TSF yelerine zel 襤ndirimli L羹ks Saat Modellerini 襤ncelemek 襤癟in T覺klay覺n覺z

Rolex Bayilerinde S覺ra Bekleme Hakk覺nda Bilgi ve neri

T羹m Genel Saat Konular覺 zerine Payla覺mlar
Forum kurallar覺
Say覺n yeler TSF'ye Ho Geldiniz. Genel Saat Sohbeti B繹l羹m羹m羹zde Saatlerle 襤lgili Dier Spesifik Konu Bal覺klar覺m覺z Haricideki Sohbet ve Payla覺mlar覺n覺z覺 Yapabilirisiniz. D羹zenli ve Anla覺labilir Bir Ortam Olmas覺 Amac覺 ile L羹tfen Mesajlar覺n覺z覺 Yaz覺m Kurallar覺na Uygun Formatta Yazmaya Gayret Ediniz.

襤yi Forumlar Dileriz

TSF

Re: Rolex Bayilerinde S覺ra Bekleme Hakk覺nda Bilgi ve neri

Mesaj yigitersoz » 26 ub 2018, 11:00

Shinigami yazd覺:Sanki jubilee l覺 modeldi yani 126334 olabilir bir ihtimal. Yanl覺 y繹nlendirmek istemem tabi bir dahaki ziyaretimde dikkatli bir ekilde inceleyeceim.

Caner1983 yazd覺:
Shinigami yazd覺:Frankfurt duty free rolex bayisinde dj ii yivli 41mm ler 5250. Ayaran varsa bana uygun gibi gelsi. G羹m羹 ve beyaz kadran vard覺. Maviyi sormay覺 unuttum.

116334 d羹r muhtemel ama yinede baya iyi fiyat gibi???

5250 EUR'a alip muhtemelen T羹rkiye'de 30% 羹st羹ne elden cikarirsiniz, fiyat 癟ok 癟ok iyi 繹zellikle DJ 41 ise
Kullan覺c覺 avatar覺
yigitersoz

Kay覺t: 18 Oca 2016, 16:19

Mesaj afl » 26 ub 2018, 12:28

Hi癟bir markada hi癟bir saat i癟in s覺ra bekleme, yaz覺lma gibi eyler bana uymuyor. Varsa vard覺r, yoksa da yok. Paras覺yla ald覺覺m s羹rece oyun benim kurallar覺ma g繹re oynanmal覺. Amiyane tabirle "para bende". Ayr覺ca bu zamana kadar bulamad覺覺m saat olmad覺覺 gibi bulamayaca覺m da olmaz diye d羹羹n羹yorum. Resmi sat覺c覺 fiyat覺ndan bulunmayabilir ama bedelini 繹derseniz her saat mevcut.

Al覺c覺lar覺 k覺nayamam, isteyen s覺raya girer isteyen kap覺s覺nda yatar. Kendince bir sebebi vard覺r ve sayg覺 duyulmal覺. Hepimizin saplant覺lar覺 var.
Sat覺c覺ya da k覺zamam, mal覺n覺 satmak i癟in, isim i癟in, deerini art覺rmak i癟in bu t羹r eyler yapabilir. A癟覺k癟as覺 bu durum bende tam ters etki yarat覺yor. S覺ra istenen saatin deeri bir anda benim g繹z羹mde s覺f覺ra d羹羹yor.
Sonu癟ta kimse kimseyi zorlam覺yor, uyarsa s覺raya girer beklersiniz, sat覺c覺n覺n naz覺na katlan覺rs覺n覺z, uymazsa 癟覺kar gidersiniz. Keyif de para da bizim. Alan da kaybetmez satan da.

Bu konuda tutunulan tav覺rlarla ilgili Ground'un yazd覺覺
"Haa burada k覺z覺labilecek husus ne olabilir. E dost ahbap kay覺rmacalar覺, grey marketle ortak i 癟evirmeler (liste fiyat覺n覺n 羹st羹nde karaborsa yapmalar覺) gibi dist. ve yetkili bayilerin ig羹zar 癟al覺anlar覺 markaya ve stratejiye zarar veriyor olabilir. " yorumuna ise tamamen kat覺l覺r覺m.
San覺r覺m gerisi al覺c覺n覺n ve sat覺c覺n覺n tercihleri.

Bir de k羹癟羹k ek yapay覺m, yurtd覺覺nda bir al覺c覺 Rolex'in bahsi ge癟en modellerinden biri i癟in s覺raya girmi ve 羹癟 ay sonra saatini teslim ald覺覺nda, fabrika 癟覺k覺覺 ambalajda saatin marka model vs yan覺nda ad覺n覺n da olduunu g繹rm羹. Ger癟ekten s覺ra yap覺lm覺 yani.
Bu haber Timezone sitesinin Rolex Modern bal覺覺nda duruyor.
Kullan覺c覺 avatar覺
afl

Ya: 58
Kay覺t: 27 May 2014, 15:18

Mesaj Skywalker87 » 26 ub 2018, 14:34

Yada kapal覺 癟ar覺da bir tur at覺p s覺ra beklemeden istediiniz saati almakta m羹mk羹n. Hem sat覺c覺lar daha iyi, isterseniz kebap bile 覺smarl覺yorlar :)

Sent from my iPhone using Tapatalk
Kullan覺c覺 avatar覺
Skywalker87

Ya: 36
Kay覺t: 19 May 2014, 23:08

Mesaj Eskimemur » 26 ub 2018, 16:16

afl'ye kat覺l覺yorum. Bedelini 繹dersen her saat mevcut. yani yok diye birey yok. patek'ler grey'de ambalaj覺nda bile var.
Kullan覺c覺 avatar覺
Eskimemur

Ya: 51
Kay覺t: 24 Ara 2013, 11:47

Mesaj rolexcollector » 26 ub 2018, 16:53

afl yazd覺:Hi癟bir markada hi癟bir saat i癟in s覺ra bekleme, yaz覺lma gibi eyler bana uymuyor. Varsa vard覺r, yoksa da yok. Paras覺yla ald覺覺m s羹rece oyun benim kurallar覺ma g繹re oynanmal覺. Amiyane tabirle "para bende". Ayr覺ca bu zamana kadar bulamad覺覺m saat olmad覺覺 gibi bulamayaca覺m da olmaz diye d羹羹n羹yorum. Resmi sat覺c覺 fiyat覺ndan bulunmayabilir ama bedelini 繹derseniz her saat mevcut.

Al覺c覺lar覺 k覺nayamam, isteyen s覺raya girer isteyen kap覺s覺nda yatar. Kendince bir sebebi vard覺r ve sayg覺 duyulmal覺. Hepimizin saplant覺lar覺 var.
Sat覺c覺ya da k覺zamam, mal覺n覺 satmak i癟in, isim i癟in, deerini art覺rmak i癟in bu t羹r eyler yapabilir. A癟覺k癟as覺 bu durum bende tam ters etki yarat覺yor. S覺ra istenen saatin deeri bir anda benim g繹z羹mde s覺f覺ra d羹羹yor.
Sonu癟ta kimse kimseyi zorlam覺yor, uyarsa s覺raya girer beklersiniz, sat覺c覺n覺n naz覺na katlan覺rs覺n覺z, uymazsa 癟覺kar gidersiniz. Keyif de para da bizim. Alan da kaybetmez satan da.

Bu konuda tutunulan tav覺rlarla ilgili Ground'un yazd覺覺
"Haa burada k覺z覺labilecek husus ne olabilir. E dost ahbap kay覺rmacalar覺, grey marketle ortak i 癟evirmeler (liste fiyat覺n覺n 羹st羹nde karaborsa yapmalar覺) gibi dist. ve yetkili bayilerin ig羹zar 癟al覺anlar覺 markaya ve stratejiye zarar veriyor olabilir. " yorumuna ise tamamen kat覺l覺r覺m.
San覺r覺m gerisi al覺c覺n覺n ve sat覺c覺n覺n tercihleri.

Bir de k羹癟羹k ek yapay覺m, yurtd覺覺nda bir al覺c覺 Rolex'in bahsi ge癟en modellerinden biri i癟in s覺raya girmi ve 羹癟 ay sonra saatini teslim ald覺覺nda, fabrika 癟覺k覺覺 ambalajda saatin marka model vs yan覺nda ad覺n覺n da olduunu g繹rm羹. Ger癟ekten s覺ra yap覺lm覺 yani.
Bu haber Timezone sitesinin Rolex Modern bal覺覺nda duruyor.
Kerem abi y羹zde y羹z kat覺l覺yorum.
Ama 1 senedir 1 patek alamad覺m.
K羹s羹p de baka markaya da gidemiyorum.

Ger癟ekten can s覺k覺c覺 bir ikilem...

SM-G950F cihaz覺mdan Tapatalk kullan覺larak g繹nderildi
The best , or nothing..
Instagram : rolex.collector
Kullan覺c覺 avatar覺
rolexcollector

Ya: 42
Kay覺t: 31 Mar 2010, 23:14

Mesaj onurkoseoglu » 22 May 2018, 10:00

襤kinci el Rolex satanlar覺n tavr覺 maalesef bayilerden daha negatif oluyor. Yeili her zaman kullanamay覺nca ve art覺k g繹z羹m羹 yormaya balay覺nca (tek saat kulland覺覺mdan) LV'yi satt覺m. Ge癟en s羹re zarf覺nda da Rolex bayileri, ikinci el, forum vs. gezdim.

襤kinci el piyasas覺nda anlams覺z bir ekilde liste fiyat覺 8100 euro olan saate 8500 Euro istenir olmu as覺l itici tav覺r bu bence. Sahibinden.com da biriyle pazarl覺k ettim:) Nodate e 6700 Euro 'ya 覺srar ediyor, ya diyorum y羹zde 羹癟 indirim alsam 6500 Euro'ya al覺r覺m zaten. Sat覺癟覺 vakumlar覺m覺 s繹ker, kahvemi i癟er geyiimi yapar覺m. Neden ikinci el alay覺m o zaman.

襤ki kez Rolex bayisinden LV ve NoDate(ge癟en hafta) sat覺nald覺m. Beni tatmin edecek kadar bir indirim de yapt覺lar saolsunlar.

S覺k saat deitirmediimden ve bu ikinci el fiyatlar覺ndan dolay覺 ben butikten al覺verii tercih ederim.
Kullan覺c覺 avatar覺
onurkoseoglu

Ya: 43
Kay覺t: 26 ub 2015, 12:05

Mesaj eersoy » 22 May 2018, 11:08

Ben yeil fanatii olarak tek saat LV kullan覺yorum beni rahats覺z etmiyor ama hakl覺s覺n覺z herkese g繹re deil rengi de sevmek laz覺m.

Butikten al覺veri konusunda hak veriyorum, bir saat daha alacak olsam yine ayn覺 ekilde butikten al覺r覺m. Anormal fiyatl覺 ikinci el, grey market kesinlikle almam.

Saatinizi iyi g羹nlerde kullan覺n :champ:
Kullan覺c覺 avatar覺
eersoy

Kay覺t: 13 Nis 2013, 10:17

Mesaj monopusher » 11 May 2022, 14:03

Cruciatus yazd覺:Ben baya ansl覺ym覺覺m demek ki.. ekmek al覺r gibi gittim Armada Avm Rolexe.. var m覺 dedim var dediler.. iyi sar bi tane dedim. Sard覺lar.. :)

Tapatalk kullanarak iPhone arac覺l覺覺yla g繹nderildi
[emoji2][emoji108]

Tapatalk kullanarak iPhone arac覺l覺覺yla g繹nderildi
the difference is to be sharper than anyone else.
Kullan覺c覺 avatar覺
monopusher

Kay覺t: 05 Oca 2019, 21:36

ncekiSonraki

D繹n TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion

Kimler 癟evrimi癟i

Bu forumu gezen kullan覺c覺lar: Hi癟 bir kay覺tl覺 kullan覺c覺 yok ve 214 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners