羹zde Saatlerle 襤lgili Dier Spesifik Konu Bal覺klar覺m覺z Haricideki Sohbet ve Payla覺mlar覺n覺z覺 Yapabilirisiniz. D羹zenli ve Anla覺labilir Bir Ortam Olmas覺 Amac覺 ile L羹tfen Mesajlar覺n覺z覺 Yaz覺m Kurallar覺na Uygun Formatta Yazmaya Gayret Ediniz.

襤yi Forumlar Dileriz

TSF

Re: Yurtd覺覺 S覺cak Saat F覺rsatlar覺

Mesaj Mandos » 06 Eyl 2018, 14:46

ozgtegin yazd覺:N11 uygun Orient f覺rsatlar覺...

Orient Symphony.
https://urun.n11.com/erkek-kol-saati/or ... P242868480

Orient Bambino Gen 1
https://urun.n11.com/erkek-kol-saati/or ... P242868474

Orient Bambino Gen 2
https://urun.n11.com/erkek-kol-saati/or ... P242552134
ResimResimResim

Sent from my SM-C7000 using Tapatalk

Maaza puan覺 s覺k覺nt覺l覺 sanki dikkat etmek gerek

Tapatalk kullanarak iPhone arac覺l覺覺yla g繹nderildi
Kullan覺c覺 avatar覺
Mandos

Ya: 45
Kay覺t: 10 May 2013, 14:33

Mesaj beatrixkido » 06 Eyl 2018, 18:05

Umutt yazd覺:
burakyigit yazd覺:
hozburun yazd覺:Ben severek kullanm覺t覺m ve neredeyse 2 sene 繹nce u anki fiyattan daha pahal覺ya alm覺t覺m...ap覺 43 mm olduundan herkese g繹re olmayabilir ama bu fiyata bedavadan az pahal覺 :thumbup: Tavsiye ederim :champ:

https://urun.n11.com/erkek-kol-saati/al ... P217227796

Resim
Resim
Resim

ince bilekli olunca :cry: :cry: :cry: kadrana bay覺ld覺m. fiyat覺 da uygun :cry:

Fiyat uygun deil bedava bence ama bir arkada覺m覺z tetii 癟ekmi bile

Bika癟 g羹n 繹nce bu saati bal覺kta g繹rd羹羹mden beri kafamda gidip geliyorum. 癟ok beendim. kredi kart覺 numaram覺 bile girdim 3D ifresine gelince kapatt覺m sayfay覺 :lol: emin olamad覺m yani.
Hasan hocam olumlu konumu asl覺nda ama gene de bilenlere bir soray覺m dedim. Epos bilmediim bir marka. ilk kez duydum. isvi癟re otomatik bir saate g繹re fiyat覺 uygun.
mekanizmas覺 nas覺ld覺r? almaya deer mi? tavsiye eder misiniz? marka olarak g羹venilirlii nas覺ld覺r? 癟ok teekk羹r ederim.
Kullan覺c覺 avatar覺
beatrixkido

Ya: 50
Kay覺t: 27 May 2017, 12:17

Mesaj Maradona » 06 Eyl 2018, 18:40

Ben d羹n sabah tetii 癟ektim bile... Benden sonra bir tane daha sat覺ld覺, iki tane kald覺... :-P Tatilde olduum i癟in haftaya kargoya verecekler, heyecanla bekliyorum...

Hem burada okuduklar覺m hem de k羹癟羹k bir internet arat覺rmas覺 ile bu fiyata y羹ksek bir kalite yakalad覺覺m覺 d羹羹n羹yorum... San覺r覺m son s覺f覺r saat al覺覺m olur ayn覺 zamanda, d繹viz fiyatlar覺ndan 繹t羹r羹... Ka癟覺rmak istemedim bu f覺rsat覺... Hay覺rl覺s覺... ;-)
Kullan覺c覺 avatar覺
Maradona

Ya: 48
Kay覺t: 30 May 2010, 05:43

Mesaj CptOz » 06 Eyl 2018, 18:43

Epos o fiyata bence de gayet iyi, 癟ok tan覺nan bir 襤svi癟re markas覺 deil ama g羹zel ve uygun fiyatl覺 modelleri var. Muhtemel Sellita mekanizma olabilir. 43 mm ince bilekli degilseniz uyar, kadran g羹zel ve sade... Safir cam, otomatik mekanizma, 100 mt su ge癟irmez, ve 襤svi癟re yap覺m覺; daha ne olsun... mekanizma ve baka soru i癟in bence sat覺c覺ya soru sorun tam bilgi al覺n. Hatta model numaras覺n覺 da sorun ki, internette daha iyi arat覺rabilirsiniz...
Epos, Roamer 襤svi癟re saatler N11 de halen uygun...

Kullan覺c覺 avatar覺
CptOz

Kay覺t: 01 Au 2018, 11:27

Mesaj CptOz » 06 Eyl 2018, 18:52

襤ki saat aras覺nda kalm覺t覺m, Roamer ve Swiss Military... Swiss Military ald覺m ama akl覺m bunda da kald覺... Fiyat bence 癟ok uygun... 40 mm, safir cam, STP1-11 襤svi癟re mekanizma, paslanmaz 癟elik kordon, 覺k sade bir kadran... Roamer... Forumdan birine gitsin isterim...

https://urun.n11.com/erkek-kol-saati/95 ... -P89011983Resim

Kullan覺c覺 avatar覺
CptOz

Kay覺t: 01 Au 2018, 11:27

Mesaj Mandos » 06 Eyl 2018, 19:25

beatrixkido yazd覺:
Umutt yazd覺:
burakyigit yazd覺:
hozburun yazd覺:Ben severek kullanm覺t覺m ve neredeyse 2 sene 繹nce u anki fiyattan daha pahal覺ya alm覺t覺m...ap覺 43 mm olduundan herkese g繹re olmayabilir ama bu fiyata bedavadan az pahal覺 :thumbup: Tavsiye ederim :champ:

https://urun.n11.com/erkek-kol-saati/al ... P217227796

Resim
Resim
Resim

ince bilekli olunca :cry: :cry: :cry: kadrana bay覺ld覺m. fiyat覺 da uygun :cry:

Fiyat uygun deil bedava bence ama bir arkada覺m覺z tetii 癟ekmi bile

Bika癟 g羹n 繹nce bu saati bal覺kta g繹rd羹羹mden beri kafamda gidip geliyorum. 癟ok beendim. kredi kart覺 numaram覺 bile girdim 3D ifresine gelince kapatt覺m sayfay覺 :lol: emin olamad覺m yani.
Hasan hocam olumlu konumu asl覺nda ama gene de bilenlere bir soray覺m dedim. Epos bilmediim bir marka. ilk kez duydum. isvi癟re otomatik bir saate g繹re fiyat覺 uygun.
mekanizmas覺 nas覺ld覺r? almaya deer mi? tavsiye eder misiniz? marka olarak g羹venilirlii nas覺ld覺r? 癟ok teekk羹r ederim.

Firma 100 y覺la yak覺n bir ge癟mie sahip. Ben de ilk kez duydum zaten yabanc覺 forumda g繹rd羹羹m markalar覺n yar覺s覺n覺 bile bilmem 癟ok hakim deilim ama arat覺rd覺m burada g繹rd羹羹mden beri. Tasar覺m olarak tabiki 繹zg羹n deiller ama baya g羹zeller. ETA makine kullan覺yorlar. T羹rkiyede pek yayg覺n deil ancak yabanc覺 forumdan arat覺r覺rsan bol bol bilgi ve fotoraf mevcut. Onlar da kalitesinden ve hak ettii deeri g繹rememesinden bahsetmi. Youtubeda da hem bu model hem dier modelleri mevcut. Bizim forumumuzda da 2 y覺l 繹ncesine kadar konular var. Metal kay覺la da ucuz yollu bir Aqua Terra havas覺 yakal覺yor internette 繹rnekleri var. u an bu fiyata en fazla Orient al覺n覺yor maalesef o da say覺l覺 modelleri. Seiko Presage serisi bile 2500 oldu. Tahminim seneye daha da k繹t羹 olacak piyasa ve fiyatlar. T羹m bunlar覺n yan覺nda Hasan abinin tercih ettii k繹t羹 bir saat g繹rmedim hen羹z o bile yeter ki zaten kaliteli olduunu belirtmi :) Umut Beyle birlikte bedavadan biraz pahal覺 demiler. Swiss made bir saat ben olsam ka癟覺rmazd覺m 癟羹nk羹 Hasan abi s繹ylediinde 4 adet vard覺 u an 2 adet var. Kendi sitelerinde 癟ok 覺k pilot modelleri var keke onlar da olsayd覺 al覺rd覺m.

Epos Passion 3402 saatin kodu.

Tapatalk kullanarak iPhone arac覺l覺覺yla g繹nderildi
Kullan覺c覺 avatar覺
Mandos

Ya: 45
Kay覺t: 10 May 2013, 14:33

Mesaj beatrixkido » 07 Eyl 2018, 21:27

T羹m yorumlar i癟in 癟ok teekk羹r ederim. Az 繹nce 癟ektim tetii :) . Son 羹r羹nd羹 t羹kendi malesef :thumbup:
Kullan覺c覺 avatar覺
beatrixkido

Ya: 50
Kay覺t: 27 May 2017, 12:17

Mesaj Maradona » 07 Eyl 2018, 21:42

4 taneydi... Ben, @Mandos ve siz 羹癟羹n羹 ald覺k... D繹rd羹nc羹 kim ki? ;-)
Kullan覺c覺 avatar覺
Maradona

Ya: 48
Kay覺t: 30 May 2010, 05:43

ncekiSonraki

D繹n TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion

Kimler 癟evrimi癟i

Bu forumu gezen kullan覺c覺lar: Hi癟 bir kay覺tl覺 kullan覺c覺 yok ve 217 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners