Hakkında Bilgi Almak İstediğiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, Saat Danışma Platforumu Bölümünde Yeni Saatinizle İlgili Bütçe ve Marka/Model Bazlı Tavsiye ve Kullanıcı Tecrübesi Talebinde Bulunabilirsiniz. Düşünülen Kriterlerin Detaylı Olarak Belirtilmesi Üyelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmasını ve Tecrübelerini Paylaşmalarını Sağlayacaktır. Lütfen Açtığınız Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir Şeklinde Yazmayınız. Sorulan Saatin Model Fotoğrafı, Özellikleri ve Öncelikle Kendi Yorumlarınızı Ekleyerek Sorunuz.
İyi Forumlar Dileriz
TSF
raven » 13 Haz 2018, 14:05
Tissot ile FC kıyası marka bazında biraz Fc yi hafife almak olur. Model begenisi gorece lakin bence de buyuk bir kasa yapisi var.
Düşünüyorum öyleyse varım, düşünemiyorum öyleyse malım!
-

raven
-
Naimnaci » 13 Haz 2018, 15:06
Sirkeci'de aynı saatin kahverengini buldum kolumda kaba durdu gerçektende almaktan vazgeçtim,bu tarz bir saatte alınacak en büyük saat 41 mm olmalı benim bileğime uygun.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
-

Naimnaci
-
rekliox » 13 Haz 2018, 17:06
Naimnaci yazdı:Mastercollecsion 44 mm falan olması gerek yanlış bilmiyorsam bundan daha büyük.
Hocam o seride farklı modeller var ama ben şunu kastetmistim
https://www.jomashop.com/longines-watch-26284783.html 39mm
-

rekliox
-
MeraklıAdam » 13 Haz 2018, 17:58
raven yazdı:Tissot ile FC kıyası marka bazında biraz Fc yi hafife almak olur. Model begenisi gorece lakin bence de buyuk bir kasa yapisi var.
Ben her iki marka arasında kıyaslama yapmadım, beni yanlış anlamanızı istemem. Tabi ki Tissot ve FC arasında dağlar kadar fark var. Ben sadece arkadaşa tek markaya yönelmesin diye Tissotu önerdim, FC"ye başka bir ekstrası olmayan bir saate o kadar fazla ödemesin diye, 4500 tl ye otomatik chronograph saatler bile rahatlıkla alınabilir. Yani 4500 tl az bir bütçe değil, elbette FC markasını bilirim ve fiyatını sonuna kadar hakeden bir saat olabilir, ama ben şahsen bu FC modelini pek beğenmedim başka bir özelliği olmayan bir saate, şahsen o kadar çok para vermem. Bir saati iyice araştırmadan ve denemeden hemen karar vermek yanlış olur.

-

MeraklıAdam
-
Naimnaci » 13 Haz 2018, 18:09
Ben saati çok beğendim 40-42 mm arası olsaydı düşünmeden alacaktım saati tabiki zevk meselesi bu iş beğenmeyene saygı duyarım,sanırım eski bir modelmiş Marmaris bayinden başka bir yerdede yok saat
-

Naimnaci
-
Naimnaci » 13 Haz 2018, 18:15
Tissot saat modellerini pek beğenemiyorum,tek beğendiğim modeli powermatic 80 chronometer belki onu düşünebilirim artık.
-

Naimnaci
-
Mandos » 13 Haz 2018, 18:33
Naimnaci yazdı:Tissot saat modellerini pek beğenemiyorum,tek beğendiğim modeli powermatic 80 chronometer belki onu düşünebilirim artık.
Katılıyorum yeni PRS modeli hariç elle tutulur bir modeli yok şu aralar.
-

Mandos
-
Dön TSF Saat Danışma Platformu - Ask Your Next Watch
Kimler çevrimiçi
Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 29 misafir