TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Casio Edifice 550 ve 521

Hakkında Bilgi Almak İstediğiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, Saat Danışma Platforumu Bölümünde Yeni Saatinizle İlgili Bütçe ve Marka/Model Bazlı Tavsiye ve Kullanıcı Tecrübesi Talebinde Bulunabilirsiniz. Düşünülen Kriterlerin Detaylı Olarak Belirtilmesi Üyelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmasını ve Tecrübelerini Paylaşmalarını Sağlayacaktır. Lütfen Açtığınız Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir Şeklinde Yazmayınız. Sorulan Saatin Model Fotoğrafı, Özellikleri ve Öncelikle Kendi Yorumlarınızı Ekleyerek Sorunuz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Casio Edifice 550 ve 521

Mesaj wsnake » 12 Oca 2011, 23:32

Arkadaşlar merhaba, uzun süredir beğendiğim tipte bir saat almak istiyordum. Sonunda bir öğrenci olarak zorda olsa biraz toparlanabildim. Casio'nun saatlerini uzun yıllarca sorunsuzca kullandım (Hatta çok ağır şartlarda vurmak,çarpmak vs.. çocukluk işte:))Casionun bu 2 saatini uzun süredir araştırıyorum. Sizinde uzman görüşlerinizi bekliyorum. Birde dış kalitesinin yanında casio'nun bir elektronik dahisi olduğunu biliyorum. Sanırım bu gösterdiğim modellerde elektronik makinalar kullanıyorlar ve okuduğum yorumlarda bu konuda çok iddialı oldukları söyleniyor (F1 red bull takımı sponsoru) Fakat nasıl elektronik sistemi bu şekilde onlarca fonksiyonlu ve hatasız kollu bir saate çeviriyorlar ??? Şimdiden teşekkürler

http://www.casio-intl.com/wat/edifice/e ... .html#550d

http://www.casio-intl.com/wat/edifice/e ... f-521.html
Kullanıcı avatarı
wsnake

Re: Casio Edifice 550 ve 521

Mesaj Magneto » 13 Oca 2011, 01:12

RedBull F1 takımı pilotlarından sebastian Vettel 550D yi takıyor.521 ile ise emin olmamakla beraber diğer pilotu Marc Webber takıyor.
Marka kalitesi belli.Size yarı yolda bırakmaz.
Tek sıkıntısı :D (kişisel görüşüm) quartz olmasıdır
Saat = BlancPain
Kullanıcı avatarı
Magneto

Mesaj wsnake » 13 Oca 2011, 17:11

Casio ne tip bir quartz makina kullanıyor. Kendi mi üretiyor ? Birde biraz teknik bir soru olucak ama isviçre saatlerinde olduğu gibi Japon üreticilerinde kullandığı çeşitli kalite kodları(COSC gibi) var mı acaba ???
Kullanıcı avatarı
wsnake

Re: Ebay'den Nasıl Alışveriş Yapılır?

Mesaj drbrocker » 16 Oca 2011, 23:18

gittigidiyordan saat siparaişi verdim.Casio edifice ef-550d satıcı orjinal olduğunu şüphe duyarsam iade edebileceğimi söyledi, orjinal olduğunu nasıl anlarım yardımcı olursanız sevinirim
Kullanıcı avatarı
drbrocker

Mesaj Bond » 16 Oca 2011, 23:35

Drbrocker ilgisiz konulara aynı mesajı yazma lütfen, mesajın buraya alındı. Fiyatından anlarsın öncelikle birde yetkili bayiye götürüp kontrol ettirirsin ürünü. GG'de çok fazla sahte ürün var genel olarak tavsiye etmiyor birçok kişi. Bayiden yada güvenilir bir internet sitesinden almak daha mantıklı seçenekler her zaman. İyi forumlar.
Kullanıcı avatarı
Bond
Administrator

Re: Ebay'den Nasıl Alışveriş Yapılır?

Mesaj wsnake » 16 Oca 2011, 23:40

drbrocker yazdı:gittigidiyordan saat siparaişi verdim.Casio edifice ef-550d satıcı orjinal olduğunu şüphe duyarsam iade edebileceğimi söyledi, orjinal olduğunu nasıl anlarım yardımcı olursanız sevinirim

Sanırım en kolay şöyle yardımcı olabilirim. Alıcıya ersa'dan (türkiye ithalatçısı) onay veya garanti belgesi olup olmadığını sorun. Cevab hayırsa %99 replikadır. Konuyu kendimde araştırdığım için rahatlıkla söyliyebilirim. Genelde yok bandrolü, onay kodu, uluslararası garantisi vs, vs... var diyolar ama hepsi çin işi replikaları. İkinci en kolay yolda fiyattan anlayabilirsiniz. Adam zaten size 350-400 TL'lik saati 150 veya çok komik bir rakkama veriyorsa herhalde çok zeki olmaya gerek yok :D . Çünkü yurtdışı fiyatlarıda hemen hemen aynı seviyelerde. Umarım yardımcı olabilmişimdir. :thumbup:
Kullanıcı avatarı
wsnake

Mesaj Clk » 17 Oca 2011, 01:10

Wsnake, neden 550-1AV istemiyorsun?
TÜRK'üm!!! Ülkem TÜRKIYE CUMHURIYETI, bayragim TÜRK BAYRAGI ve milli icecegim RAKI'dir...
Kullanıcı avatarı
Clk

Mesaj wsnake » 22 Oca 2011, 23:14

clk yazdı:Wsnake, neden 550-1AV istemiyorsun?

Bilakis çok beğendim ve alıcam sanırım. Yalnız biraz kararsız kaldım ;).
Kullanıcı avatarı
wsnake

• Similar topics
    Cevaplar
    Görüntüleme
    Yazar

Dön TSF Saat Danışma Platformu - Ask Your Next Watch

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 41 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners