TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Boccia Titanium Automatic Kutu Açılışı

Japon ve Asya Üretimi Mekanizmalı Saat İncelemeleri ve Kutu Açılışları Bölümü
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, Japon Saat İncelemeleri Bölümümüzde Üyelerimizin ve TSF'nin İncelediği Japon ve Asya Mekanizmalı Saat Marka ve Modellerinin Kutu Açılış, İzlenim, Teknik Mekanizma Verileri, Makro Fotoğraf, Video, Tavsiye ve Yorumlarını Kapsayan Birçok Değerlendirme Kriterine Ulaşabilirsiniz.

Re: KUTU AÇILIŞI

Mesaj YagizY » 11 May 2018, 14:44

Siz nette gördüğünüz her rakama saat alıyorsanız bilemem. Ben Almanya'da bir saatçiden söylediğiniz fiyattan çok daha düşüğe vergi iadesiyle birlikte aldım. Saçma olan şey bilmeden sallamanız olmuş maalesef. Parama yazık etme kısmına da bırakın ben karar vereyim.
MeraklıAdam yazdı:Saatinizi araştırdım, ve 250 dolar üzeri bir fiyata satılıyor, kusura bakmayın ama paranıza yazık olmuş, o fiyata çok daha güzel marka bir saat alabilirdiniz, bir miyota mekanizmaya sahip bir saate, bu kadar para vermek inanın saçma olmuş, ama yinede bize iyi günlerde kullanın demek düşer.

GM 5 d cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Kullanıcı avatarı
YagizY

Mesaj MeraklıAdam » 11 May 2018, 14:46

Hayır beni yanlış anlamanızı istemem, demek istediğim şuydu, saatin ben fiyatını araştırdım, ve bana göre maliyeti ve mekanizmasına göre inanın fiyatı çok yüksek geldi, evet markayı ilk kez duydum doğrudur, ama markadan önce ben maliyeti ve mekanizmayı göz önünde bulundurarak fiyatı yüksek buldum, bu fiyata Seiko monster veya Orient mako xl alınabilirdi, ve en önemlisi iki markanında mekanizmaları in-house, miyota herkesin bildiği sıradan ve ucuz japon üretimi ve her saatin kullanabileceği bir makine. En önemlisi malesef ki artık günümüzde marka algısı, mekanizma maliyet ve kaliteden daha ön plana geçmiş durumda, yine de söylüyorum miyota otomatik mekanizmalı bir saate bu kadar para vermek yazık, onu demek istemiştim ben.
Kullanıcı avatarı
MeraklıAdam

Mesaj iskampavya » 11 May 2018, 15:21

Hayırlı olsun güle güle kullanın gayet şık bir saat. [emoji122]

SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Kullanıcı avatarı
iskampavya

Mesaj mturann » 11 May 2018, 15:55

Ben beğendim saati
çok şık bir saatmiş
Güzel günlerde güle güle kullanın
Kullanıcı avatarı
mturann

Mesaj oldsabre » 11 May 2018, 16:19

gayet güzel duruyor :thumbup: iyi günlerde kullanın.
"oldsabre" ZS
.
Kullanıcı avatarı
oldsabre

Mesaj eraslani » 11 May 2018, 16:24

Hayırlı olsun :champ:
Şık bir saat, titanyum hafifliği ile hayli konforlu olmalı.

SM-G930F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Kullanıcı avatarı
eraslani

Mesaj MeraklıAdam » 11 May 2018, 16:30

Ben hangi saat markası ve modeli olursa olsun ilk önce fiyatını amazonda araştırırım, sonra başka sitelere girerek fiyat kıyaslaması yaparım, sizin sandığınız gibi kulaktan dolma bilgilerle ben burada değilim, bende elbette saatleri araştıran birisiyim, ve bildiğim kadarıyla o sitede satılan bütün saatlerin fiyatları hem düşük hem indirimli, ama sizin saatinizin fiyatı 275 dolar, ve kasası"nın titanyum olması kalite göstergesi değildir, aynı zamanda değerli veya değersiz olduğu anlamına gelmiyor, saati değerli yapan şey ilk önce maliyet işçilik ve mekanizmadır, benim de bahsettiğim konu markasına ve mekanizmasına göre fiyatının yüksek olması, amacım tabi ki polemik yaratmak değil elbette, yalnız saatin üretim yerinin belli olmaması, ve sıradan bir miyota otomatik mekanizmaya sahip olması, aynı zamanda da fiyatı o kadar yüksek olması akıl alır gibi değil.
Kullanıcı avatarı
MeraklıAdam

Mesaj Ground » 11 May 2018, 16:37

MeraklıAdam yazdı:Ben hangi saat markası ve modeli olursa olsun ilk önce fiyatını amazonda araştırırım, sonra başka sitelere girerek fiyat kıyaslaması yaparım, sizin sandığınız gibi kulaktan dolma bilgilerle ben burada değilim, bende elbette saatleri araştıran birisiyim, ve bildiğim kadarıyla o sitede satılan bütün saatlerin fiyatları hem düşük hem indirimli, ama sizin saatinizin fiyatı 275 dolar, ve kasası"nın titanyum olması kalite göstergesi değildir, aynı zamanda değerli veya değersiz olduğu anlamına gelmiyor, saati değerli yapan şey ilk önce maliyet işçilik ve mekanizmadır, benim de bahsettiğim konu markasına ve mekanizmasına göre fiyatının yüksek olması, amacım tabi ki polemik yaratmak değil elbette, yalnız saatin üretim yerinin belli olmaması, ve sıradan bir miyota otomatik mekanizmaya sahip olmas, aynı zamanda da fiyatı o kadar yüksek olması akıl alır gibi değil.

Kutu açılışı yapılmış her şey den önce hayırlı olsun denir hocam. Yanlış notadan girdiniz ve devam ettiriyorsunuz. Kimin hangi saati kaça alacağına kişi kendi karar verir. Bir de bu konular zevk meselesi..

Saat çok şık hocam tebrik ederim. Güle güle kullanın. Güzel zamanlarınıza eşlik etsin.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Kullanıcı avatarı
Ground

ÖncekiSonraki

Dön TSF Japon Saat Kullanıcı İncelemeleri - Japanese Watch User Reviews

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Majestic-12 [Bot] ve 43 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners