TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Claro 888 Mekanizması Hakkında Bilgi Talebi

Saat Mekanizmaları ve Teknik Bilgiler Konusunda Paylaşım Bölümü
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, Saat Mekanizmaları Bölümünde Birçok Mekanizma Üreticisi Firmanın Model, Kalbre ve Makine Verilerine Detaylı Fotoğrafları ile Ulaşabilirsiniz. Ayrıca Saatlerde Kullanılan Teknolojileri Açıklayan Detaylı Bilgilendirme Konularını Okuyabilirsiniz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Re: Claro 888 Mekanizması Hakkında Bilgi Talebi

Mesaj bengisaat » 04 Şub 2011, 01:19

Bence bu işi Türkçe olarak sizden başkasının daha iyi yapabileceğini zannetmiyorum üstadım.Yapacak arkadaşlar varsa bile sizden bilgi almadan pek fazla bir şeyler yol kat edemez

Her ne kadar teknik konularda sizinle fikir ayrılıklarına düşsekde bunlar mesleğin tuzu biberidir :)
Teknik konulrda sizin bana benim size katılmadığım noktalar olabilir ancak Dünya'da ve Türkiye'de saatçilik tarihi,kültürü, gibi mesleki genel kültür konularında hakkınızı teslim etmemek haddimize bile düşmez.

Bizler de elimizden geldiğince el atarız.
Örneğin Murat Beg biliyorsunuzdur tekrar saatçiler odası başkanlığına seçildi.
Onunla bir araya geliriz ve onun fikirlerini ve desteğinide alacağımızdan eminim çünki böyle konularda tam bir gönül adamıdır.

Ayrıca aydın saat,konyalı ve bir kaç firmanında gönülden destekleyip böyle bir projeye sponsorluk veya tanıtım konusunda gönüllü olacakları kanısındayım..

Örneğin saatçilik dergisinde bir seri makale şeklinde olabilir hatta milli eğitim bakanlığından destek alınması ve saatçilik meslek okullarında okutulabilecek hale getirilmesi düşünülebilir neden olmasın ... İlk aklıma gelenler bunlar...
facebook.com/saatatolyesi/
Kullanıcı avatarı
bengisaat

Mesaj bengisaat » 04 Şub 2011, 01:30

Böyle bir proje gerçekleştiğinde bir kenarda benim ismimin geçtiği fikirleri ile destek olduğu için teşekkür yazısı yeterli olur :)
Kullanıcı avatarı
bengisaat

Mesaj Modern60 » 04 Şub 2011, 14:08

Bu ancak bir zayıf iltifat olur. Bence her kim ki bunun gibi ciddi bir dökümana katkı verecek o mutlaka hazırlama kadrosunda anons edilmelidir. Önümüzdeki günlerde seve seve Murat Beg ile de görüşülebilir. Zaten ben saat dünyası dergisinde 6 sayı kadar basit teknik makaleler yaptım. Umarım bir şeyler ortaya çıkarabiliriz. Elimdeki kitaplardan da faydalanma şansımız var. Ben fikir ayrılığına düşmek için bazı bilgileri vermiyorum. Olası gelebilecek aksaklıkları hatırlatmak sebep. Yoksa dediğim gibi her kes dilediği gibi saatini ileri yada geri ayarlayabilir. Burada tartışılan her konu bir bakıma eğitim de sayılabilir. Katkılarınızdan dolayı samimiyetle teşekkür ederim.
Kullanıcı avatarı
Modern60
Contributor

Mesaj sedir » 04 Şub 2011, 14:21

Sayın bengisaat ve modern60,
Nezih tartışmalar ve faydalı bilgiler için sağolunuz varolunuz.
Vakit nakittir.
Kullanıcı avatarı
sedir

Mesaj bengisaat » 04 Şub 2011, 20:09

Müsait olduğunuz bir gün aralığı belirtirseniz Murat Beg ile görüşüp O günlerden Kendisininde uygun olduğu bir zaman için sizinle birlikte gitmek için zaman ayırmasını rica edeyim.
Kullanıcı avatarı
bengisaat

Önceki

Dön TSF Saat Mekanizmaları & Teknik Bilgiler - Movements & Technical Info

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 14 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners