TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Greenwich saat hakkında

Tüm Genel Saat Konuları Üzerine Paylaşımlar
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz. Genel Saat Sohbeti Bölümümüzde Saatlerle İlgili Diğer Spesifik Konu Başlıklarımız Haricideki Sohbet ve Paylaşımlarınızı Yapabilirisiniz. Düzenli ve Anlaşılabilir Bir Ortam Olması Amacı ile Lütfen Mesajlarınızı Yazım Kurallarına Uygun Formatta Yazmaya Gayret Ediniz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Greenwich saat hakkında

Mesaj fraude23 » 26 Oca 2018, 11:09

İyi günler iyi forumlar öncelikle dün mağaza ismi vermekte sıkıntı olur mu olmaz mı bilmediğim için nereden aldığımı yazmıyorum Greenwich marka saat aldım 1,400 tl ödedim iyi mi yaptım kötü mü ya da bu parayı hak eder mi emin olamadım yardımcı olursanız çok mutlu olurum nasıl bir marka kalitesi nasıldır yorumlarınızı bekliyorum resimleri de ekliyorum tekrardan teşekkür ederim.

Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
fraude23

Re: Greenwich saat hakkında

Mesaj eraslani » 26 Oca 2018, 12:17

Hayırlı olsun :champ:
Alındıktan sonra yorum yapmak ne derece doğru olur bilemedim ama ben tercih etmezdim açıkçası..Saat&saat satıyor galiba bu markayı..
Kullanıcı avatarı
eraslani

Mesaj krstarica » 26 Oca 2018, 12:29

Hayırlı olsun iyi günlerde kullanın.

Biraz acele etmişsiniz gibi geldi, bir dahaki sefere internette araştırma yaparsanız daha farklı saatleride görebilirsiniz.
Ne žalim što su drugi pokrali moje ideje, ali žalim što nemaju svoje.(Başkalarının benim fikirlerimi çalmasından ötürü üzülmüyorum, acıyorum çünkü kendi fikirleri yok.)-Nikola Tesla
Beograd-Serbia
Kullanıcı avatarı
krstarica

Mesaj fraude23 » 26 Oca 2018, 12:58

10 gün iade sürem var o yüzden yorum almak istedim zaten biraz araştırdım iade etmeliyim diye düşünüyorum bu fiyat civarlarında alabileceğim kalite bir öneri var mıdır bir de sanırım türk fırmasıymış bu
Kullanıcı avatarı
fraude23

Mesaj fraude23 » 26 Oca 2018, 13:04

10 gün iade hakkım olduğu için bu forum uda yeni bulduğum için yardım almak istedim gidip iade edebiliyorum.
Kullanıcı avatarı
fraude23

Mesaj mturann » 26 Oca 2018, 14:32

Alınmış alınmıştır.
Hayırlı olsun.
Tasarım olarak güzel görünüyor.
Güle güle kullanın
Kullanıcı avatarı
mturann

Mesaj harun » 26 Oca 2018, 15:38

Bir Türk firmasına ait saat markasıdır Greenwich. Yeni, yeni piyasaya giriyor, bildiğim kadarıyla şu an sadece Türkiye'de satış yapıyor.

1.400 TL'ye çok güzel Seiko, Orient gibi Japon otomatik saat alabilirdiniz, hatta Tissot'un Swiss otomatik bazı modellerini bile alabilirdiniz, iyi bakılınca bu saatler evladiyelik olabilir.

Aldığınız saat, muhtemelen İsviçre mekanizma üreticileri olan Eta, Ronda, İsa gibi markaların quartz mekanizmasını taşıyor, safir camlı,

Kötü bir saat değil, asgari bir kaliteyi barındırıyor, hayırlı olsun, güle güle kullanın.
Kullanıcı avatarı
harun

Mesaj krstarica » 26 Oca 2018, 18:10

fraude23 yazdı:10 gün iade sürem var o yüzden yorum almak istedim zaten biraz araştırdım iade etmeliyim diye düşünüyorum bu fiyat civarlarında alabileceğim kalite bir öneri var mıdır bir de sanırım türk fırmasıymış bu

İade şansınız varsa hiç düşünmeyin, koşun verin. O paraya güzel bir tissot, seiko ya da orient ve hamilton bulabilirsiniz.

Orient ve tissotun tasarımlarını şahsen beğeniyorum. Makine olarakta otomatikten şaşmayın derim.

Tİssotun le locle modellerine bakmanızı öneririm. Bu markalarda en azından gerçek bir saat taktığınızı hissedersiniz. Paranızın karşılığını verecek firmalardır.

Fİyat olarakta site yerine butik saatçilerden istanbuldaysanız sirkeciyi gezmenizi tavsiye ederim. 1400 tlye internette 1800 tlye saatılan güzel bir makineyi kolunuza takabilirsiniz.
Ne žalim što su drugi pokrali moje ideje, ali žalim što nemaju svoje.(Başkalarının benim fikirlerimi çalmasından ötürü üzülmüyorum, acıyorum çünkü kendi fikirleri yok.)-Nikola Tesla
Beograd-Serbia
Kullanıcı avatarı
krstarica

Sonraki

Dön TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: evreseli, Majestic-12 [Bot], trgy ve 216 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners