Tüm Genel Saat Konuları Üzerine Paylaşımlar
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz. Genel Saat Sohbeti Bölümümüzde Saatlerle İlgili Diğer Spesifik Konu Başlıklarımız Haricideki Sohbet ve Paylaşımlarınızı Yapabilirisiniz. Düzenli ve Anlaşılabilir Bir Ortam Olması Amacı ile Lütfen Mesajlarınızı Yazım Kurallarına Uygun Formatta Yazmaya Gayret Ediniz.
İyi Forumlar Dileriz
TSF
Eterna » 17 Nis 2017, 12:48
Saat ile ilgili bir şey yazmadınız. Saatin üzerindeki çizikler, farklı bir model gelmesi vs. size bir açıklama yapıldı mı?
Bazen bu iade süreçleri sıkıcı ve uzun olabiliyor. Önemli olan firma ile mutabık kalınması. Siz bu aşamayı geçmişsiniz. Paranızı alacaksınız artık İnşallah.
-

Eterna
-
-
yigitertug » 17 Nis 2017, 13:44
Saat konusunda herhangi bir şey söylenmedi ama Kosovalı ellerine ulaştığı gün iade işlemini gerçekleştirdi. Sorun o cephede değil artık.
-

yigitertug
-
drkuthan » 13 Eyl 2017, 22:13
Defalarca vitrinde kalmış, sayısız bilek görmüş sağı solu çizik saatleri sadece kosovalı değil bir sürü firma hatta rolex bayileri bile sıfır gibi satıyor emin olun.
MHA-L29 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
-

drkuthan
-
Hca » 14 Eyl 2017, 00:17
2 sene önce başlıktaki firmadan n11 üzerinden tissot visodate almıştım saatin kordonu orijinal değildi firmayı arayıp durumu bildirdim yukarıda söylenen gibi görüştüğüm kişinin sesi pek mutlu değildi neyse ki n11 üzerinden aldığımdan sorun yaşamadan iade etmiştim.
-

Hca
-
Ankthas » 14 Eyl 2017, 01:54
yigitertug yazdı:Saat konusunda herhangi bir şey söylenmedi ama Kosovalı ellerine ulaştığı gün iade işlemini gerçekleştirdi. Sorun o cephede değil artık.
İade yapıldıysa paranın hesabınıza geçmesi sadece zaman meselesidir, içinizi ferah tutun. Geçmiş olsun.
Deniz
-

Ankthas
-
Dön TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion
Kimler çevrimiçi
Bu forumu gezen kullanıcılar: cemhk, kogan ve 264 misafir