TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Claude Bernard Gentlemen's Collection By TSF Katılım / Bilgi

Tüm Genel Saat Konuları Üzerine Paylaşımlar
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz. Genel Saat Sohbeti Bölümümüzde Saatlerle İlgili Diğer Spesifik Konu Başlıklarımız Haricideki Sohbet ve Paylaşımlarınızı Yapabilirisiniz. Düzenli ve Anlaşılabilir Bir Ortam Olması Amacı ile Lütfen Mesajlarınızı Yazım Kurallarına Uygun Formatta Yazmaya Gayret Ediniz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Re: Claude Bernard Gentlemen's Edition By TSF Bilgi ve Tasar

Mesaj Ground » 21 Kas 2017, 22:07

Başka bir ekonomi başlığında değerlendirmeler yapılsa daha güzel olur :) Tabi siyaset girmemesi lazım. Ülkemizde siyaset halk tarafından (hangi kesim olursa olsun) takım tutar gibi olduğu için anlaşmak zordur. Forumlarda genelde yasaklanmıştır o yüzden.

Başlığı toparlayalım.

Ben bunları bekliyorum bu arada ahahaha

Resim

Resim

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Kullanıcı avatarı
Ground

Claude Bernard Gentlemen's Edition By TSF Bilgi ve Tasarım

Mesaj enkidu » 21 Kas 2017, 22:47

Ground yazdı:Başka bir ekonomi başlığında değerlendirmeler yapılsa daha güzel olur [emoji3] Tabi siyaset girmemesi lazım. Ülkemizde siyaset halk tarafından (hangi kesim olursa olsun) takım tutar gibi olduğu için anlaşmak zordur. Forumlarda genelde yasaklanmıştır o yüzden.

Başlığı toparlayalım.

Ben bunları bekliyorum bu arada ahahaha

Resim

Resim

panda’ya +1 im var [emoji16]

Kullanıcı avatarı
enkidu

Mesaj fortis » 21 Kas 2017, 23:05

Forum kurallarına aykırı paylaşım nedeniyle kusura bakmayın :)

Kullanıcı avatarı
fortis

Mesaj Roxio » 01 Ara 2017, 00:22

Bugün ders çalışırken tekrardan karşıma çıkmasıyla birlikte bir up çekmek istedim. Sanırım kur artışından dolayı sonuca bağlanamıyor. Bir gelişme var mı?

Derste karşıma çıkan yazıyı da genel kültür niyetine paylaşmak istiyorum:

Şakir Paşa(1849-1909): Paris’te Claude Bernard’ın öğrencisiydi. Hocasından öğrendiği fizyolojideki metotları ülkemize getirdi, kitaplar yazdı ve konferanslar verdi.
Kullanıcı avatarı
Roxio

Mesaj Bond » 01 Ara 2017, 01:29

Arkadaşlar kur artışı ile gecikmenin bir ilgisi bulunmuyor. Kısa süre önce Nuri Bey ve Sezin Hanım tekrar İsviçre Claude Bernard'a giderek model üretimleri ve model bazında minimum adetlerle ilgili bazı detayları görüştüler. Gecikme için kusura bakmayın bende kesinleşmiş bilgiler alamadığımdan burada paylaşamadım. Saat almak için gereksinimimiz ve acelemiz elbette yok ama gecikmenin sebebi firmadan henüz bazı saatlerin üretimi konusunda net ve bizi tatmin edecek bilgi gelmemesi.

Çok fazla tasarım olduğundan bazı modellerin üretilmesinin planlanandan yüksek bütçe ve özellikle bizim istediğimizden fazla adet gerektirdiği ile alakalı bir durum var. Tempus İsviçre'de Şark Saatin sahibi Mustafa Bey'in katılımı ile bu son görüşmede belirttiğim konuları büyük ölçüde çözdü diye düşünüyorum, bu sebeple yarın veya diğer gün firmadan daha net cevaplar alıp sizlerle paylaşacağım. Farklı alternatifli kadran renkleri olan ortadan saniyeli modeller, moonphase, chrono ve small seconds için geçerli bir durum bu yazdığım. Bu talep ettiğimiz tasarımların büyük kısmı firmanın koleksiyonunda olmayan modeller olduğundan ve ilk kez bizim için üretileceğinden model bazında üretim için özel mekanizma, kasa vb parçalara ihtiyaç duyan saatler. Özellikle Bi-Compax Chrono ve Moonphase harika olmuştu ve çok özel fiyatlandırma sözü almıştım. Umarım daha iyi haberler alıp paylaşacağım. Belki 6-7 model yerine 4 veya 5 model ile devam edebiliriz.

Elbette saatlerin fiyatları kur artıkça yükseliyor ancak Oris projesinde olduğu gibi CHF'yi TSF için makul bir oranla sabitleyerek gerekli ayarlamaları yapacaklarına şüphem yok. Özel fiyatlandırma, ödeme koşulları, ekstra saat ve seyahat hediyeleri konusunda sıkıntı yaşamayacağız. Modeller için üretim onayı alalım yeter. İyi haberler gelirse üretim öncesi alternatifleri buraya yükleyeceğim. Genel eğilime göre sonlandırırız.

Bu arada Roxio Fransız fizyoloji bilgini olan Claude Bernard ile marka isminin bağlantısı bulunmuyor. Hatta daha önce bir arkadaşımız forumda önceki sayfalarda imzasını logo önerisi olarak paylaştıktan sonra modellerde kadrana eklemiş ve araştırmadan firmaya göndermek gibi bir harekette bulunmuştuk :D Super olmuştu ama uygulaması mümkün olmadı elbette.
Kullanıcı avatarı
Bond
Administrator

Mesaj Wwtr » 01 Ara 2017, 09:18

Bilgilendirme için teşekkürler Bond. :thumbup:
Kullanıcı avatarı
Wwtr

Mesaj Roxio » 01 Ara 2017, 09:27

Bilgilendirme için teşekkürler. Marka ismini Claude Bernard’dan aldı diye düşünüyordum araştırmaya vaktim olmamıştı :D
Kullanıcı avatarı
Roxio

Mesaj Başaran » 01 Ara 2017, 21:22

Güzel bir haber bu.Heyecanla beklemeye devam.
Kullanıcı avatarı
Başaran

ÖncekiSonraki

Dön TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: 351925 ve 243 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners