Japon ve Asya Üretimi Mekanizmalı Saat İncelemeleri ve Kutu Açılışları Bölümü
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, Japon Saat İncelemeleri Bölümümüzde Üyelerimizin ve TSF'nin İncelediği Japon ve Asya Mekanizmalı Saat Marka ve Modellerinin Kutu Açılış, İzlenim, Teknik Mekanizma Verileri, Makro Fotoğraf, Video, Tavsiye ve Yorumlarını Kapsayan Birçok Değerlendirme Kriterine Ulaşabilirsiniz.
oktayatli » 30 Kas 2017, 16:55
Nedense bana GrandSeiko'lardan bile daha şık geliyor. İyi günlerde kullanın.
-

oktayatli
-
Xairax » 01 Ara 2017, 14:28
Visodate'i ezevek bir saat olduğunu düşünmüyorum açıkçası. Yakın zamanda ben de almayı düşünmüştüm ama şu an Visodate'e karar kıldım.
-

Xairax
-
fortis » 01 Ara 2017, 21:13
Bu yeni seri presage modellerinde power reserve’in kadran tasarımında bütünlüğü bozduğunu ve çok göz yorduğunu düşünüyorum. Bir de bu yetmezmiş gibi enteresan bir tarih göstergesi tercihiyle kadran iyice çorbaya dönmüş ne yazık ki. Ancak power reserve barındırmayan ve standart tarih pencereli cocktail’ler kendi sınıfında birçok isviçreliye tercih edilebilir bir tasarıma sahipler. Ayrıca hem blue moon presage hem de visodate sahibi olarak presage’ın dakiklik konusunda visodate’ten bir tık daha iyi bir performans gösterdiğini de söylemek isterim.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
-

fortis
-
asd1992 » 03 Ara 2017, 09:15
fortis yazdı:Bu yeni seri presage modellerinde power reserve’in kadran tasarımında bütünlüğü bozduğunu ve çok göz yorduğunu düşünüyorum. Bir de bu yetmezmiş gibi enteresan bir tarih göstergesi tercihiyle kadran iyice çorbaya dönmüş ne yazık ki. Ancak power reserve barındırmayan ve standart tarih pencereli cocktail’ler kendi sınıfında birçok isviçreliye tercih edilebilir bir tasarıma sahipler. Ayrıca hem blue moon presage hem de visodate sahibi olarak presage’ın dakiklik konusunda visodate’ten bir tık daha iyi bir performans gösterdiğini de söylemek isterim.
İncelemeniz çok güzel ve net. İlk defa otomatik saat alacak birisi olarak (japon/İsviçre ikileminde ) ama dakiklik konusunda visodate ile presagenin kıyaslamasında biraz daha bilgi verir misiniz ? teşekkür ederim.
-

asd1992
-
SemsalGS » 04 Ara 2017, 06:06
Hayırlı olsun. Çok başarılı bir saat. Eleştirilerin hiç birine katılmıyorum.
Tarih bölümü bir kademe aşağıda olması güzel olmuş ve hoş bir tarzı var. Power reserve bana göre çok başarılı konumlanmış.
Kadran fiyatın çokn üzerinde bir havaya sahip.
-

SemsalGS
-
gozdentunay » 17 Ara 2017, 04:03
Ne güzel bir yorum olmuş teşekkurler
-

gozdentunay
-
Umutt » 17 Ara 2017, 07:11
Saat de inceleme de güzel. Sizin elinize sağlık diyor, alan arkadaşınızın da iyi günlerde kullanmasını temenni ediyorum.
Buna karşılık sayın Seikinetic in kritiği de çok isabetli. Optik olarak, seride çok daha güçlü adaylar olduğunu düşünüyorum ben de.
Tekrar teşekkürler ilgi ve emeğiniz için.
-

Umutt
-
Dön TSF Japon Saat Kullanıcı İncelemeleri - Japanese Watch User Reviews
Kimler çevrimiçi
Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 20 misafir