TSF yelerine zel 襤ndirimli L羹ks Saat Modellerini 襤ncelemek 襤癟in T覺klay覺n覺z

Yurtd覺覺 saat piyasasi,

T羹m Genel Saat Konular覺 zerine Payla覺mlar
Forum kurallar覺
Say覺n yeler TSF'ye Ho Geldiniz. Genel Saat Sohbeti B繹l羹m羹m羹zde Saatlerle 襤lgili Dier Spesifik Konu Bal覺klar覺m覺z Haricideki Sohbet ve Payla覺mlar覺n覺z覺 Yapabilirisiniz. D羹zenli ve Anla覺labilir Bir Ortam Olmas覺 Amac覺 ile L羹tfen Mesajlar覺n覺z覺 Yaz覺m Kurallar覺na Uygun Formatta Yazmaya Gayret Ediniz.

襤yi Forumlar Dileriz

TSF

Re: Yurtd覺覺 saat piyasasi,

Mesaj Mandos » 30 Haz 2018, 00:08

byakrep yazd覺:
T羹rkiye de 50% ile her bayiden alabilirsiniz.
Ben her seiko da 50%al覺yorum. Demek ki daha iyi pazarl覺k ediyorum

T羹rkiye'de hangi saati ne zaman nerden %50 fiyata ald覺n覺z yada al覺nabilir? merak ettim
u y羹zden soruyorum en son Vanl覺lar saatten Seiko Presage saat almaya kalkt覺m nuh dediler peygamber demediler. Hi癟te fiyatlar覺 %50 indirimli falanda deildi.

ahsen kar覺 d羹kkandan Seiko Presage saat ald覺m %50 i癟in pazarl覺k bile yapmama gerek kalmad覺. ubat ay覺 kurlar覺yla* Bir de presage 癟ok tutuldu ve elde az kald覺 o y羹zden tok sat覺c覺 olmu olabilirler art覺k.

Tapatalk kullanarak iPhone arac覺l覺覺yla g繹nderildi
Kullan覺c覺 avatar覺
Mandos

Ya: 45
Kay覺t: 10 May 2013, 14:33

Mesaj mitY羹ksel » 30 Haz 2018, 00:10

Skywalker87 yazd覺:Bende alibaba dan bir 羹reticiyle anla覺p hediyelik saatmi yapt覺rsam 50-100 tane hediye diye da覺t覺r覺m [emoji16]

Sent from my iPhone using Tapatalk

Bir ara devaml覺 gittiim kurumda benim pelikan kalemlere g繹z diktiler ve her zaman kalemi hac覺lamaya 癟al覺覺rlard覺 . Bir g羹n bakt覺m ayn覺 kalem ama markas覺 ince bireydi . Tanesi 1 usd ye geliyordu kargo margo dahil 50 tane sipari verip her gittiimde birine veriyordum mutlu oluyorlard覺 [emoji51] marka 繹nemli deildi g繹r羹nt羹s羹 yetiyordu onlara .

Kullan覺c覺 avatar覺
mitY羹ksel

Ya: 48
Kay覺t: 07 Haz 2016, 00:42

Mesaj Skywalker87 » 30 Haz 2018, 00:17

asuspc yazd覺:
Skywalker87 yazd覺:Bende alibaba dan bir 羹reticiyle anla覺p hediyelik saatmi yapt覺rsam 50-100 tane hediye diye da覺t覺r覺m [emoji16]

Bir ara devaml覺 gittiim kurumda benim pelikan kalemlere g繹z diktiler ve her zaman kalemi hac覺lamaya 癟al覺覺rlard覺 . Bir g羹n bakt覺m ayn覺 kalem ama markas覺 ince bireydi . Tanesi 1 usd ye geliyordu kargo margo dahil 50 tane sipari verip her gittiimde birine veriyordum mutlu oluyorlard覺 [emoji51] marka 繹nemli deildi g繹r羹nt羹s羹 yetiyordu onlara .

Evet hediye fakl覺 bir duygu bende b羹y羹k irketlerde 癟al覺覺rken, toplant覺 olunca sevinirdik hediye gelince kalem, ajanda vb. [emoji16]. Saatte olabilir asl覺nda alibaba dan anla覺p irket ismi 羹st羹ne [emoji16]

Kullan覺c覺 avatar覺
Skywalker87

Ya: 36
Kay覺t: 19 May 2014, 23:08

Mesaj g繹rkemk » 30 Haz 2018, 09:24

nzmokur yazd覺:
byakrep yazd覺:

T羹rkiye'de hangi saati ne zaman nerden %50 fiyata ald覺n覺z yada al覺nabilir? merak ettim
u y羹zden soruyorum en son Vanl覺lar saatten Seiko Presage saat almaya kalkt覺m nuh dediler peygamber demediler. Hi癟te fiyatlar覺 %50 indirimli falanda deildi.
Vanl覺lar dan seiko presage snowflake ve mavi dial serilerini ald覺m 2 ay kadar 繹nce. S覺k saat al覺yorum ve sahibi tan覺d覺k, hi癟 fiyat konumam hep 50 ile al覺r覺m

SM-G965F cihaz覺mdan Tapatalk kullan覺larak g繹nderildi

bana bi grand seiko spring drive champagne dial alsana y羹zde 50 indirime
Kullan覺c覺 avatar覺
g繹rkemk

Kay覺t: 02 Eyl 2016, 14:57

Mesaj rolexcollector » 30 Haz 2018, 10:40

g繹rkemk yazd覺:
nzmokur yazd覺:
byakrep yazd覺:

Vanl覺lar dan seiko presage snowflake ve mavi dial serilerini ald覺m 2 ay kadar 繹nce. S覺k saat al覺yorum ve sahibi tan覺d覺k, hi癟 fiyat konumam hep 50 ile al覺r覺m

Asker arkada覺 m覺y覺z?

The best , or nothing..
Instagram : rolex.collector
Kullan覺c覺 avatar覺
rolexcollector

Ya: 42
Kay覺t: 31 Mar 2010, 23:14

Mesaj g繹rkemk » 30 Haz 2018, 12:21

nzmokur yazd覺:
g繹rkemk yazd覺:
nzmokur yazd覺:
byakrep yazd覺:

Asker arkada覺 m覺y覺z?

estafurullah sizin gibi sayd覺deer, m羹stesna, k覺ymetli, 繹zel bir insana kadirinas davranmam覺 senli benli konumuum l羹tfen affedin
polemik arama, geyik yap覺yorum belli zaten, havadan nem kapmaya gerek yok, g羹l ge癟
b繹yle anonim ortamlarda her yaz覺lana tak覺lmamak laz覺m
Kullan覺c覺 avatar覺
g繹rkemk

Mesaj rolexcollector » 30 Haz 2018, 12:55

g繹rkemk yazd覺:
nzmokur yazd覺:
g繹rkemk yazd覺:
nzmokur yazd覺:
byakrep yazd覺:[quote] T羹rkiye de 50% ile her bayiden alabilirsiniz.

Asker arkada覺 m覺y覺z?

estafurullah sizin gibi sayd覺deer, m羹stesna, k覺ymetli, 繹zel bir insana kadirinas davranmam覺 senli benli konumuum l羹tfen affedin
polemik arama, geyik yap覺yorum belli zaten, havadan nem kapmaya gerek yok, g羹l ge癟
b繹yle anonim ortamlarda her yaz覺lana tak覺lmamak laz覺m[/quote]

Her insan sayg覺deerdir sayg覺s覺zl覺k etmedii s羹rece, m羹stesna k覺ymetli ve 繹zel bir insan da deilim.
Senli de konuabilirsiniz hi癟 al覺nmam.
Ama tarz dalga ge癟er gibi " bana da alsana 50%" olunca olumsuz bir alg覺 yarat覺yor.
Forumda onlarca arkadaa yard覺mc覺 oldum uygun omega, seiko almalar覺na yard覺mc覺 oldum ve seve seve de devam edeceim.

Anlam覺 olman覺z覺 umuyorum, selamlar

The best , or nothing..
Instagram : rolex.collector
Kullan覺c覺 avatar覺
rolexcollector

Ya: 42
Kay覺t: 31 Mar 2010, 23:14

Mesaj g繹rkemk » 30 Haz 2018, 13:12

bu arada niye kimsede spring drive grand seiko yok forumda

Resim
Kullan覺c覺 avatar覺
g繹rkemk

ncekiSonraki

D繹n TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion

Kimler 癟evrimi癟i

Bu forumu gezen kullan覺c覺lar: alperengur ve 59 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners