Hakkında Bilgi Almak İstediğiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, Saat Danışma Platforumu Bölümünde Yeni Saatinizle İlgili Bütçe ve Marka/Model Bazlı Tavsiye ve Kullanıcı Tecrübesi Talebinde Bulunabilirsiniz. Düşünülen Kriterlerin Detaylı Olarak Belirtilmesi Üyelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmasını ve Tecrübelerini Paylaşmalarını Sağlayacaktır. Lütfen Açtığınız Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir Şeklinde Yazmayınız. Sorulan Saatin Model Fotoğrafı, Özellikleri ve Öncelikle Kendi Yorumlarınızı Ekleyerek Sorunuz.
İyi Forumlar Dileriz
TSF
-

midnigth
-
Eterna » 01 Şub 2011, 16:13
Benimde önerim tartışmasız Citizen olurdu. Marka ağırlığı, Eco Diver olması, özelliklerİ, görünümü yani ne taraftan bakarsanız bakın ağır basıyor. Yukarıda ki iki saatin kıyaslanması haksızlık olur bence

Sevgiler,
-

Eterna
-
-
midnigth » 06 Şub 2011, 10:53
Bu forumda araştırma yaptıkdan sonra bende genç olmama ve uğraş gerektirmesine rağmen Seiko Automatic Sports SNZG17K1 SNZG17K modelini yurtdışından sipariş verdim bu saatlerin gerçekten nostaljisi var ve yaşayan saatler.. saatin resimleri bu sitede bolca var öneriler için çok teşekkürler;
http://forums.watchuseek.com/f21/snzg17 ... 09824.html
-

midnigth
-
sedir » 06 Şub 2011, 14:01
Tebrikler. Güzel seçim.
Vakit nakittir.
-

sedir
-
maverick » 08 Şub 2012, 19:55
diesel saat tavsiye etmiyorum.dz1131 model diesel saatım var deri kordonu 14 ay sonra saat birleşim yerinden anlamadığım bir nedenle koptu.kayışı almak istiyorum ama bulmak ne münkün.neredeyse imkansız sormadığım yer kalmadı yok yok yok.sonuç olarak saatimi kullanamıyorum.saati kol saati olarak deilde cebimde taşımak istiyorum derseniz alın.kol saati almak isyorsanız diesel asla almayın derim.benden tavsiye. karar sizin.
-

maverick
-
Dön TSF Saat Danışma Platformu - Ask Your Next Watch
Kimler çevrimiçi
Bu forumu gezen kullanıcılar: adamentium, Dorukeski, hakanbora ve 153 misafir