TSF yelerine zel 襤ndirimli L羹ks Saat Modellerini 襤ncelemek 襤癟in T覺klay覺n覺z

Claude Bernard Gentlemen's Collection By TSF Kat覺l覺m / Bilgi

T羹m Genel Saat Konular覺 zerine Payla覺mlar
Forum kurallar覺
Say覺n yeler TSF'ye Ho Geldiniz. Genel Saat Sohbeti B繹l羹m羹m羹zde Saatlerle 襤lgili Dier Spesifik Konu Bal覺klar覺m覺z Haricideki Sohbet ve Payla覺mlar覺n覺z覺 Yapabilirisiniz. D羹zenli ve Anla覺labilir Bir Ortam Olmas覺 Amac覺 ile L羹tfen Mesajlar覺n覺z覺 Yaz覺m Kurallar覺na Uygun Formatta Yazmaya Gayret Ediniz.

襤yi Forumlar Dileriz

TSF

Re: Claude Bernard Gentlemen's Collection By TSF Bilgi / Tas

Mesaj doc » 22 Ara 2017, 22:22

Bond yazd覺:Herkese iyi geceler :thumbup: Beenileriniz i癟in 癟ok teekk羹rler arkadalar :champ:

Tek mesajda sorulara cevap vermek daha iyi olur diye d羹羹nd羹m.

rnek yap覺lan versiyonlardan sonra bir tanesi 羹zerine karar verilmesi gerekiyordu. Chrono i癟in alt覺n index ek bir versiyon eklemek demek adetli olarak ondan yapt覺r覺lmas覺n覺 gerektirdiinden her versiyondan 繹zel 羹retim maalesef artlar覺 g繹z 繹n羹ne al覺nca m羹mk羹n olmuyor.

Panda benimde 癟ok sevdiim bir kadran daha 繹nce iki adet panda say覺labilecek limited saat yapt覺k zaten ama bu projede u an 羹retilecek model tek renk olarak dress watch konseptine daha uygun ve daha fazla kiiye hitap edecektir diye d羹羹nd羹k.

Son 羹retim onay覺 ald覺覺m覺z modeller bunlar. Fiyatland覺rmalar 襤svi癟re'den geldikten sonra Tempus ile konuup model model detaylar覺 ile kat覺l覺m fiyatland覺rmalar覺n覺 ekleyeceim. Buradan gelen fikirler d羹羹nceler dorultusunda hepsini g繹z 繹n羹ne almaya 癟al覺arak bu modellere karar verdik. Maalesef her modeli veya daha 癟ok alternatifli yapt覺rmak m羹mk羹n deil. Bu tip projelerde yap覺lan modellerin herkesin ortak zevkine ayn覺 anda hitap etmesi hi癟 kolay deil. Hepsi sade, zarif ve konsepte uygun oldu diye d羹羹n羹yorum. Romen rakam indeksli modelde siyah ve beyaz alternatifimizin olmas覺 iyi oldu bence.

Dier projelerden farkl覺 olarak baz覺lar覺 stock versiyonlara benzer olsa bile saatlerin t羹m羹ne 繹zel tamamen farkl覺 kadranlar yap覺l覺yor. Dier projelerde standart serilere g繹re renk kombinasyonlar覺nda oynamalar olmutu bunda stock olarak hi癟bir seride firman覺n bu modellerde 羹retimi yok. Kollar indeksler kadran tasar覺m覺 hepsi deiti. Baz覺lar覺nda makinelerde modifikasyon ve tarih iptali oldu. Bu tarih iptal olay覺 sadece kadran覺 kapamakla deil baz覺 mekanizma ayar balant覺s覺, tepe ve i癟 aksam deiiklii gerektiriyor diye bilgi verildi. Moon versiyon i癟in b繹yle bir saat zaten firman覺n 羹retimi yoktu. Yeni Sellita moonphase kalibre 癟覺kt覺覺 i癟in ilk kez bununla firma bizim i癟in moonphase 羹retecek.

Tahmini aral覺k olarak saatlerde modellere g繹re 2.750 TL'den 5.500 TL'ye kadar fiyatland覺rmalar覺 olacakt覺r diye d羹羹n羹yorum. Tempus'dan CHF kurunda proje i癟in ayarlama ve sabitleme istedim. Kur ayarlamas覺 olursa ona g繹re fiyatland覺rmalar TL baz覺nda biraz daha aa覺ya doru oynayacakt覺r. Ne kadar d羹羹k fiyat olursa o kadar memnun oluruz. Kurlar覺n y羹ksek seyrettii d繹nemde olabilecek en iyi seviyeyi ayarlamaya 癟al覺覺yorum. Taksitlendirme imkan覺 hepsinde hemen hemen t羹m kredi kartlar覺na olacak.

T羹m kat覺l覺mc覺lara ilk mesajda belirtilen seriden1 adet kad覺n saati hediye edilecek. Bunlar覺n versiyonlar覺 belli olunca ana kat覺l覺m konusuna kodlar覺 ve 繹zellikleri ile ekleyeceim. Elimden geldiince 癟ok alternatif koydurmaya gayret edeceim. Kad覺n saatler standart 羹retimde olan modellerden. Bizim saatler cam arka kapaklar覺nda TSF logosu ve kapak 癟er癟evesinde 001/100 - 01/50 vb limit numaraland覺r覺lmas覺 ile 羹retilecek. Her modelin ayr覺 limit numara serisi olacak. TSF logolu kutular覺 olacak. Hepsinde stock versiyonlarda bulunmayan bizim i癟in eklenecek kelebek toka olacak. elik bilezik alternatifi zaten bunlara uygun olmayaca覺ndan hepsi deri kay覺l覺 gelecek ancak baz覺 modellere mesh milanese fena olmayabilir. Eer firmada varsa bu ekstra olarak al覺nabilir.

Mekanizma olarak ay fazl覺 modelde yeni Sellita SW280-1 moonphase kalibre kullan覺lacak ve ekstradan bizim i癟in 3 y繹n羹ndeki tarih sistemi iptal edilecek. Kalibre 29.5 g羹nl羹k ay faz覺 g繹steren bir mekanizma. Moonphase model 41.5 veya 42 mm kasa 繹l癟羹s羹ne sahip. Bunu tam yazaca覺m sonra.

3 kollu siyah ve beyaz versiyonlarda Sellita SW200 / ETA2824 kalibreler olacak. Gene 3 y繹n羹nde tarih sistemi iptali olacak. aplar 40 mm.

Wide opening versiyonda gene Sellita SW200 / ETA2824 kalibreler var. ap 40,5 mm.

Automatic chronograph model ETA / Sellita 羹zerine Dubois-Depraz 2040 krono mod羹ll羹 kalibre. ap 42 mm.

Saatlerin y羹ksekliklerini net bilgi gelince ayr覺ca yazaca覺m ancak kal覺n olmayacaklar. Kar覺覺k kalibreden ziyade hepsi ayn覺 marka kalibre olursa daha iyi olur diye d羹羹n羹yorum. Bunu soraca覺m. Bir 癟ok markada o d繹nem bulunan stok veya temin durumuna g繹re bu ekilde yap覺l覺yor ama 繹n羹m羹zde 羹retim s羹reci olduundan bu ayarlanabilir bence.

retim ve ithalat ilemleri sonras覺 saatlerin kat覺l覺mc覺lar覺 teslim edilmesi yakla覺k 5 ay olacakt覺r diye bilgi geldi. Bu durumda 2018 May覺s sonu veya Haziran ba覺 teslimi olarak g繹r羹n羹yor.

Zaten kat覺l覺m konusunda daha detayl覺 ve d羹zenli bilgiler bulunacak ancak merak eden arkadalar i癟in k覺saca gelen bilgileri buraya aktar覺yorum.

Limit numara se癟imlerinin online olmas覺 i癟in bir ayaralama yapmaya 癟al覺覺yor Tempus. Olmaz ise biraz kar覺覺k olmas覺na ramen eski sistem buradan numara se癟ilip 繹deme sistemi online olacakt覺r. Online 繹deme kredi kart覺 i癟in zaten gerekli.

Bir haftaya san覺r覺m hepsi netleip konusunu a癟ar覺z. Bu s羹re癟te sorular覺n覺z olduk癟a firmadan bilgi al覺p toplu cevaplar覺m.

Say覺n Bond, a癟覺kcas覺 癟ok b羹y羹k i yapt覺n覺z bir 癟ok g羹zel eyler ortaya 癟覺kt覺. Ne kadar teekk羹r etsek azd覺r. Arka kapak cam olmad覺 g羹zel olmu. Peki bombeli cam olacak m覺? Ayr覺ca siyah ve beyaz alternatif olmas覺 konusunda size kat覺l覺yorum. Openheart pek sevmesem de nedense bu modelde houma gittik, se癟im yapmak zorla覺yor.

Tapatalk kullanarak iPhone arac覺l覺覺yla g繹nderildi
Kullan覺c覺 avatar覺
doc

Ya: 46
Kay覺t: 13 Mar 2015, 17:25

Mesaj fortis » 22 Ara 2017, 22:23

Emeinize sal覺k Bond 羹stat. Hepsi harika g繹r羹n羹yor. Ancak 2 (beyaz kadran) ve 3 (moonphase) numara resmen ate ediyor.

Kullan覺c覺 avatar覺
fortis

Kay覺t: 29 Eyl 2016, 16:54

Mesaj Baaran » 22 Ara 2017, 22:31

Bilgilendirme i癟in teekk羹r ederim bond.Hepimize tekrar hay覺rl覺 olsun.Emekleriniz i癟inde ayr覺ca teekk羹r ederim.
Kullan覺c覺 avatar覺
Baaran

Ya: 47
Kay覺t: 24 ub 2016, 20:39

Mesaj Cruciatus » 22 Ara 2017, 22:50

Emekleriniz i癟in teekk羹rler.. Hepsi birbirinden g羹zel modeller..

Kullan覺c覺 avatar覺
Cruciatus

Kay覺t: 18 Oca 2017, 13:49

Mesaj coolfire » 23 Ara 2017, 02:07

Bilgilendirme i癟in teekk羹rler, emeinize sal覺k.

Sent from my SM-N920C using Tapatalk
Kullan覺c覺 avatar覺
coolfire

Ya: 48
Kay覺t: 16 Mar 2013, 14:53

Mesaj AhmetDeniz » 23 Ara 2017, 02:42

Emeklerinize sal覺k , bir aksilik 癟覺kmazsa bir adet moonphase yolu g繹z羹k羹yor [emoji3]

MI 5 cihaz覺mdan Tapatalk kullan覺larak g繹nderildi
Kullan覺c覺 avatar覺
AhmetDeniz

Ya: 32
Kay覺t: 11 Oca 2017, 08:37

Mesaj hozburun » 23 Ara 2017, 09:22

Tebrikler ve teekk羹rler Bond :champ:
Kullan覺c覺 avatar覺
hozburun

Ya: 51
Kay覺t: 08 Haz 2011, 17:02

Mesaj enkidu » 23 Ara 2017, 09:55

Youn ura覺n覺z i癟in 癟ok teekk羹rler say覺n Bond

Kullan覺c覺 avatar覺
enkidu

Kay覺t: 01 Mar 2010, 18:21

ncekiSonraki

D繹n TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion

Kimler 癟evrimi癟i

Bu forumu gezen kullan覺c覺lar: alt覺k覺rkbe, Google [Bot], ofis, ringrang ve 235 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners