TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

İlk saat alımı(model ve marka önerisi) greenwhich armani

Tüm Genel Saat Konuları Üzerine Paylaşımlar
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz. Genel Saat Sohbeti Bölümümüzde Saatlerle İlgili Diğer Spesifik Konu Başlıklarımız Haricideki Sohbet ve Paylaşımlarınızı Yapabilirisiniz. Düzenli ve Anlaşılabilir Bir Ortam Olması Amacı ile Lütfen Mesajlarınızı Yazım Kurallarına Uygun Formatta Yazmaya Gayret Ediniz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Re: İlk saat alımı(model ve marka önerisi) greenwhich armani

Mesaj omrfrka » 14 Tem 2018, 16:21

asuspc yazdı:
omrfrka yazdı:sabiha gökcen havaalanından aldığım fossil marka saatim vardı hayatımda gördüğüm en dandik saatti zenci arkadaşlarda satılan ile aynıydı resmen

Bende 2 tane var ve yıllardır düzngün çalışıyor kalite konusunda o kadar da adi değildi.

hocam banamı öyle denk geldi anlamadım çok dandikti gerçekten saniyesi filan sürekli çıkıyordu yerinden :D
Kullanıcı avatarı
omrfrka

Mesaj Pardayan » 23 Tem 2018, 18:47

Saat merakı yeni başlayan özellikle genç arkadaşlar için önerim düşük bütçeli güvenilir bir quartz saat tile başlamaları. Merak etmeyin zaman geçtikçe otomatikler sizi çekmeye başlayacaktır. Ama önce saat kavramına bir alışın. Bazı arkadaşların quartz saat değildir saat mekaniktir tarzında yorumlarını görüyorum. Quartz saat bal gibi saattir hemde zahmetsizdir. Quartz saat kediye benzer işine sizi fazla karıştırmaz, mekanik saat köpek gibidir aranıza bir anda sevgi ve sadakat oluşur , onun sizin sizin ona ihtiyacınız vardır. Çok uygun fiyatlara gayet kaliteli ve şık dizaynlı fiyat / performans saatleri başlangıç için idealdir ilk mekanik saatinizi almadan önce. Benim tavsiyem Pulsar Lorus gibi markalar. Seiko nun alt markalarıdır . Ucuzluğu çinde ucuz işçilikle üretilmelerindendir. Quartz makenizmaları ise Seiko dur. Bu saatler uzun yıllar kullanılabilecek kalitededir. Harçlığınızda almanıza yeter. Tabi sadece gençler değil benim bile birkaç Lorus ve Pulsar saatim var dizaynları hoşuma giden. Hala büyük bir zevkle zaman zaman kullanıyorum.
Kullanıcı avatarı
Pardayan

Mesaj Dogu » 30 Tem 2018, 22:48

Saat merakı yeni başlamış ve öneri istiyorsan her kafadan ayrı bir ses çıkması çok normaldir. Çünkü saat konusu çok derine inen ve ucu bucağı olmayan bir kategori. Aslına bakarsan olay yine sende bitiyor. Sen kendin oturup kararını vermelisin aslında marka ve şekilden önce kalıbına göre de saat seçmek çok önemli bilek el yapın ufak ise 54 mm kasa çapında bir saat takmak çok absürt olacaktır ya da tam tersi biraz daha kalın bileklere sahipsen 34 mm bir seiko bile almış olsan yine absürt olacaktır... Dediğim gibi markadan önce sana yakışacak günlük hayatta da kullanabileceğin bir model tercih etmelisin. Ve benim tavsiyem kesinlikle moda markası saatlerden kaçmalısın. Armanı , tommy vb saatler den uzak durmalısın. Yukarıdaki arkadaşın önerilerini okudum ve benimde tavsiyem kesinlikle seiko nun alt klasmanında olan pulsarı seçmen yönünde olabilir ve ya benim her zaman başlangıç için favori markam olan invicta yıda gözden geçirebilirsin :)) Şimdiden hayırlısı olsun.
Kullanıcı avatarı
Dogu

Önceki

Dön TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Boagrius ve 76 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners