g繹rkemk yazd覺:bu arada niye kimsede spring drive grand seiko yok forumda

Seve seve g羹nl羹k kullan覺yorum..
Tapatalk kullanarak iPhone arac覺l覺覺yla g繹nderildi
g繹rkemk yazd覺:bu arada niye kimsede spring drive grand seiko yok forumda
ihsansmrks yazd覺:g繹rkemk yazd覺:bu arada niye kimsede spring drive grand seiko yok forumda
g繹rkemk yazd覺:ihsansmrks yazd覺:g繹rkemk yazd覺:bu arada niye kimsede spring drive grand seiko yok forumda
budur![]()
ya bu benim yollad覺覺m resimle ayn覺 kadran rengi mi her resimde bir deiik 癟覺km覺 , netteki resimlerde b繹yle kimi demi silver dial , kimi demi champagne dial ?
Her insan sayg覺deerdir sayg覺s覺zl覺k etmedii s羹rece, m羹stesna k覺ymetli ve 繹zel bir insan da deilim.
Senli de konuabilirsiniz hi癟 al覺nmam.
Ama tarz dalga ge癟er gibi " bana da alsana 50%" olunca olumsuz bir alg覺 yarat覺yor.
Forumda onlarca arkadaa yard覺mc覺 oldum uygun omega, seiko almalar覺na yard覺mc覺 oldum ve seve seve de devam edeceim.
Anlam覺 olman覺z覺 umuyorum, selamlar
SM-G965F cihaz覺mdan Tapatalk kullan覺larak g繹nderild
nzmokur yazd覺:Forumda onlarca arkadaa yard覺mc覺 oldum uygun omega, seiko almalar覺na yard覺mc覺 oldum ve seve seve de devam edeceim.
g繹rkemk yazd覺:Her insan sayg覺deerdir sayg覺s覺zl覺k etmedii s羹rece, m羹stesna k覺ymetli ve 繹zel bir insan da deilim.
Ama tarz dalga ge癟er gibi " bana da alsana 50%" olunca olumsuz bir alg覺 yarat覺yor.
Forumda onlarca arkadaa yard覺mc覺 oldum uygun omega, seiko almalar覺na yard覺mc覺 oldum ve seve seve de devam edeceim.
sorun yok , al覺nman覺z i癟in s繹ylemedim grand seikoya y羹zde 50 indirim ger癟ekten varsa al覺m planlar覺 i癟ine girmeye balayabilirim ama
nzmokur yazd覺:Grand seiko da yok tabii ki 50 seiko da sadeceg繹rkemk yazd覺:Her insan sayg覺deerdir sayg覺s覺zl覺k etmedii s羹rece, m羹stesna k覺ymetli ve 繹zel bir insan da deilim.
sorun yok , al覺nman覺z i癟in s繹ylemedim grand seikoya y羹zde 50 indirim ger癟ekten varsa al覺m planlar覺 i癟ine girmeye balayabilirim ama
SM-G965F cihaz覺mdan Tapatalk kullan覺larak g繹nderildi
D繹n TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion
Bu forumu gezen kullan覺c覺lar: Hi癟 bir kay覺tl覺 kullan覺c覺 yok ve 230 misafir
|