moccleather yazdı:khef yazdı:moccleather yazdı: Asıl alıcıların terbiyesizliklerinden/eşşekliklerinden bahsetmek lazım.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Geçmişte problemler yaşamış gibi yazmışsınız; yoksa sıkıntılı bir durumla mı karşılaştınız?
Elbette var ama Her zaman olan şeyler değil mi üstad?
Asıl mesele şu; Üniversite giriş sınavı Matematik Net imizin 3.9 (üç tam onda dokuz) olması
Ve bizden bir mok olmayacak ne yazık ki [emoji17]
Kesinlikle..
Ben de neler duydum yok şuram rahatsız , yok buram kesilecek ameliyatım var, yok varikosel olacam indirim. Yok gözlük alacam göremiyorum indirim.
Sağlıkla vuranlar, ailesel vurmaya çalışanlar.. çok örnek var çok..
Bu konular çok deşilebilir, piyasa da büyük değil herkes herkes den haberder. Hatta kimin kaça aldığından bile

Aslında biri saat aldığında hayırlı olsun yerine kaça aldın diyen çok kişi var. Bilgiyi seviyoruz ahahaha
Bu konular çok bilinmeyenli denklem aslında. İşi saat al sat olarak görenler kendini çok belli ediyor. 1 alırlar 2. de kendini belli ederler. Bazıları aldığı saati aynı gün sahibinden e koyuyor. Enteresan işler.
Bunun yanlış olduğunu direk söylemeyeceğim. Sadece saati satanın da gördüğü ya da haber edildiğini unutmadan hakkıyla abartmadan yapılması şık olur. Şık olur diyorum olmasa da yapacak bir şey yok.
Ama piyasa (al satçı için ) acaip küçük