Japon ve Asya Üretimi Mekanizmalı Saat İncelemeleri ve Kutu Açılışları Bölümü
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, Japon Saat İncelemeleri Bölümümüzde Üyelerimizin ve TSF'nin İncelediği Japon ve Asya Mekanizmalı Saat Marka ve Modellerinin Kutu Açılış, İzlenim, Teknik Mekanizma Verileri, Makro Fotoğraf, Video, Tavsiye ve Yorumlarını Kapsayan Birçok Değerlendirme Kriterine Ulaşabilirsiniz.
Foruma üç sene kadar girmemisken kolumda çoğunlukla skx vardi. Lume beklentisi dogrumu bilmiyorum lumeler genel olarak zayif kalmış, kollar güzel bence ve bombeli cam iyi olmuş. altın bexeli yakışıklı ve uyumlu buluyorum arada altin bezelle kullanılabilir sanki.. Benim skxe beyaz kadran ve iç bezel düşüncem var ama is güç ilgilenemiyorum, fatih28 ile senin paylaşımlar fikir verdi Teşekkürler güzel günlerde kullan
Arkadaşlar açık sözlülüğünüz için teşekkür ederim Bir yanlış anlaşılma olmuş saati ben modlamadım yanlış ifade kullanmışım Dün ustaya teslim ettim o da parçaları değiştirdi
Kollar belirttiğiniz gibi biraz olmadı ama siyah seçeneğim sadece buydu. Arayışlarım devam edecek kollar konusunda.
Skx057 kodunu çok sevdim Khef Saatin kodu budur bundan sonra...