TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Claude Bernard Gentlemen's Collection By TSF Katılım / Bilgi

Tüm Genel Saat Konuları Üzerine Paylaşımlar
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz. Genel Saat Sohbeti Bölümümüzde Saatlerle İlgili Diğer Spesifik Konu Başlıklarımız Haricideki Sohbet ve Paylaşımlarınızı Yapabilirisiniz. Düzenli ve Anlaşılabilir Bir Ortam Olması Amacı ile Lütfen Mesajlarınızı Yazım Kurallarına Uygun Formatta Yazmaya Gayret Ediniz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Re: Claude Bernard Gentlemen's Collection By TSF Katılım / B

Mesaj neperliva » 10 Oca 2018, 19:19

Projedeki saatler gerçekten çok iyi tasarlanmış herkesin eline sağlık.

Acaba siyah dress yerine diğer moonphase model mi olsaydı 50 şer limited üretilseydi? :roll:

Çünkü o rengi çok beğenmiştim kaldırılınca diğer seçeneğe yöneldim.
"Hata yapmayan kişi aslında genel olarak hiçbir şey yapmıyor demektir".
Kullanıcı avatarı
neperliva

Mesaj Bond » 11 Oca 2018, 17:53

Neperliva kadın saatleri ile özelden sorduğun upgrade mümkündür bireysel olarak alım sürecinde görüşüp sorulabilir :thumbup: Ayrıca firma zaten çok ilgili olduğundan her konuda yardımcı olur farklı saat alım süreçlerinde. Limit minimum moon 100 Adet olarak üretiyor İsviçre o sebeple ikinci bir renk alternatifli kadran mümkün olmadı.

Proje hakkında EFT, taksit sayısı, vade oranı, kadın saati alınmaması gibi çeşitli isteklerle buradan fiyat güncellemesi isteyen, telefonla veya özel mesajla soran herkes için firma ile son bir görüşme yaptım az önce. Kadın saati hediyelerinin durumunu yukarıda açıklamıştım. Bence çok güzel bir hediye ve verilmesi gayet hoş olacak. Bunda değişiklik yok. Projeden bütün modelleri seçenlere istedikleri modeller teslim edilecektir. Tüm saatler katılımcı sayısına bakılmaksızın üretilecektir :thumbup: Firma ile görüşme sonrası proje teslimleri ardından bir hafta sonu İsviçre seyahati için çekiliş iptal olmuştur ve buna istinaden tüm model proje fiyatları tekrar güncellenmiştir :thumbup: Tempus Nuri Bey'e bu konu için özellikle çok teşekkür ediyorum. Ayrıca fikirleri ve önerileri ile katkıda bulunan herkese teşekkürler :champ:

Beyaz Kadran Dress: 2.200 ₺ ( 50 Limitli )

Siyah Kadran Dress: 2.200 ₺ ( 50 Limitli )

Chronograph : 4.400 ₺ ( 50 Limitli )

Moonphase: 3.700 ₺ ( 100 Limitli )

Wide Opening: 2.800 ₺ ( 50 Limitli )
Kullanıcı avatarı
Bond
Administrator

Mesaj ekdellal » 11 Oca 2018, 20:25

İndirim süper oldu. Tşk. [emoji1419]

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Kullanıcı avatarı
ekdellal

Mesaj khef » 11 Oca 2018, 20:58

Bond Başkan daha ne yapsın! :super: :champ:

Limitli, özel üretim “swiss made” bir saat için ilk fiyatlar bile çok çok iyiydi; bir de üzerine indirim oldu. İkinci bir model alsam mı diye düşünmeye başladım. :D :champ:

Kullanıcı avatarı
khef

Mesaj doc » 11 Oca 2018, 21:43

Bond yazdı:Neperliva kadın saatleri ile özelden sorduğun upgrade mümkündür bireysel olarak alım sürecinde görüşüp sorulabilir :thumbup: Ayrıca firma zaten çok ilgili olduğundan her konuda yardımcı olur farklı saat alım süreçlerinde. Limit minimum moon 100 Adet olarak üretiyor İsviçre o sebeple ikinci bir renk alternatifli kadran mümkün olmadı.

Proje hakkında EFT, taksit sayısı, vade oranı, kadın saati alınmaması gibi çeşitli isteklerle buradan fiyat güncellemesi isteyen, telefonla veya özel mesajla soran herkes için firma ile son bir görüşme yaptım az önce. Kadın saati hediyelerinin durumunu yukarıda açıklamıştım. Bence çok güzel bir hediye ve verilmesi gayet hoş olacak. Bunda değişiklik yok. Projeden bütün modelleri seçenlere istedikleri modeller teslim edilecektir. Tüm saatler katılımcı sayısına bakılmaksızın üretilecektir :thumbup: Firma ile görüşme sonrası proje teslimleri ardından bir hafta sonu İsviçre seyahati için çekiliş iptal olmuştur ve buna istinaden tüm model proje fiyatları tekrar güncellenmiştir :thumbup: Tempus Nuri Bey'e bu konu için özellikle çok teşekkür ediyorum. Ayrıca fikirleri ve önerileri ile katkıda bulunan herkese teşekkürler :champ:

Beyaz Kadran Dress: 2.200 ₺ ( 50 Limitli )

Siyah Kadran Dress: 2.200 ₺ ( 50 Limitli )

Chronograph : 4.400 ₺ ( 50 Limitli )

Moonphase: 3.700 ₺ ( 100 Limitli )

Wide Opening: 2.800 ₺ ( 50 Limitli )

Saatler kolumuzda isviçre ziyareti çok güzel bir anı olacaktı ama iptal oldu. Üzüldüm ne yalan söyleyeyim ama indirim gelmesi güzel olmuş. Keşke çekiliş devam etse. Eline sağlık Bond. Büyük emek harcadın.

Kullanıcı avatarı
doc

Mesaj coolfire » 12 Oca 2018, 13:38

Totalde 100.000 tl civarında bir indirim olmus. 10 kişinin hafta sonu isviçre gezisine gitmesindense 300 kişiye indirim olması tercihimdir. O 10 kişiden biri ben olsam ve bu maliyetin saatlere yansıtıldığını bilsem üzülürdüm. Sonuç olarak çok iyi olmuş böyle olması [emoji106][emoji106]

Sent from my SM-N920C using Tapatalk
Kullanıcı avatarı
coolfire

Mesaj doc » 12 Oca 2018, 14:06

coolfire yazdı:Totalde 100.000 tl civarında bir indirim olmus. 10 kişinin hafta sonu isviçre gezisine gitmesindense 300 kişiye indirim olması tercihimdir. O 10 kişiden biri ben olsam ve bu maliyetin saatlere yansıtıldığını bilsem üzülürdüm. Sonuç olarak çok iyi olmuş böyle olması [emoji106][emoji106]

Sent from my SM-N920C using Tapatalk

Size kesinlikle katılıyorum. Böylesi bizim için daha güzel, benimki sadece duygusal yaklaşımdı ve güzel bir anı olacaktı. Ama bu maliyetin alınacak saatlere yansıtılmasındansa indirim şeklinde yansıması daha güzel olmuş.

Kullanıcı avatarı
doc

Mesaj therapeute » 17 Oca 2018, 14:57

Mükerrer soru ise özür dilerim ; hangi modellerin arkası transparan?
Kullanıcı avatarı
therapeute

ÖncekiSonraki

Dön TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Google [Bot], Majestic-12 [Bot] ve 229 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners