TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Nomos Ahoi Atlantik

Hakkında Bilgi Almak İstediğiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, Saat Danışma Platforumu Bölümünde Yeni Saatinizle İlgili Bütçe ve Marka/Model Bazlı Tavsiye ve Kullanıcı Tecrübesi Talebinde Bulunabilirsiniz. Düşünülen Kriterlerin Detaylı Olarak Belirtilmesi Üyelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmasını ve Tecrübelerini Paylaşmalarını Sağlayacaktır. Lütfen Açtığınız Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir Şeklinde Yazmayınız. Sorulan Saatin Model Fotoğrafı, Özellikleri ve Öncelikle Kendi Yorumlarınızı Ekleyerek Sorunuz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Re: Nomos Ahoi Atlantik

Mesaj mlm » 20 Tem 2018, 22:42

Hiç bilekte denemedim ama beğendiğim birkaç Nomos’tan biri benim de. Bilekte çok güzel duruyor.
Instagram:
watchtron
anatoliastraps
Kullanıcı avatarı
mlm

Mesaj mlm » 20 Tem 2018, 22:44

Ayrıca Alpinist +1
Instagram:
watchtron
anatoliastraps
Kullanıcı avatarı
mlm

Mesaj iskampavya » 21 Tem 2018, 09:33

Nomos'ların bazı modellerini severim ama boynuzları çok uzun genelde, bilekte büyük durmasına sebep oluyor..
Alpinist'e laf yok [emoji106]

SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Kullanıcı avatarı
iskampavya

Mesaj EnderE » 21 Tem 2018, 10:47

Bunun hangi özelliği diver anlayamadım 20 atm mi?

Nomos satılmasına gelince forumda satılan 3-4 ad nomos var bunlar da genelde aynı saatler mesela benim kullandığım clubun forumda 3. sahibiydim aynı saatin 3 kez ilanı çıkmış olmalı . Sahsen ben deneyimlemek için almıştım ve hevesimi alınca satmıştım. Genel olarak Clublerin lug tasarımı bazı gözlere hos gelmeyebilir onun haricinde modellerini estetik acıdan hos buluyorum.

Son olarak kimse kolay kolay forumdan bir arkadasına sattığı saati kotulemez değil mi? Bence bu tur sorular direkt muhatabına özelden sorulmalı

BLA-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ender Erdogan / Eski Kullanıcı Adı Forestsoul
Kullanıcı avatarı
EnderE

Mesaj görkemk » 21 Tem 2018, 12:14

azizkaya yazdı:Diver özelliklere sahip dress watch'tan kasıt 200m su geçirmezlik mi başka özellikler var mı?
Bu minvalde Seiko sarb serisi Alpinist ve 033/5 olarak her ne kadar üretimden kalktı ise de uygun fiyatlara ihtiyacınızı karşılar.
Öte yandan benim henüz deneyimlemediğim vintage diver'lar dress olarak da gideri olan sağlam saatler.
Yahut 100m şu geçirmezlik özelliği olan Hamilton'ın field watch'ları yine uygun fiyata Swiss Made olarak saat ihtiyacınızı karşılar.

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

kastım diver bezeli olmayan , 12mm den ince , 200mt su geçirmezlik ( yada 100mt + vidalı tepe ), olursa crown guard , gömlek altına girecek ve aşırı sportif durmayacak bir saat
Kullanıcı avatarı
görkemk

Mesaj EnderE » 21 Tem 2018, 12:21

görkemk yazdı:
azizkaya yazdı:Diver özelliklere sahip dress watch'tan kasıt 200m su geçirmezlik mi başka özellikler var mı?
Bu minvalde Seiko sarb serisi Alpinist ve 033/5 olarak her ne kadar üretimden kalktı ise de uygun fiyatlara ihtiyacınızı karşılar.
Öte yandan benim henüz deneyimlemediğim vintage diver'lar dress olarak da gideri olan sağlam saatler.
Yahut 100m şu geçirmezlik özelliği olan Hamilton'ın field watch'ları yine uygun fiyata Swiss Made olarak saat ihtiyacınızı karşılar.

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

kastım diver bezeli olmayan , 12mm den ince , 200mt su geçirmezlik ( yada 100mt + vidalı tepe ), olursa crown guard , gömlek altına girecek ve aşırı sportif durmayacak bir saat

Çap bu konuda cok belirleyici olacaktır. Talep kac mm.ler arası

BLA-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ender Erdogan / Eski Kullanıcı Adı Forestsoul
Kullanıcı avatarı
EnderE

Mesaj görkemk » 21 Tem 2018, 12:55

Çap bu konuda cok belirleyici olacaktır. Talep kac mm.ler arası

Read more: viewtopic.php?f=62&t=29004&start=12#ixzz5LslLx4ZH

39-42 arası
Kullanıcı avatarı
görkemk

Mesaj beser » 31 Tem 2019, 09:44

nomos'u anlamak için Almanya'nın suyundan içmiş olmak, sokaklarında yürümüş olmak vs gerekir. Çok ince bir çizgisi var, karakteri çok yerinde. Olaya tamamen ticari yaklaşan ML, Tissot gibi markaların yanında styling olarak net segment farkı olan bir marka.
Kullanıcı avatarı
beser

ÖncekiSonraki

• Similar topics
    Cevaplar
    Görüntüleme
    Yazar

Dön TSF Saat Danışma Platformu - Ask Your Next Watch

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 151 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners