6000-7000 dolar bütçe ile giren 13000 euro masrafla çıkıyor!
(Fiyat hatası yapmış olabilirim ama çok aşırı değildir sanırım)
sedir yazdı:Girişte tıklayıp okumadan kabul ettiğimiz kuralları bir okuyalım.
Eğer "Bütçenizde açılacak delikten forum idaresi sorumlu değildir" maddesi yoksa...![]()
mech16 yazdı:3 Şubatta siteye üyeolduğumdan beri yurtiçi-yurtdışı sitelerde saat arıyorum. Bütçe olarak da 3000-4000 tl ayırdım.
Tag Heuer Carrera, Hamilton Jazzmaster Chrono, Longines Master Collection, Sinn 757 mi alayım derken bugün 250 tl'ye günlük takılabilecek bir otomatik Orient görünce hemen sipariş ediverdim. Şu an Tag Heuer Formula1, Seiko Sportura, Guess Colllection saatleri kullanıyorum ama hepsi çok spor. Daha klasik, spor-klasik saat arayışım sürüyor.
mech16 yazdı:mech16 yazdı:3 Şubatta siteye üyeolduğumdan beri yurtiçi-yurtdışı sitelerde saat arıyorum. Bütçe olarak da 3000-4000 tl ayırdım.
Tag Heuer Carrera, Hamilton Jazzmaster Chrono, Longines Master Collection, Sinn 757 mi alayım derken bugün 250 tl'ye günlük takılabilecek bir otomatik Orient görünce hemen sipariş ediverdim. Şu an Tag Heuer Formula1, Seiko Sportura, Guess Colllection saatleri kullanıyorum ama hepsi çok spor. Daha klasik, spor-klasik saat arayışım sürüyor.
Bu mesajı Şubat 2010'da yazmışım. 1 yıl sonra o ayırdığım 3000-4000 TL bütçe ile bir Tag Heuer Carrera, bir Panerai PAM005 ve Breitling Navitimer almışım ve hala nasıl IWC chrono, sub LV alabilirim diye kıvranıyorum.
Allahtan bu forumla evimizi, arabamızı alıp, 2 de çocuk olduktan sonra tanıştım. Yoksa kolda AP PO aç aç gezerdik..
Dön TSF Saat Danışma Platformu - Ask Your Next Watch
Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 162 misafir
|