Gereksiz yükseklikte fiyat çeken zaten satamayacağı ve mecburen makul tutara ineceği için bence pek sorun gözükmüyor... Burada herkes biliyor hangi saatin makul fiyatının ne olduğunu, kendi kaybeder... Prestij gitti mi kolayına yerine gelmez zira... Hele ki forumumuz gibi küçük, kapalı sistemlerde imkansız... Eden kendine eder... ;-)
Çoğunlukla güzel bir ikinci el piyasası var burada, genele bakmak lazım... Ne zaman ki bu çirkinlikler artar, esas sorun o zaman başlar ve alıcı/satıcı demeden herkes kaybeder zaten...
Pazarlık konusu ise ayrı bir olay... Çift taraflı kazanç, ayrı bir deyişle iki tarafı da memnun eden bir orta fiyat bulmak çok da zor olmasa gerek forumdaş dostlar arasında... Saat zevki rafine bir zevk, dolayısıyla bu zevke sahip insanlar da rafine insanlar benim gözümde... Tatlı su kurnazı tipler pek barınamazlar burada, hep azınlıkta kalmaya mahkumlar... O yüzden ben endişe etmiyorum bu konuda, rahatım...
Forum üzerinden hiç satış yapmadım henüz ama alışlarım oldu... Gözlemlerim böyle... Her alışverişte yeni, naif birer dost edindim kendime... Seviyorum sizleri...