serhat200 secimini yapmis gibi gorunuyorsun, RO bence de guzel bir secim. Ikinci el alma konusunda NickyNick'e, 15202 alma konusunda da drk'ya katiliyorum.
Ikinci el alma konusunda, bence iki secenek var ortada. Birincisinde eger diyorsan "ben saate olan ilgimi pekistirmek icin bu saati aliyorum" o zaman ikinci el almani tavsiye ederim cunku uzun vadede bolca takas konusunu gozden gecirebilirsin. Ikincisinde de eger diyorsan "bu saati alacagim ve takasi kesinlikle dusunmem, benim icin daha simdiden cok degerli ve torunlarima kadar kalmasini istiyorum" o zaman ikinci el almak mantikli degil. Zaten RO da tamam ileriki nesillere birakilacak bir saat olabilir ama ben olsam gorece spor olan RO'dan ziyade daha klasik bisey, mesela cok ozel gunler icin daha klasik bi elbise saati birakirdim

drk da deginmis zaten, bicok kullanici 15300 ve 15202 arasinda kaliyor. Bu arada drk elbet cevap verecektir, ben ondan daha bilgili degilim ama ufak bi arastirma ile soyle bikac bilgiye rastladim, katkisi olmasi acisindan paylasmak istedim.
Basta 15300 alip sonra onu 15202 ile takas eden bi eleman. Yaptigi takastan sonra bile tam karar vermis degil

Birinci yazi
Ikinci yazi
Bunun disinda bu linkte de ikisi arasindaki farklari kisaca anlatan bi yorum mevcut.
Ve asagida forumda RO'nun konusuldugu baslik;
viewtopic.php?f=13&t=1568&p=47329
Umarim yardimci olur.
Bu arada not: 6000-7000 ile baslamissin ama butce gunden gune artiyor onune gecemiyosun, saati bi an once al istersen