TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Güzel forumumuzda saat satışları

Tüm Genel Saat Konuları Üzerine Paylaşımlar
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz. Genel Saat Sohbeti Bölümümüzde Saatlerle İlgili Diğer Spesifik Konu Başlıklarımız Haricideki Sohbet ve Paylaşımlarınızı Yapabilirisiniz. Düzenli ve Anlaşılabilir Bir Ortam Olması Amacı ile Lütfen Mesajlarınızı Yazım Kurallarına Uygun Formatta Yazmaya Gayret Ediniz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Re: Güzel forumumuzda saat satışları

Mesaj kilimanjaro » 16 Ağu 2018, 12:26

Herkes düşüncelerini karşılıklı saygı çerçevesinde özgürce yazdığı için , keyifli bir başlık olduğunu düşünüyorum.Mutluyum.
Ne kadar farklı olursa olsun, sana ait olmayana tenezzül etme , ve ne kadar basit olursa olsun senin olandan asla vazgeçme

Ernesto Che GUEVARA
Kullanıcı avatarı
kilimanjaro

Mesaj jstein » 16 Ağu 2018, 14:54

kilimanjaro yazdı:Serbest piyasa falan tabi haklısınız ama şuna ne dersiniz ? hepimizin olduğu gibi benimde buradan çok iyi görüştüğüm arkadaşlarım var.Örneğin Anıl , hakanefe , Sinan , Berkan, Emrah ...liste uzar gider.Bunlardan biri saatini satışa çıkarsa ve bende desem ki bana yüzde 30 ucuza verin.Asla kırmayıp verirler.Ben bu aldığım saati birkaç ay sonra hemde forumda yüzde 30 fazlasına satışa çıkarsam doğru mu olur ? ister dolar ,Euro ister TL fark etmez.

Neticede ürünün değeri bellidir, sizin ödemiş olduğunuz size özel sunulmuş bir opsiyondur. Herhangi bir sebepten satmanız gerektiyse uyguna aldığınız için uyguna satmanız yerine piyasasının gerektirdiğine satmayı beklemenizde bir problem olmamalı. Sizin de açacağınız bu ilanınıza olur da yakın arkadaşlarınızdan birisi ilgi gösterirse siz de eminim ki o kişiye sunarsınız bu opsiyonu ve yüzde otuz ucuza verirsiniz zaten. Sistematik bir suistimal söz konusu değilse normal karşılanması gerektiğini düşünüyorum.
One Timex digital watch, broken.
Kullanıcı avatarı
jstein

Mesaj siyahpena » 16 Ağu 2018, 15:02

kilimanjaro yazdı:Serbest piyasa falan tabi haklısınız ama şuna ne dersiniz ? hepimizin olduğu gibi benimde buradan çok iyi görüştüğüm arkadaşlarım var.Örneğin Anıl , hakanefe , Sinan , Berkan, Emrah ...liste uzar gider.Bunlardan biri saatini satışa çıkarsa ve bende desem ki bana yüzde 30 ucuza verin.Asla kırmayıp verirler.Ben bu aldığım saati birkaç ay sonra hemde forumda yüzde 30 fazlasına satışa çıkarsam doğru mu olur ? ister dolar ,Euro ister TL fark etmez.

+1

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Kullanıcı avatarı
siyahpena

Mesaj ekdellal » 16 Ağu 2018, 15:37

Sahibinden.com veya letgo benzeri bir mecra değil forumdaki 2.el ilanları. Buna göre fiyatlandırma yapılmalı.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Kullanıcı avatarı
ekdellal

Mesaj EnderE » 16 Ağu 2018, 16:29

Valla bu kadar cıkabiliyorum, naktim bu kadar vs gibi nedenler ile duygusal indirim koparıp akabinde fiyat yukseltip satmak ne kadar etik.

BLA-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ender Erdogan / Eski Kullanıcı Adı Forestsoul
Kullanıcı avatarı
EnderE

Mesaj EnderE » 16 Ağu 2018, 16:38

Yada forum içinde takasata bir kurus fazla etmez son 9000 TL olur denilen saati sizden aldıktan 1 ay sonda İnternette 12000 TL ye satışa çıkarmak...

BLA-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ender Erdogan / Eski Kullanıcı Adı Forestsoul
Kullanıcı avatarı
EnderE

Mesaj manil » 16 Ağu 2018, 16:40

Prensip gereği 2.el saat almam, satarken de saatin mikroskopla gözükecek bir kılcal çiziği varsa bile bunu o kadar abartarak söylerim ki, daha sonra yanlış bir kanı uyanmasın.

Şimdiye kadar forumda tür tür saat sattım, çok şükür saatlerimi alan kimseden olumsuz bir geri bildirim ya da serzeniş duymadım.

Dediğim gibi konuya nasıl yaklaşırsak yaklaşalım, kısa vadeli yüksek kârlı bir satış uzun vadede negatif getiri olarak yansır diye düşünüyorum. Ha, kârlı satış olmaz mı? Olur açıkçası, ona da bir şey demek çok mümkün değil ama o zaman da yukarıda belirtildiği gibi sahibinden.com (letgo'yu demiyorum bile, oradan uzak durmak hatta mümkünse kaçmak lazım) gibi sitelerden fark kalmaz.

Yönetici özeti: Her şey olacağına varır.
“Some people feel the rain. Others just get wet.”

Bob Marley
Kullanıcı avatarı
manil

Mesaj afl » 16 Ağu 2018, 19:39

EnderE yazdı:Yada forum içinde takasata bir kurus fazla etmez son 9000 TL olur denilen saati sizden aldıktan 1 ay sonda İnternette 12000 TL ye satışa çıkarmak...

EnderE yazdı:Valla bu kadar cıkabiliyorum, naktim bu kadar vs gibi nedenler ile duygusal indirim koparıp akabinde fiyat yukseltip satmak ne kadar etik.

Sanırım Aşkın'ın dediği tam da bu zaten Ender. Çok güzel özetlemişsin. Bunu yapanlar, yapmayı deneyen tatlı su kurnazları olabilir tabi. Ama bu forumda ikinci bir şans bulabileceklerini hiç sanmam :thumbup:
Kullanıcı avatarı
afl

ÖncekiSonraki

Dön TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Srpr ve 74 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners