TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Nacar İskelet Saat Hakkında Bilgi

Hakkında Bilgi Almak İstediğiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, Saat Danışma Platforumu Bölümünde Yeni Saatinizle İlgili Bütçe ve Marka/Model Bazlı Tavsiye ve Kullanıcı Tecrübesi Talebinde Bulunabilirsiniz. Düşünülen Kriterlerin Detaylı Olarak Belirtilmesi Üyelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmasını ve Tecrübelerini Paylaşmalarını Sağlayacaktır. Lütfen Açtığınız Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir Şeklinde Yazmayınız. Sorulan Saatin Model Fotoğrafı, Özellikleri ve Öncelikle Kendi Yorumlarınızı Ekleyerek Sorunuz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Nacar İskelet Saat Hakkında Bilgi

Mesaj mehmet91300 » 07 Oca 2011, 06:01

http://www.amazon.com/Nacar-Automatic-Skeleton-Watch-02-29APS236-ASL1/dp/B003PCOSWQ/ref=sr_1_1?ie=UTF8&s=watches&qid=1293904372&sr=1-1

Lütfen bu saat hakkında bilgi verebilir misiniz? Bir de almak istedim, galiba USA disina gondermiyorlar alabilmenin baska bir yolu var mi ?Tesekkurler.
Kullanıcı avatarı
mehmet91300

Re: Nacar İskelet Saat Hakkında Bilgi

Mesaj yeşilevlerdeki » 16 Oca 2011, 02:56

Mekanizması eta diye hatırlıyorum.Türkiyedede rahatlıkla bulunabilir bir saat.
Kullanıcı avatarı
yeşilevlerdeki

Mesaj mehmet91300 » 16 Oca 2011, 04:45

Cevap icin tesekkurler Turkiyede kolayca bulunabilir ama yaklasik 5 kati fiyat farkiyla
Kullanıcı avatarı
mehmet91300

Mesaj Clk » 16 Oca 2011, 12:00

Mehmet bu saati almak istemek icin gercekten cesur olmak lazim :)

"I bought this watch at a different site back in June. After the first week, I noticed the time keeping issues. Sometimes it skips forward 2 hours or falls behind 5 hours, then later on it will do it again. Sometime it will fall behind 2 hours, then 20 minutes later it's ahead 30 minutes. The strap is nice, but the clasp sucks. The clasp keeps coming undone at the slightest bit of pressure, you can twist your wrist and it comes off.

Last week it was raining and I noticed tiny water droplets inside the watch and it got fogged, it's supposed to be water resistant, how can a little sprinkle cause this? The water dried, but now there are smudges on the chrome numerals and water spots on the glass.

The only thing good about this watch is the sapphire crystal. I did bang it on a few corners and crape it on something a few times by accident, not a single imperfection. I expected more quality from this watch, I'll be sending it in for a warranty repair and they said it takes 6-8 weeks. Hopefully they will just replace it, I am a nitpick about the scratches on the metal.

Edit: It's been 8 weeks, no updates from them yet, don't expect this company to honor your warranty since they don't even sell these watches in the U.S. "
TÜRK'üm!!! Ülkem TÜRKIYE CUMHURIYETI, bayragim TÜRK BAYRAGI ve milli icecegim RAKI'dir...
Kullanıcı avatarı
Clk

Mesaj sedir » 16 Oca 2011, 12:35

Bu bilgi oldukça aydınlatıcı.
İskelet saatler ilgimi çektiğinden aynı saati ben de incelemiş ve 150USD'ye karşılık 1200TL'lik fiyat farkını görmüştüm.
Nacar gibi Türkiye'nin çok eskiden beri bildiği bir markadan beklenti biraz daha yüksek ve bu negatif kullanıcı yorumu belki yaygınlaştırılamaz ama yıne de temkinli olmanın gerektiği bir durum.
Acaba Nacar markası da mı Çin ürünü makine kullanıyor?
Vakit nakittir.
Kullanıcı avatarı
sedir

Mesaj mehmet91300 » 17 Oca 2011, 01:37

Ben sadece bir tanede iskelet saatim olsun dedim fiyat bayagi ucuz geldi cunku ayni saat konyali saat te 1000 TL nin uzerinde neyse nasil olsa alamiyorum USA disina gondermiyorlar.(Uyari icin tesekkurler)
Kullanıcı avatarı
mehmet91300

Mesaj Ziyaliv » 19 Oca 2011, 05:08

Nacar ve Hislon markası eskiden türkiye'de yaşayan iki ayrı ermeni (şu anda isimlerini hatırlamıyorum) tarafından isviçrede üretilip markaları vurulup Türkiye'ye getirilip satılıyordu fakat daha sonra bu ailelerin, aile büyüklerinin ölmeleri ve küçüklerin bu işi yürütememeleri sonucu bu markaları üretimi bitirdi. Fakat daha sonra Konyalı saat Nacar'ın Ekip Saat ise Hislon'un haklarını alarak kore'de saatleri ürettirip Türkiye'de pazarında satmaya başladılar. Buradan yola çıkarak o saatin içersinde Eta mekanizma olacağını sanmıyorum Muhtemel olarak Miyota olmasını beklerim. Ayrica USA ve Avrupa'da nacar satışı yapılmıyor diye biliyorum.
"Saat, Saatçiden Alınır...."
Kullanıcı avatarı
Ziyaliv

Mesaj sedir » 19 Oca 2011, 07:53

Bilginin doğruluğunu garanti edemem ama internet sitesindeki bilgiye göre Nacar'lar ETA makine kullanıyor.
Resim
]
Vakit nakittir.
Kullanıcı avatarı
sedir

Sonraki

Dön TSF Saat Danışma Platformu - Ask Your Next Watch

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 30 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners