afl yazd覺:Hi癟bir markada hi癟bir saat i癟in s覺ra bekleme, yaz覺lma gibi eyler bana uymuyor. Varsa vard覺r, yoksa da yok. Paras覺yla ald覺覺m s羹rece oyun benim kurallar覺ma g繹re oynanmal覺. Amiyane tabirle "para bende". Ayr覺ca bu zamana kadar bulamad覺覺m saat olmad覺覺 gibi bulamayaca覺m da olmaz diye d羹羹n羹yorum. Resmi sat覺c覺 fiyat覺ndan bulunmayabilir ama bedelini 繹derseniz her saat mevcut.
Al覺c覺lar覺 k覺nayamam, isteyen s覺raya girer isteyen kap覺s覺nda yatar. Kendince bir sebebi vard覺r ve sayg覺 duyulmal覺. Hepimizin saplant覺lar覺 var.
Sat覺c覺ya da k覺zamam, mal覺n覺 satmak i癟in, isim i癟in, deerini art覺rmak i癟in bu t羹r eyler yapabilir. A癟覺k癟as覺 bu durum bende tam ters etki yarat覺yor. S覺ra istenen saatin deeri bir anda benim g繹z羹mde s覺f覺ra d羹羹yor.
Sonu癟ta kimse kimseyi zorlam覺yor, uyarsa s覺raya girer beklersiniz, sat覺c覺n覺n naz覺na katlan覺rs覺n覺z, uymazsa 癟覺kar gidersiniz. Keyif de para da bizim. Alan da kaybetmez satan da.
Bu konuda tutunulan tav覺rlarla ilgili Ground'un yazd覺覺
"Haa burada k覺z覺labilecek husus ne olabilir. E dost ahbap kay覺rmacalar覺, grey marketle ortak i 癟evirmeler (liste fiyat覺n覺n 羹st羹nde karaborsa yapmalar覺) gibi dist. ve yetkili bayilerin ig羹zar 癟al覺anlar覺 markaya ve stratejiye zarar veriyor olabilir. " yorumuna ise tamamen kat覺l覺r覺m.
San覺r覺m gerisi al覺c覺n覺n ve sat覺c覺n覺n tercihleri.
Bir de k羹癟羹k ek yapay覺m, yurtd覺覺nda bir al覺c覺 Rolex'in bahsi ge癟en modellerinden biri i癟in s覺raya girmi ve 羹癟 ay sonra saatini teslim ald覺覺nda, fabrika 癟覺k覺覺 ambalajda saatin marka model vs yan覺nda ad覺n覺n da olduunu g繹rm羹. Ger癟ekten s覺ra yap覺lm覺 yani.
Bu haber Timezone sitesinin Rolex Modern bal覺覺nda duruyor.
Kerem abi y羹zde y羹z kat覺l覺yorum.
Ama 1 senedir 1 patek alamad覺m.
K羹s羹p de baka markaya da gidemiyorum.
Ger癟ekten can s覺k覺c覺 bir ikilem...
SM-G950F cihaz覺mdan Tapatalk kullan覺larak g繹nderildi
The best , or nothing..
Instagram : rolex.collector