TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Boccia Titanium Automatic Kutu Açılışı

Japon ve Asya Üretimi Mekanizmalı Saat İncelemeleri ve Kutu Açılışları Bölümü
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, Japon Saat İncelemeleri Bölümümüzde Üyelerimizin ve TSF'nin İncelediği Japon ve Asya Mekanizmalı Saat Marka ve Modellerinin Kutu Açılış, İzlenim, Teknik Mekanizma Verileri, Makro Fotoğraf, Video, Tavsiye ve Yorumlarını Kapsayan Birçok Değerlendirme Kriterine Ulaşabilirsiniz.

Re: KUTU AÇILIŞI

Mesaj kosumi » 11 May 2018, 11:36

Stowa?

Sent from my SM-G920F using Tapatalk
Kullanıcı avatarı
kosumi

Mesaj kiwi21 » 11 May 2018, 12:56

Damasko?
https://instagram.com/kiwiwatch
Kullanıcı avatarı
kiwi21

Mesaj schavelle » 11 May 2018, 13:06

Tahmin:
GPW German Military Titanium GMT Sapphire Crystal Red Hand Black Rubber Strap. 200M W/R
Resim
Gönülden Geçen:
GPW Fieldwatch Automatic. 200M W/R. Sapphire Crystal. Black Rubber Strap (sonra renk renk yakışıklı Bund ve Nato Strap'ler alınır)
Resim
Kullanıcı avatarı
schavelle

Mesaj YagizY » 11 May 2018, 13:32

Dostlar çok güzel saatler tahmin edildi, onların kutu açılışını yapma fırsatı da olur umarım :)

Doğru tahmin gelmedi ben de çok uzatmayayım, saatimiz Alman menşeili Boccia. Tutima Glashutte firmasının ürettiği giriş seviyesinde bir marka. Benim ilk tanışıklığım markanın quartz saatlerini Almanya'da küçük bir vitrinde görmemle oldu. O günden beri tasarımları ve titanyum oluşu hep ilgimi çekti. Otomatik saatini vitrinde görünce de almadan edemedim :)

Saatin mekanizması Miyota 8215,
Kasa ve kordon tokası titanyumdan üretilmiş, cam sertleştirilmiş mineral ve su geçirmezlik 5 Bar. Malzeme ve yapım kalitesi fiyatının çok üstünde bir hissiyat veriyor, kadran tasarımı çok sade ve şık geldi bana. Lume yeterli ve okunabilirlik iyi. Kayış yumuşak deri, saatin hafifliği ile birleşince kolda yokmuş gibi geliyor, özellikle diğer saatlerimin ağır olmasından bu hisse kapıldım sanıyorum :)

Lafı çok uzattım affola, bir kaç fotoğraf paylaşayım

ResimResimResimResimResim

GM 5 d cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Kullanıcı avatarı
YagizY

Mesaj MeraklıAdam » 11 May 2018, 14:15

Saatiniz hayırlı olsun, ama sıradan miyota otomatik mekanizması var, ve bana bu saat çok tuhaf geldi, bana kalırsa bu saat orjinal bir markaya benzemiyor, bir çok çin malı saatte o kadar çok miyota otomatik makineler kullanılıyor ki, ne oldukları bile belli değil o yüzden, ne kadara aldınız bu saati ? çok merak ettim, çünkü bu fiyata daha iyi bir marka saat alabilirdiniz.
Kullanıcı avatarı
MeraklıAdam

Mesaj MeraklıAdam » 11 May 2018, 14:26

Saatinizi araştırdım, ve 250 dolar üzeri bir fiyata satılıyor, kusura bakmayın ama paranıza yazık olmuş, o fiyata çok daha güzel marka bir saat alabilirdiniz, bir miyota mekanizmaya sahip bir saate, bu kadar para vermek inanın saçma olmuş, ama yinede bize iyi günlerde kullanın demek düşer.
En son MeraklıAdam tarafından 11 May 2018, 14:39 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Kullanıcı avatarı
MeraklıAdam

Mesaj YagizY » 11 May 2018, 14:39

Öncelikle teşekkür ederim, miyota 8215 bir çok markanın saatinde zaten kullanılıyor. Size tuhaf gelen şeyi anlamadım. Boccia markasını araştırdınız mı bilmiyorum? Uygun fiyata giriş seviyesi saatler üreten bir marka, yukarıda yazdığım gibi.

Bu fiyata daha güzel saatler demissiniz de aldığım fiyatı bile yazmadım ki neye göre kıyas yaptınız? Ve ya daha iyi marka dediğiniz nedir? Benim tercih sebebim bu saatin titanyum olmasıdır. Önereceğiniz bir çok marka paslanmaz çelik modeller üretiyor muhtemelen ve zaten bu kıyası yapıp ona göre aldım.

MeraklıAdam yazdı:Saatiniz hayırlı olsun, ama sıradan miyota otomatik mekanizması var, ve bana bu saat çok tuhaf geldi, bana kalırsa bu saat orjinal bir markaya benzemiyor, bir çok çin malı saatte o kadar çok miyota otomatik makineler kullanılıyor ki, ne oldukları bile belli değil o yüzden, ne kadara aldınız bu saati ? çok merak ettim, çünkü bu fiyata daha iyi bir marka saat alabilirdiniz.

GM 5 d cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Kullanıcı avatarı
YagizY

Mesaj azizkaya » 11 May 2018, 14:41

Hayırlı olsun. Güzel günlerde kullanın.

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Alınca ya da satınca pişman olmadığım bir saat olmadı.
Kullanıcı avatarı
azizkaya

ÖncekiSonraki

Dön TSF Japon Saat Kullanıcı İncelemeleri - Japanese Watch User Reviews

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Google [Bot] ve 18 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners