TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Boccia Titanium Automatic Kutu Açılışı

Japon ve Asya Üretimi Mekanizmalı Saat İncelemeleri ve Kutu Açılışları Bölümü
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, Japon Saat İncelemeleri Bölümümüzde Üyelerimizin ve TSF'nin İncelediği Japon ve Asya Mekanizmalı Saat Marka ve Modellerinin Kutu Açılış, İzlenim, Teknik Mekanizma Verileri, Makro Fotoğraf, Video, Tavsiye ve Yorumlarını Kapsayan Birçok Değerlendirme Kriterine Ulaşabilirsiniz.

Re: Boccia Titanium Automatic Kutu Açılışı

Mesaj gkarinca » 11 May 2018, 18:08

Yagiz hayirli oldun secimlerin gayet guzel ve dikkat cekici :champ:

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Kullanıcı avatarı
gkarinca

Mesaj MeraklıAdam » 11 May 2018, 18:11

ekdellal, herkesin düşünce özgürlüğü vardır, biz burada yardımcı olmak için varız, bende arkadaşa yardımcı olmak istedim, copy paste"ci anlayış ne demek bu yorumunuz foruma ve saat markalarına hakarettir, seiko ve orient kullanıcılarına da saygısızlık oluyor, ve ayrıca sizin zannettiğiniz gibi seiko ve orient sıradan markalar değildirler, bu iki marka dünyaya nam salmış ve dünyada en çok saat satmış olan markalardır, lütfen yorum yaparken saygı çerçeversinde yorumunuzu yazmaya dikkat edin, sizin burada yazdığınız yorumları seiko ve orient severler okuyor aynı zamanda onlarada saygısızlık oluyor.
Kullanıcı avatarı
MeraklıAdam

Mesaj MeraklıAdam » 11 May 2018, 18:19

khef ben yeterince saygı çerçevesinde yorumumu yazdım, ve arkadaşın canını falan sıkmadım yazdıklarınız kendinizle çelişiyor, asıl saygısızlık nedir biliyor musunuz? bilgi vermeye çalışan saat alan ve alacak olan arkadaşlara yardımcı olan birisine hakaret etmek saygısızlıktır.
Kullanıcı avatarı
MeraklıAdam

Mesaj Cruciatus » 11 May 2018, 18:20

MeraklıAdam yazdı:ekdellal, herkesin düşünce özgürlüğü vardır, biz burada yardımcı olmak için varız, bende arkadaşa yardımcı olmak istedim, copy paste"ci anlayış ne demek bu yorumunuz foruma ve saat markalarına hakarettir, seiko ve orient kullanıcılarına da saygısızlık oluyor, ve ayrıca sizin zannettiğiniz gibi seiko ve orient sıradan markalar değildirler, bu iki marka dünyaya nam salmış ve dünyada en çok saat satmış olan markalardır, lütfen yorum yaparken saygı çerçeversinde yorumunuzu yazmaya dikkat edin, sizin burada yazdığınız yorumları seiko ve orient severler okuyor aynı zamanda onlarada saygısızlık oluyor.

Hocam bence artık devam ettirmeyin bunu. Gerçekten. Hele ki “paranıza yazık olmuş” dedikten sonra başkalarını saygısızlıkla itham etmek daha da kötü. İyi niyetle başlamış olabilirsiniz ama üslubunuz olmamış. Arkadaşımız “şu saati alacağım ne dersiniz?” diye fikir sorsa belki “alma parana yazık olur” demeniz normal karşılanabilir ama artık alınmış birşeyi insanın yüzüne çarparak eleştirmek gerçekten hoş değil. Çünkü alınmış bitmiş artık. Beğenilmiş ki alınmış.

Ayrıca Orient ve Seiko’nun iyi markalar olduğu bu forumca çok iyi bilinir. Kimse o markaları aşağılamaz, kıymetini de iyi bilir, siz gönlünüzü ferah tutun o konuda.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Kullanıcı avatarı
Cruciatus

Mesaj MeraklıAdam » 11 May 2018, 18:24

Cruciatus evet haklısınız, söylediklerinize katılıyorum, bu konu kapanmıştır. :thumbup:
Kullanıcı avatarı
MeraklıAdam

Mesaj uikaratas » 11 May 2018, 18:49

Sevgili YagızY saatiniz çok şık, hayırlı olsun, güzel zamanlarınızı göstersin.

Aldığınız yerden Türkiye'ye gönderim var mı? Parama yazık olması dert değil! çok beğendim.
uikaratas

Mesaj MeraklıAdam » 11 May 2018, 19:03

Arkadaşlar, ben bu konuyu kapattım, sizde lütfen bu konuyu kapatırsanız sevinirim.
Kullanıcı avatarı
MeraklıAdam

Mesaj YagizY » 11 May 2018, 19:07

Güzel yorumlarınız için hepinize teşekkür ederim. Ben de farklı bir marka deneyip sizlere tanıtmanın iyi olacağını düşündüm. Biraz kullandıktan sonra bir iki cümle yorum yazarım, ilerde merak eden forumdaslara kaynak olur.

GM 5 d cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Kullanıcı avatarı
YagizY

ÖncekiSonraki

Dön TSF Japon Saat Kullanıcı İncelemeleri - Japanese Watch User Reviews

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 194 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners