TSF yelerine zel 襤ndirimli L羹ks Saat Modellerini 襤ncelemek 襤癟in T覺klay覺n覺z

Sovyet / Rus Saat Dan覺ma Masas覺

Rus Saatleri Hakk覺nda Bilgilere Ulaabileceiniz B繹l羹m

Re: Sovyet / Rus Saat Dan覺ma Masas覺

Mesaj Kakefe » 12 ub 2018, 10:17

castilla yazd覺:Arkadalar daha yeni ald覺覺m forumdada a癟覺l覺 bal覺覺 bulunan amphibia saatim bug羹n bozuldu san覺r覺m.2 g羹nd羹r takm覺yordum rezervi boalm覺t覺 bug羹n tekrar takt覺覺mda bir ka癟 dakika 癟al覺t覺 ve durdu.Sizce problem ne olabilir elle kurmay覺 denedim bu zarar vermi oalbilirmi ? Tepesi sallan覺yor bunun bir zarar覺 m覺 oldu acaba sizce ne yapmal覺y覺m ?

saati acabiliyirsaniz arkasini acip bir bakin anormal olan bisey var mi diye .. Amphibia nin durdugu yerde bozulduguna rastlamadim ama en iyi cozum saati tamirciye g繹t羹rmek..

instagram @watchcolony
Kullan覺c覺 avatar覺
Kakefe

Ya: 51
Kay覺t: 21 Nis 2013, 15:06

Mesaj castilla » 12 ub 2018, 16:59

Kakefe yazd覺:
castilla yazd覺:Arkadalar daha yeni ald覺覺m forumdada a癟覺l覺 bal覺覺 bulunan amphibia saatim bug羹n bozuldu san覺r覺m.2 g羹nd羹r takm覺yordum rezervi boalm覺t覺 bug羹n tekrar takt覺覺mda bir ka癟 dakika 癟al覺t覺 ve durdu.Sizce problem ne olabilir elle kurmay覺 denedim bu zarar vermi oalbilirmi ? Tepesi sallan覺yor bunun bir zarar覺 m覺 oldu acaba sizce ne yapmal覺y覺m ?

saati acabiliyirsaniz arkasini acip bir bakin anormal olan bisey var mi diye .. Amphibia nin durdugu yerde bozulduguna rastlamadim ama en iyi cozum saati tamirciye g繹t羹rmek..

instagram @watchcolony

Saatte problem yokmus bende bir an panik olup buraya yazdim :) Saati ayarlarken biraz geri aldim saati ve saniye kolu tekrar calismaya basladi.Problem yok yani

Tapatalk kullanarak iPhone arac覺l覺覺yla g繹nderildi
Kullan覺c覺 avatar覺
castilla

Kay覺t: 22 Oca 2017, 19:28

Mesaj Noneedawatch » 16 ub 2018, 16:59

Selam Rus saat severler. Uzun s羹redir kullanmakta olduum Amphibia 420386 model saatime meranomdan bu kasaya uygun yeil bezel sat覺n ald覺m https://meranom.com/en/amphibian-classic/spare-parts/vostok-amphibia-green-bezel.htmlfakat ne yaparsam yapay覺m bezeli oturtam覺yorum. 襤癟inden 癟覺kan teli her t羹rl羹 ekle soktum, bezeli pres makinas覺yla bast覺rd覺m fakat olmuyor. B繹yle bir s覺k覺nt覺 ile kar覺laan var m覺?
Kullan覺c覺 avatar覺
Noneedawatch

Kay覺t: 13 Oca 2018, 19:04

Mesaj Kakefe » 16 ub 2018, 19:07

Noneedawatch yazd覺:Selam Rus saat severler. Uzun s羹redir kullanmakta olduum Amphibia 420386 model saatime meranomdan bu kasaya uygun yeil bezel sat覺n ald覺m https://meranom.com/en/amphibian-classic/spare-parts/vostok-amphibia-green-bezel.htmlfakat ne yaparsam yapay覺m bezeli oturtam覺yorum. 襤癟inden 癟覺kan teli her t羹rl羹 ekle soktum, bezeli pres makinas覺yla bast覺rd覺m fakat olmuyor. B繹yle bir s覺k覺nt覺 ile kar覺laan var m覺?

Saatin bir onceki bezelindeki teli yeni bezele koymayi denediniz mi ?

instagram @watchcolony
Kullan覺c覺 avatar覺
Kakefe

Mesaj Noneedawatch » 16 ub 2018, 21:06

Kakefe yazd覺:
Noneedawatch yazd覺:Selam Rus saat severler. Uzun s羹redir kullanmakta olduum Amphibia 420386 model saatime meranomdan bu kasaya uygun yeil bezel sat覺n ald覺m https://meranom.com/en/amphibian-classic/spare-parts/vostok-amphibia-green-bezel.htmlfakat ne yaparsam yapay覺m bezeli oturtam覺yorum. 襤癟inden 癟覺kan teli her t羹rl羹 ekle soktum, bezeli pres makinas覺yla bast覺rd覺m fakat olmuyor. B繹yle bir s覺k覺nt覺 ile kar覺laan var m覺?

Saatin bir onceki bezelindeki teli yeni bezele koymayi denediniz mi ?

instagram @watchcolony

Denedim, bir t羹rl羹 girmedi. 710 kasada denedim onda yerine oturdu fakat d繹nm羹yor. Kusurlu 羹r羹n heralde.
Kullan覺c覺 avatar覺
Noneedawatch

Mesaj Kakefe » 16 ub 2018, 22:40

eski teli takip bezele takip kasaya biraz sabun surup cevirerek takmayi deneyin.. kusurlu degildir kesinlikle.. telin yuvaya iyice yerlestigine emin olun.. eger telin b羹k羹mleri cok keskinse biraz yumusatin.. ugrastirir ama sonunda mutlaka takilir. youtube da video lar var faydali olabilir izlemek.. benimde bazen takamayip parcalamak istedigim zamanlar oldu ama en sonunda hep takildi..

instagram @watchcolony
Kullan覺c覺 avatar覺
Kakefe

Mesaj Noneedawatch » 17 ub 2018, 00:53

Silikon sprey ile denedim en son oturdu yerine fakat bezel s覺k覺t覺, ne hareket ediyor ne de tekrar 癟覺karabiliyorum imdi. Neyse imdilik daha fazla kurcalamadan kullanay覺m, en az覺ndan g繹r羹nt羹 olarak tatmin edici. Teekk羹rler
Kullan覺c覺 avatar覺
Noneedawatch

Mesaj Ankthas » 17 ub 2018, 02:12

Noneedawatch yazd覺:Silikon sprey ile denedim en son oturdu yerine fakat bezel s覺k覺t覺, ne hareket ediyor ne de tekrar 癟覺karabiliyorum imdi. Neyse imdilik daha fazla kurcalamadan kullanay覺m, en az覺ndan g繹r羹nt羹 olarak tatmin edici. Teekk羹rler

Fotoraf ekleyebilir misiniz merak ettim nas覺l durdu yeil yeil?
Deniz
Kullan覺c覺 avatar覺
Ankthas

Ya: 35
Kay覺t: 09 May 2017, 19:29

ncekiSonraki

D繹n TSF Rus Saatleri - Russian Watches

Kimler 癟evrimi癟i

Bu forumu gezen kullan覺c覺lar: Hi癟 bir kay覺tl覺 kullan覺c覺 yok ve 60 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners