TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Claude Bernard Gentlemen's Collection By TSF Katılım / Bilgi

Tüm Genel Saat Konuları Üzerine Paylaşımlar
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz. Genel Saat Sohbeti Bölümümüzde Saatlerle İlgili Diğer Spesifik Konu Başlıklarımız Haricideki Sohbet ve Paylaşımlarınızı Yapabilirisiniz. Düzenli ve Anlaşılabilir Bir Ortam Olması Amacı ile Lütfen Mesajlarınızı Yazım Kurallarına Uygun Formatta Yazmaya Gayret Ediniz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Re: Claude Bernard Gentlemen's Collection By TSF Katılım / B

Mesaj neperliva » 09 Oca 2018, 23:39

Bilgiler için teşekkürler. Merakla bekliyorum canlı görsellerini :geek:
"Hata yapmayan kişi aslında genel olarak hiçbir şey yapmıyor demektir".
Kullanıcı avatarı
neperliva

Mesaj rolexcollector » 10 Oca 2018, 00:13

Bond başkan selam, katılım zayıf duruyor. Her halukarda tüm modeller üretilecek mi?

SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
The best , or nothing..
Instagram : rolex.collector
Kullanıcı avatarı
rolexcollector

Mesaj Bond » 10 Oca 2018, 01:13

Nzmokur selam, şu an konuya yazıp foruma henüz giriş yapmamış bir çok kişi var ama dediğin gibi ilk bir kaç günlük fazda katılım yüzde 10 seviyesinde. Bildiğim henüz kayıt olmamış kişiler de var ama beklentinin altında görünüyor. Dışarıdan sahiplenilecek ve bayilere verilecek saatlerde olacak ve 5 aylık teslim sürecinde ekstra katılım mutlaka olacaktır ama beklenti altında kalır mı henüz bilemiyorum. Şu an tüm modellerin üretim konusu pozitif ancak kısa vadede belirleyici artış olmaz ise bir şekilde çözülür. Bir çok kişiye hitap etmesi adına mümkün olduğunca şartları zorlayıp çok model ürettirmeye çalıştı Tempus ancak saatlerin üretim için minimum adetler olduğundan serilerde daha az sayıda saat olamıyordu.

Aslında yazılanları referans alırsak modelleri çoğu kişi beğenmiş ve bir çok kişi katılacağını belirtmiş. Bir süre beklemek lazım

Ödeme şartları ve ekstraları ile projede pek sorun görünmüyor. Döviz kurunun yüksek olduğu dönemde tüm özel üretim modeller liste fiyatlarının altında ve hediyeli. Forumda aktif olan ve geneli üst segment saatler kullanan arkadaşlardan çok katılım olmaması normal ve zaten beklenilen bir durumdu ancak diğer üyelerden daha çok isteyen var gibi duruyordu. Belki tek model olsa daha iyi olabilirdi ancak daha çok kişiye hitap etmesini istemiştik. Şu an için modellerde iptal görünmüyor. Bakalım duruma, ben katılımların artacağını düşünüyorum gidişata göre değerlendirilir.
Kullanıcı avatarı
Bond
Administrator

Mesaj AhmetDeniz » 10 Oca 2018, 09:11

Bond yazdı:Nzmokur selam, şu an konuya yazıp foruma henüz giriş yapmamış bir çok kişi var ama dediğin gibi ilk bir kaç günlük fazda katılım yüzde 10 seviyesinde. Bildiğim henüz kayıt olmamış kişiler de var ama beklentinin altında görünüyor. Dışarıdan sahiplenilecek ve bayilere verilecek saatlerde olacak ve 5 aylık teslim sürecinde ekstra katılım mutlaka olacaktır ama beklenti altında kalır mı henüz bilemiyorum. Şu an tüm modellerin üretim konusu pozitif ancak kısa vadede belirleyici artış olmaz ise bir şekilde çözülür. Bir çok kişiye hitap etmesi adına mümkün olduğunca şartları zorlayıp çok model ürettirmeye çalıştı Tempus ancak saatlerin üretim için minimum adetler olduğundan serilerde daha az sayıda saat olamıyordu.

Aslında yazılanları referans alırsak modelleri çoğu kişi beğenmiş ve bir çok kişi katılacağını belirtmiş. Bir süre beklemek lazım

Ödeme şartları ve ekstraları ile projede pek sorun görünmüyor. Döviz kurunun yüksek olduğu dönemde tüm özel üretim modeller liste fiyatlarının altında ve hediyeli. Forumda aktif olan ve geneli üst segment saatler kullanan arkadaşlardan çok katılım olmaması normal ve zaten beklenilen bir durumdu ancak diğer üyelerden daha çok isteyen var gibi duruyordu. Belki tek model olsa daha iyi olabilirdi ancak daha çok kişiye hitap etmesini istemiştik. Şu an için modellerde iptal görünmüyor. Bakalım duruma, ben katılımların artacağını düşünüyorum gidişata göre değerlendirilir.
Mesela ben konuya iki defa yazıp katılacağımı belirtmiştim. Amacım sadece bir saat edinmek değil Tsfnin emek verip yürüttüğü bir projede yer sahibi olabilmek. Tam nişanlımdan hediye saati seçmesini isterken "sen bu saati kullanmazsın hiç tarzın değil boşuna para verme" baskısıyla karşılaştım ve kafam karıştı. İkna çalışmalarım devam ediyor [emoji23]

MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Kullanıcı avatarı
AhmetDeniz

Mesaj B34 » 10 Oca 2018, 13:27

Hediye Saat alınmazsa ve ödemeyi peşin olarak yaparsak fiyatta bir değişiklik olabilir mi ?
Kullanıcı avatarı
B34

Mesaj hlkshnr » 10 Oca 2018, 14:54

Bunu ben de soracaktim

B34 yazdı:Hediye Saat alınmazsa ve ödemeyi peşin olarak yaparsak fiyatta bir değişiklik olabilir mi ?

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Kullanıcı avatarı
hlkshnr

Mesaj Bond » 10 Oca 2018, 16:25

Denizahmet yazdı:Mesela ben konuya iki defa yazıp katılacağımı belirtmiştim. Amacım sadece bir saat edinmek değil Tsfnin emek verip yürüttüğü bir projede yer sahibi olabilmek. Tam nişanlımdan hediye saati seçmesini isterken "sen bu saati kullanmazsın hiç tarzın değil boşuna para verme" baskısıyla karşılaştım ve kafam karıştı. İkna çalışmalarım devam ediyor [emoji23]

MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

DenizAhmet düşüncen için çok teşekkürler. Önemli olan beğenilip saatlere katılım olması. Fikirler ve şartlar değişebilir, duruma bakarsın aciliyet gerektiren bir şey yok nasılsa. Bu projede amacımız Swiss Made dress konseptinde modelleri yüksek kurlara rağmen hediyeleri ile bu tarz modeller isteyenlere alternatifli olarak iyi fiyatlandırma ile hazırlamaktı. Örnek muadil moonphase saatler farklı markalara 8.000 ve üzeri etiket fiyatlı iken fiyat seviyeleri gayet iyi diye düşünüyorum. Katılımlar eklenecektir ilerleyen süreçte zaten daha çok yeni proje katılım konularımız.
Kullanıcı avatarı
Bond
Administrator

Mesaj Bond » 10 Oca 2018, 16:39

hlkshnr yazdı:Bunu ben de soracaktim

B34 yazdı:Hediye Saat alınmazsa ve ödemeyi peşin olarak yaparsak fiyatta bir değişiklik olabilir mi ?

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Hediye kadın modelleri geçen sen İsviçre Basel'de görüşmelerim sonucunda katılacaklara Claude Bernard ve Tempus'un jesti olarak veriliyor. Elbette reklam ve tanıtıma katkısı olacağı düşünülerek proje modelleri ile beraber verilmesine karar verilmişti. Bunların bütçelendirmesi saatlerin katılım fiyatlarına eklenerek yapılmış değil ancak elbette Claude Bernard Tempus'un yıllık reklam ve tanıtım bütçesi içerisinde hediye edilecek olan modellerin firmaya maliyeti mutlaka vardır. Daha sonrası için bu konuyu firma ile görüşürüm.

Daha proje çok yeni 5 aylık teslime kadar olan süreçte katılımlar zaten olacaktır. Öneri için çok teşekkürler, saatler bir hayli uğraşı ve emek sonucu oluştuğundan modellerin üretilmemesi gibi bir durum söz konusu değil :thumbup:
Kullanıcı avatarı
Bond
Administrator

ÖncekiSonraki

Dön TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: kogan ve 188 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners