İsviçre ve Avrupa Mekanizmalı Saat İncelemeleri ve Kutu Açılışları Bölümü
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, İsviçre Saat İncelemeleri Bölümümüzde Üyelerimizin ve TSF'nin İncelediği İsviçre ve Avrupa Üretimi Mekanizmalı Saat Marka ve Modellerinin Kutu Açılış, İzlenim, Teknik Mekanizma Verileri, Makro Fotoğraf, Video, Tavsiye ve Yorumlarını Kapsayan Birçok Değerlendirme Kriterine Ulaşabilirsiniz.
kiwi21 Nato ile yakın zamanda fotoğraf çeker paylaşırım fortis Ozgur Hellhound Evet Moonwatch kullandım. Bu model ile ilgili en çok ilgilimi çeken 3 özellikten birisi full brushed olmasıdır. Saate çok farklı bir tarz katıyor ve ben çok beğendim. Sahsen polished yüzeylerden pek hoşlanmadığım için, brushed benim için bulunmaz nimet. Ground cagatay1903 ilk paylaşımda diğer sitenin azizliğine geldik. Pardon
Lume olayını ben de merak ediyorum. Bilgi verirseniz sevinirim.Bir de size tam maliyeti ne oldu sakıncası yoksa ozelden mesaj atabilirsiniz. Omega nin kendi sitesinde bu saat şu an satişta yok. Boyle bir imkan bir daha çikar mı?
salguz Lume bu modele özel bir üretim. Bİldiğim kadarıyla sub dial ları lume özelliğine sahip başka bir modeli yok. Omega bu modeli internetten rezervasyon ile satışa sundu ve birkaç saat içinde saat tükendi. Omega nın kendi sitesinde şatışta yok demesinin sebebi budur. Maalesef artık Omega bayilerinden veya farklı bir kanaldan liste fiyatı ile almak mümkün değil. Saati satmak amacı ile almış olanlar da değişik mecralarda satıyorlar ancak fiyatlar çok yüksek.