Sayfada fırsat grubunda olan pontos lari kastetmiştim . Onlar %50 veya %60 indirimli .atoprak yazdı:EnderE yazdı:Pontoslarin sıfırı saat saat te 6000 kusurdu ay başı , ikinci elde ise 4000 belki veren olur .
SM-T800 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Merhaba,
Emin misiniz, lakin S&S nin internet sitesinde %25 indirimli fiyatı 9K dan biraz fazla .. & binlere inmesi için ciddi indirim gerekiri .. 6 binlerde olsa alınabilir diye düşündüm,
Bu arada kayış ile ilgili mesajını benim için çok kısmetli lakin, dürüst olmak gerekirse, çok saatim oldu ama neredeyse her seferinde deri kayış tercih ettim ... derdim ağırlıktan çok şık olmasıydı ancak onunda bildiğiniz handikapları var.. Ağırlık, tahmin ettiğim bir konu .. ama ne kadar ağır olur .. orasını sanırım kullananlar pay biçer..
Bu saat zaten n ispetenkalın, geniş (mekanizma faktörü sanırım) .. haliyle kasa olarak ağır .. ama bilezikte ağırsa çekilmez hale mi geliyor ?
Ben şimdi gidip taksam, evet ağır gibi hissederim ama bir yandandan alışırım da derim.. tabi sonra "ağır bu" deyip, kayış değişimine veya hatta saat değişimine gitmekte var.
Metal ile bence çekilmez oluyor ama tabi bu göreceli bir durum
SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi