TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Seiko Premier Kinetic Moonphase SRX003P1 Fiyat Farkı Sebebi?

Hakkında Bilgi Almak İstediğiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, Saat Danışma Platforumu Bölümünde Yeni Saatinizle İlgili Bütçe ve Marka/Model Bazlı Tavsiye ve Kullanıcı Tecrübesi Talebinde Bulunabilirsiniz. Düşünülen Kriterlerin Detaylı Olarak Belirtilmesi Üyelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmasını ve Tecrübelerini Paylaşmalarını Sağlayacaktır. Lütfen Açtığınız Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir Şeklinde Yazmayınız. Sorulan Saatin Model Fotoğrafı, Özellikleri ve Öncelikle Kendi Yorumlarınızı Ekleyerek Sorunuz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Seiko Premier Kinetic Moonphase SRX003P1 Fiyat Farkı Sebebi?

Mesaj ykaya » 21 Oca 2011, 22:52

ResimResim

http://aydinsaat.com.tr/seikoweb/products/premier/kinetic_ddmp.html

Uzun süreden beri Seiko hayranıyım denebilir. Bu saatten çok daha güzelleri var, bu doğru.
Ama gönül işte. Babam 1990 yılında vefat eden dedemden kalma Seiko 5' i o zamandan beri
kullanıyor. Saatteki seri numarasının ilk iki rakamı 78. Öğrendiğime göre seri numaranın
ilk iki hanesi saatin üretim yılını gösteriyor. Benden yaşlı bir saatimiz var yani evde.
Hayranlığım buradan geliyor olsa gerek. Farklı sitelerde farklı fiyatlarla karşılaştım.
Bu yüzden de kafam çok karıştı. Tecrübelerinizden faydalanmak istedim.

http://www.konyalisaat.com.tr/product_info.asp?id=16751&product=Seiko SRX003P saat burada 2058 tl.
http://www.deveyuku.com/saat-c/seiko-c/erkek-c/seiko-srx004p1-erkek-kol-saati.html burada 1595 tl

Bu kadar fiyat farkı normal gelmedi bana. Acaba saat piyasası için normal mi?
Bu saat bu fiyata değer mi? Daha ucuza alabileceğim güvenilir bir yer var mI?
Ya da yaklaşık bu fiyata önerebilceğiniz daha iyi bir seiko var mı?
Sorular çoğaldı. Cahilliğime veriniz.
Kullanıcı avatarı
ykaya

Re: Bu fiyat farkının nedeni ne?

Mesaj Frax » 21 Oca 2011, 22:58

Konyalı saatin web sitesinde fiyatlar birçok markada anormal yüksek.
Kullanıcı avatarı
Frax

Mesaj ykaya » 21 Oca 2011, 23:13

Teşekkür ederim sayın Frax. Peki saat hakkında ne düşünüyorsunuz ve 1500 tl' nin altında bir fiyat bulmam mümkün mü?
Kullanıcı avatarı
ykaya

Mesaj Archezia » 22 Oca 2011, 00:54

Konyalı saat site tasarımını(fiyatların yazdığı kısımlar falan) başka bir firmadan ödünç almış gibi gözüküyor yada bir ilişkileri var o yüzden öyle. Eğer huyları o firmaya benziyorsa çok indirim yapmazlar. Ancak, benim düşünceme göre eğer mağazaya gidip alacak olursanız saati peşin fiyat üzerinden 30% civarı bir indirim almanız lazım. Bu durumda fiyat 1600 TL olur yaklaşık. Deveyükü'nde de fiyat çok farklı değil(İnternet üzerinden pazarlık yapma sanşınız da olmadığı için.) Zaten internet üzerinden satış yapan yerlerde fiyatlar genelde düşük oluyor. 1500 altı bir fiyat alabilmek için ya çok iyi pazarlık yapmalısınız yada vitrinde çok beklemiş olması lazım bence. Mağazaları gezip bir denemek lazım.
"I may be wrong (But I doubt it!)"
Steinhart Nav. B-Uhr TSF Special Edition 23/44
Kullanıcı avatarı
Archezia

Mesaj sedir » 22 Oca 2011, 00:57

Archezia yazdı:...İnternet üzerinden pazarlık yapma sanşınız da olmadığı için...

Eğer satış trafiği çok yüksek bir site değilse (bu tahmini tamamen kişisel olarak üretiyorum) internet üzerinden de e-posta ile pazarlık yapabiliyorsunuz. Ben yaptım oldu!
Vakit nakittir.
Kullanıcı avatarı
sedir

Re: Seiko Premier Kinetic Moonphase SRX003P1 Fiyat Farkı Sebebi?

Mesaj yusufragip » 22 Oca 2011, 18:27

Eminonunde saatcilerde 1300 lira civarinda bulmak mumkun bende bir zamanlar bu saat ile asiri ilgilenmistim :)
Kullanıcı avatarı
yusufragip

Mesaj ykaya » 23 Oca 2011, 00:59

Teşekkürler arkadaşlar. Saatçilere de bakacağım. Peki bu model hakkındaki görüşleriniz nedir acaba?
Tavsiye eder misiniz? Yoksa başka bir model mi bakmalıyım?
Kullanıcı avatarı
ykaya

Mesaj durdor » 23 Oca 2011, 02:40

multifonksiyonel bir saat sonuçta, üstelik kinetik olduğu için, uzun vadede masraf ve problem çıkarır,
aynı serinin, 6Rxx gibi kaliteli bir kalibreye sahip otomatiklerini tavsiye edebilirim. benimde alınacaklar listemde bulunuyor ;

Resim
Kullanıcı avatarı
durdor

Sonraki

Dön TSF Saat Danışma Platformu - Ask Your Next Watch

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: adamentium, Kutadgu ve 194 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners