TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Casio SGW100 ve F91W Seçim Tavsiyesi

Hakkında Bilgi Almak İstediğiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, Saat Danışma Platforumu Bölümünde Yeni Saatinizle İlgili Bütçe ve Marka/Model Bazlı Tavsiye ve Kullanıcı Tecrübesi Talebinde Bulunabilirsiniz. Düşünülen Kriterlerin Detaylı Olarak Belirtilmesi Üyelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmasını ve Tecrübelerini Paylaşmalarını Sağlayacaktır. Lütfen Açtığınız Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir Şeklinde Yazmayınız. Sorulan Saatin Model Fotoğrafı, Özellikleri ve Öncelikle Kendi Yorumlarınızı Ekleyerek Sorunuz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Re: Casio SGW100 ve F91W Seçim Tavsiyesi

Mesaj uykusuz » 31 Oca 2011, 23:15

2fast4u yazdı:valla ugrasmadılar degıl clk ama saatten degıl herhalde:)

Anlamadım yazdığınızı kusuruma bakmayın lütfen..
Kullanıcı avatarı
uykusuz

Mesaj mlm » 31 Oca 2011, 23:21

Uykusuz kardeşim banyoda falan unutmadığın sürece kimse kolundaki saati çal(a)maz merak etme, dilediğin saati tak koluna git, aslanlar gibi yap askerliğini.. Sivil eşyaların atıldığı da doğru değil. Hayırlı teskereler diliyorum. : )
Instagram:
watchtron
anatoliastraps
Kullanıcı avatarı
mlm

Mesaj uykusuz » 31 Oca 2011, 23:38

mlm yazdı:Uykusuz kardeşim banyoda falan unutmadığın sürece kimse kolundaki saati çal(a)maz merak etme, dilediğin saati tak koluna git, aslanlar gibi yap askerliğini.. Sivil eşyaların atıldığı da doğru değil. Hayırlı teskereler diliyorum. : )

Beni çok rahatlattınız teşekkür ederim..
Yaa şimdi saat almışken 25 TL verceğime üstüne biraz daha ekler böyle bir saat alırım daha iyi diye düşündüm.. Askerden sonrada kullanırım hep sgw100 spor bir saat..
Zaten 2 hafta önce beni kandırdılar f91 ile ilgili bir olay anlatayım size..

Saat dükkanına girdim 22 TL dediler.. Hem saat dükkanı hemde 22 TL orjinaldir dedim güvendim ve aldım.. 2 gün sonra pili bitti.. Mesela saat 6 ise 8 gösterdi. Takvim falan bozuldu yani..
Gittim yerine bir baktım dükkanı kapatmışlar..
Adamı buldum..
Pili bitti dedim..
Yapçak bir şey yok dedi..
Bende kapattım bu işi yapmayı düşünmüyorum dedi..
Saatçilere git dedi..
Bende gittim..
Verdim saati.
Bu orjinal değil ki dedi pil taksakta randıman alamazsın dedi..
Ben ağzım açık kaldım..

Orjinalleri çin malı ve thailand malı oluyormuş sanırım doğrumudur?
Kullanıcı avatarı
uykusuz

Mesaj nickynick » 01 Şub 2011, 00:59

mlm yazdı:Uykusuz kardeşim banyoda falan unutmadığın sürece kimse kolundaki saati çal(a)maz merak etme, dilediğin saati tak koluna git, aslanlar gibi yap askerliğini.. Sivil eşyaların atıldığı da doğru değil. Hayırlı teskereler diliyorum. : )

Aynen içimden geçenleri yazmışsın mlm :thumbup: Al paşa paşa kullan SGW 100 'ü.
Time is a great teacher, but unfortunatelly it kills all its pupils.
Kullanıcı avatarı
nickynick

Mesaj uykusuz » 01 Şub 2011, 11:58

Bu saatlerin orjinali çin ve thailand malı mı oluyor?
Kullanıcı avatarı
uykusuz

Mesaj Redliner » 01 Şub 2011, 15:21

Askerde bir tek şampuanımı çaldırmıştım oda zaten sayılmaz :) mlm in dediği doğru saatini kimse kolundan çalamaz. Ama ben bugün çıkartıyım yok yerde sürüneceğiz sporda çizilir dur şu kenara koyayım filan dersen. O zaman da bir yer değiştirme olabilir tabi :lol: Benden sana ufak bir tavsiye. Bende askere giderken casio nun illimunator diye bir modeli var hem analog hem digital. Ondan alıp gitmiştim. Hem ışığıda çok kuvvetliydi. Uykum kaçtıkça ışığını yakar yakar bakardım. Bu da önemli askerde ;)
Kullanıcı avatarı
Redliner

Mesaj Eterna » 01 Şub 2011, 16:05

Efendim bugün kolumda ki saati size göstereyim. :) Sizin sorduğunuz iki saatin arası diyelim yaklaşık olarak. gerçekten çok rahat. Kolunuzda var mı yokmu anlamıyorsunuz. Saate baktığım an saat,dakika,saniye, sene, ay, gün, vs. herşeyi görmek güzel.

Ve çokkk uygun fiyatlı bir saat. Işık, 50 metre wr, alarm vs. var. Pil ömrü 10 sene. F-91 bende askerde kullanmıştım :) Ama ondan daha yakışıklı bir saat. Tek bir şey aklıma geldi. F-91 in kayışı kopsa ne bulsanız takabilirsiniz. Ama bunun biraz farklı kayışı eğer koparsa yenisini bulmazsanız her yerde. Yoksa gerçekten çok kullanışlı ve rahat bir saat.

Resim
Kullanıcı avatarı
Eterna

Mesaj Thevenin » 01 Şub 2011, 18:40

Bence de ilk secim guzel. Guzel de, celbi gelen Pathfinder soruyor. Sensorsuz askerlik zor mudur nedir bilen anlatsin. :lol:
Thevenin
Kullanıcı avatarı
Thevenin

ÖncekiSonraki

Dön TSF Saat Danışma Platformu - Ask Your Next Watch

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: andromeda, barkodd ve 30 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners