TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Rolex Bayilerinde Sıra Bekleme Hakkında Bilgi ve Öneri

Tüm Genel Saat Konuları Üzerine Paylaşımlar
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz. Genel Saat Sohbeti Bölümümüzde Saatlerle İlgili Diğer Spesifik Konu Başlıklarımız Haricideki Sohbet ve Paylaşımlarınızı Yapabilirisiniz. Düzenli ve Anlaşılabilir Bir Ortam Olması Amacı ile Lütfen Mesajlarınızı Yazım Kurallarına Uygun Formatta Yazmaya Gayret Ediniz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Re: Rolex Bayilerinde Sıra Bekleme hk.

Mesaj castilla » 14 Şub 2018, 17:49

Burda anlatilanlari okuyunca kendimi sansli hissettim acikcasi.Ben 7 ay once almistim hulk i bayiye girdigimizde sorduk ve sans eseri babamin daha once saat aldigi bir saticiya denk geldik ve saati cikardi gosterdi ufak bir indirimle almis olduk saati.Dediginiz gibi demekki simdi ciddi musterilere sirada onceik veriliyor

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Kullanıcı avatarı
castilla

Mesaj ekdellal » 14 Şub 2018, 18:15

Saat için sıraya girip aylarca, yıllarca beklemeyi “paranla rezil olmak” olarak görüyorum. Stok bulunan marka ve modeller arasından beğendiğimi alır geçer keyfime bakarım. [emoji41]

Kullanıcı avatarı
ekdellal

Mesaj Eskimemur » 14 Şub 2018, 19:07

Rhodium'a gitmenizi tavsiye ederim. Batman'ı bana 1 ayda getirdiler. Hulk yaklaşık sürede gelir. Yurtdışında bulmak daha zor.
Kullanıcı avatarı
Eskimemur

Mesaj eersoy » 14 Şub 2018, 21:19

ekdellal yazdı:Saat için sıraya girip aylarca, yıllarca beklemeyi “paranla rezil olmak” olarak görüyorum. Stok bulunan marka ve modeller arasından beğendiğimi alır geçer keyfime bakarım. [emoji41]

Kısmen size hak veriyorum: paramı alın bana saat verin diyorum alamayız şimdi beklemeniz lazım diyorlar bu mevcut dünya düzenine pek uymuyor :) diğer yandan almış olmak için saat almaktansa yine de beklemeyi tercih edeceğim. Uzun zaman düşünüp karar aldım çünkü.
Kullanıcı avatarı
eersoy

Mesaj eersoy » 14 Şub 2018, 21:22

Eskimemur yazdı:Rhodium'a gitmenizi tavsiye ederim. Batman'ı bana 1 ayda getirdiler. Hulk yaklaşık sürede gelir. Yurtdışında bulmak daha zor.

Rhodium’u da aradım fakat şahsen de giderim. Batman de oldukça nadir 1 ay çok iyi bir süre, sizin Rhodium ile bir tanışıklığınız var mıydı ? Onun etkisi oldu mu merak ettim.
Kullanıcı avatarı
eersoy

Mesaj moy » 14 Şub 2018, 21:36

ekdellal yazdı:Saat için sıraya girip aylarca, yıllarca beklemeyi “paranla rezil olmak” olarak görüyorum. Stok bulunan marka ve modeller arasından beğendiğimi alır geçer keyfime bakarım. [emoji41]

Sonuna kadar size katılıyorum.Hayatımda hiç bir zaman bir restorona clube girmek için sıra beklemedim boşsa girerim sıra varsa doğru başka yere,fastfood tarzı yerler hariç self servis yemek yemedim.bebek mağzalarından e bebekten 1-2 kez alış veriş yaptım prosedür olarak alınan ürünleri kasiyerler paketlemiyormuş ordanda bir daha alışveriş yapmadım.
Alacağım rolexi bir hazırda bulursam verir parasını alırım kısa sürede elden çıkartmayacaksam güvenilir grey marketlere yönelirdim
Sanayi olmadan ekonomi, ekonomi olmadan bağımsızlık olmaz.
Kullanıcı avatarı
moy

Mesaj darksilence » 14 Şub 2018, 23:05

Çelik Yeşil bezel saat için gösterilen tavıra bakın? Çok ilginç.. hani yani bu saat platinum yada başka değerli bir materyal olsa tamam ama, çelik bir saat için insanlara 3. sınıf muamelesi yapılması hiç hoş değil. İstediğimiz kadar listeye adımızı yazdıralım yok parasını ödeyelim yine de hatır-gönül, ahbap-çavuş ilişkisi ile araya mutlaka birisi girip sizin-bizim hakkımızı (sıra hakkımızı) gasp ediyordur mutlaka. Zenginsen yada çok ünlü hatırı geçen biriysen orta gelirli vatandaşın hayali olan bu malı zehir etme,ettirme.. git platin al, altın al.. Belki biraz ağır konuştum herkesten özür diliyorum lüften kimse üzerine alınmasın ama böyle olduğunda Rolex’den feci derece soğuyorum...
"As the Years Go Passing By..."
Kullanıcı avatarı
darksilence

Mesaj ermansire » 15 Şub 2018, 01:02

Yurtdışı AD'lar ile yazışın, tax free uçak otel parasını çıkarır zaten.
instagram.com/ermansire
Kullanıcı avatarı
ermansire

ÖncekiSonraki

Dön TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 203 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners